Mrb sevgili anneler ve anne adayları dogum yapalı epey oldu ama yazmaya fırsat bulamadım. Sat a göre doğum tarihim 11 Mayıs idi. 37 +0 da yani 20 Nisan daki kontrole gittiğimizde doktorum suyumun azaldığını bebeğin hareketlerinin yavaşladığını riske atmaya gerek olmadığını ertesi sabah 6.30 da hastaneye yatış yapmamı 8.00 de bebeği alacağını söyledi.Hazırlıklarımız henüz tam olmadığından alelacele eksiklikleri tamamlamak için oraya buraya koşturduk :) O gece gözüme hiç uyku girmedi. O büyük gün sonunda gelmişti bebeğim artesi gün kucağımda olacaktı. 21 Nisan sabahı saat 6. 30'da hastanedeydik ameliyat için gerekli hazırlık yapıldı . Saat 8,00'de beni ameliyathaneye aldılar. Eşimin doğuma girip girmeyeceği konusunu daha önce hiç konuşmamıştık. Eşime ameliyathanenin önünde el salladım ve içerde doktorumu beklemeye başladım. Ama karşımda doktorumun yerine yeşil ameliyathane kıyafetleri içinde eşimi gördüm ve çokk mutlu oldum. Anestezi doktorum cokk iyiydi epudurali yaparken herseyi tek tek anlatarak beni rahatlattı ve hiç bir sorun yaşamadım. Her şey artık hazırdı doktorum geldi ve operasyon başladı. Eşimin eli elimde doktorum ve ameliyat ekibi tatlı sohbetleri ile sezeryanı gercekleştirdiler:)) saat tam 8.26 da hayatımın en güzel sesini duydum ve göz yaşlarıma hakim olamadım. Meleğimi, güzel oğlumu sarıp sarmalayıp yüzüme yanaştırdılar kokusu o kadar güzeldiki koklamaya ve öpmeye doyamadım yanımdan hiç almasınlar istedim. Bebiğimi alıp eşimin kucağına verdiler eşimin o anki yüz ifadesi ve şaşkınlığı görülmeye değerdi ayrıca gözlerinin dolu dolu olması da ayrı bir güzellikti:)) doktorum, ameliyat ekibi, eşim ve bebeğim ile hep beraber bir de selfi yaptıktan sonra bebeğimi götürdüler ve ameliyat devam etti. Saat 9.10 da ameliyat bitmişti ve odamdaydım. Herşey bi harikaydı ertesi gün kalktım ve bi daha hiç yatmadım bile şu an hiç ameliyat olmamış gibiyim çokk şükür çokk kolay ve çokk çabuk atlattım. Oğlumu kucağıma alalı 21 gün oldu ve sanki bütün ömrüm boyunca benimleymiş gibi hissediyorum. Bebeğine sağlıkla sıhatle kavuşan arkadaşları tebrik ediyorum kavuşma anını bekleyen arkadaşların da sağlıkla sıhatle bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum, bu mucizeyi allahım isteyen herkese yaşatsın inşallahh:))