- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
Yumurta gelişimi kendiliginden mi oldu iğneyle mi gelişti canım ? Bende adet olunca gidicem Dr gel dedi adet olunca çatlatma iğnesi mi aşılama mi yapıyorlar bilmiyorum birini yapar inşallah artık hamis olmak istiyorumcnm ben bu ay aşılama yaptıracaktım gittim 2 yumurtam gelişmiş ve çok hızlı geliştiler doktor bu ay çatlatma yapalım gelecek ay aşılama yaparız dedi
İnşlh cnm benim iğneyle büyüttük gonal f kullandımYumurta gelişimi kendiliginden mi oldu iğneyle mi gelişti canım ? Bende adet olunca gidicem Dr gel dedi adet olunca çatlatma iğnesi mi aşılama mi yapıyorlar bilmiyorum birini yapar inşallah artık hamis olmak istiyorum
cnm biz hastaneye 14de gittik eşim spermini verdi 1-2 saat sonra16.00 bana aşılandıKızlar merhaba, bu hafta ilk aşılamam olacak. Daha önce yaptıranlara bir sorun olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim. Sperm alınıp yıkama işlemi yapılıyormuş bu ne kadar sürüyor? Yani beylerden spermi bir gün önce mi alıyolar atıyorum bir saat önce mi? Ne kadar sürüyor?
HOŞ GELDİN CNM İNŞLH BU SEFER OLURMerhaba arkadaslar ben gecen ay ilk defa asilama yaptirdim tutmadi Pazartesi doktor randevum var yine muhtemelen klomene basliycaz ve tekrar asilama yaptirmayi dusunuyoruz bu ay Hepimiz icin guzel haberlerle dolu bi ay olsun Mayis ayi
Sağol canım cevabın içincnm biz hastaneye 14de gittik eşim spermini verdi 1-2 saat sonra16.00 bana aşılandı
Şimdiki durumun nasıl peki ?İnşlh cnm benim iğneyle büyüttük gonal f kullandım
Canim stres yapma oluruna birak günlük hayatına devam et. Aşılamasi tutanlar en çok bundan kazanıyorKızlar mrb, çarşamba günü ilk aşılamamı yaptırdım.Bugün aşımadan sonra 2. günüm ve şeffaf bir akıntım oluyor onun dışında hiç bir belirti yok sonucu öğrenmek için 2 hafta nsl dayanacağım bilmiyorum ,umarım herşey istediğimiz gibi olur ve hepimiz güzel haberlerimizi verebiliriz.
Ayyy hayırlı olsun canım inşallah olmuştur bebişinKizlar dun asilamam oldu kananam oldu bugunde kanli kahve akinti geldi sizde oldumu
Insallah cnm dr cok umutluydu ama belli olmaz rabbimin ol demesi lazim kanama kafami karistrdiAyyy hayırlı olsun canım inşallah olmuştur bebişin
Cnm bana progestan ilac verdi dr birde asilama oncesi ve sonrasi iliski yok dedi senin kacinci asilama ve sorun ne?Şu iki hafta gecse kızlar .. Allah hepimize nasip etsin ...progestan ignesi falan vermediler kuzular gerekmediginden mi acaba :\
İnternetten baktın mı canım kanamayla ilgili. Benim aşılamam yarın olacak doktora sorarım istersenKizlar dun asilamam oldu kananam oldu bugunde kanli kahve akinti geldi sizde oldumu
Ben de bunu anlamıyorum her doktor başka bir şey söylüyor. Bazılarına da aşılamadan bir gün snra tekrar birlikte olun diyolarmışCnm bana progestan ilac verdi dr birde asilama oncesi ve sonrasi iliski yok dedi senin kacinci asilama ve sorun ne?