2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Arkadasım bu ara benim oğlanda bağırıp duruyor

Selam kizlar. Biz 11 aylik olduk ve sorunlar azalmasi yerine cogaliyor galiba...beslenme derdi olmayan bebeklere imreniyorum. Yine de allah sukur daha buyuk derdimiz yok sagligimiz yerinde. Benimki kasikla yenecek yemeklere yemek baslangcinda acken 5 defa agizini aciyor okadar. Sonra kendi yiyebilecegi seyleri yedirebiliyorum anca. Bi degisik benimki :) yogurdu yemiyor ama ekmek bandirip onune koyarsam yiyor. Yemek vakti ben volta atiyorum salonla mutfak arasinda 3 lokma bisi yiyor sonnra baska birsey verirsem ondan da 3 lokma yemek sonunda masa dolu oluyor ben ne varsa cikarmis oluyorum. Disarida kasarli pide yedi ben evde bir dilim ekmek uzerine kasar koyup eritiyorum. Lazanya yaptim ondan yedi. Icinde besamel vardi. Yumurta aki ve inek sutu de yemis oldu sukur bir alerji cikmadi. Gunler oyle gecip gidiyor...dogum gunu hazirliklarina baslamis herkes benim icim buruk. Bize sadece kv ve kp gelir halasi coktandir tatil ayarlamis kendine. Isterim ki ev dolu dolu olsun neseli mutlu bir gun olsun ama olmayacak galiba. Annemler uzakta gelemezler. Hazirlik konusunda bile yardim edebilecek kimsem yok. Kvnin elinden bisi gelmez. Cocuga baksin desem onu da yapamiyor. Yine de ev dolsa ben gece hazirlanir masayi doldururm ama sonra diyorum kime ugrasiyorum. Icimi doktum biraz...arada bardak tasiyor :) neyse, en onemlisi evladimin ve bizim sagligimiz, gerisi bir sekilde hallolur insallah. Opuyorum tatlilar...

Bu konularda bende dertliyim boş ver

Hepimiz ayniyiz canim.çocuklar yoruyo yemiyo uyumuyo.doğum günü hazırlığı yapmıyorum bende kimsemiz yok burda zzaten.canını sıkma :)

Hepimiz ayniyiz canim.çocuklar yoruyo yemiyo uyumuyo.doğum günü hazırlığı yapmıyorum bende kimsemiz yok burda zzaten.canını sıkma :)
Bizim varda kimsemiz neye yarar.bizde yapmıyoruz hazırlık falan ama özeniyorum yapanlara.eşimin tarafı hiç böyle şeylerden anlamazlar tuhaflar zaten pekte anlaşamıyorum hiçbiriyle öyle bi günde yanımda olmalarınıda istemem.milyonlarca sorun yaşadım 13 senedir tiksindim hepsinden öyle zoraki gider gelirim sadece hiç sevmiyorum bunu herkeste bilir.e onları çağırmayınca kendi tarafımdakileride çağırmam olmaz bir sürü sorun olur bende yoruldum zaten laftan sözden uğraşmaktan onun için doğum günü filan yapamıyorum.eşimede üvey evlat muamelesi yaparlar herşeyide görür bilir ama hala pek kıymetli anası babası.ay akşam akşam çok kızdım bende içimi döküyüm istedim yani herkeste var bir hikaye

Cvbin icin tesekkur ederim. Dr onlara simdilik sadece sut urunlerini kestirmis. Kardesim tuketmiyordu uzun zamandir. Simdi icinde bunlarin oldugu seyleri de birakti.Buarada kaka tahlili de istemis doktor. Bebekte egzema var. Alerjiye bagli sanirim. Neye alerjisi oldugunu bulmak gercekten zor. O da yumurta ve etten supheleniyo daha cok.

Millet bilmeden konuşup akıl veriyor o zaman .doktorlardamı yanılıyor ki emme ihtiyacından uyanıyordur dedi bana.oğlum saat başı Uyanıyor bazen dahada sık
Saat 3 bucuk oldu bende uyku yok. Kizim saat basi bazen yarim saatte bir uyaniyor. Emmeden uyumuyor. Artik uykuya gecemiyorum.yarin okul da basliyor. Nasil cozucez bu sorunu bilemiyorum.

Masallah diyelim onceliklede bu işin sırrı ne anlat bize.benim oglumda yarım saatte bir kalkıyor.o arada uyuyamiyoki insan sadece yatiyosun.sen napiosun bu çocuğa ne yexiriyon ne iciriyon :):):) doğduğundan beri max uyuma suresi 2 saat oldu.öyle olduğunda da evde bayram havası oluyo çocuk uyudu diyoruz :)

cnm coresatin pediatrik alsınlar. cok iyi geliyo. kereme demir ilacı yapıyo ama her gün ondan sürüyorum zaltıyo demiri devamlı vermeye basladım sükür. bu ilac degil bi komsumun doktor tanıdığı vardı ona gösterdim etken maddeleri okudu rahatlıkla kullanabilirsin ilaç değil demişti

Eger durum boyleyse bencede çağırma her iki tarafında.hatta varsa arkadaş çevrenin çağır.soran olursa arkadaslar arasında yaptık de yada komsun.herkesin derdi başka yapicak bise yok.ben KV mi çok severim keşke yakın olsak diyorum hep ana benimde düşman başına bi eltim var daha önce anlatmistim.

Aslinda ozellikle bisey yapmiyorum saat 9 a yaklasti mi basliyo mizmizlanmaya 9 da kurulmus gibi uyuyo normalde gece bikez kalkardi simdi uyanmiyo ac kaliyo gibi geliyo bana ama uyandirmaya kiyamiyorum

arkadaşım yat kalk dua et ya. hepimiz senin gibi olmasını istiyoruz. fazla da dillendirme. aç kalsa zaten kalkar boşver.

senin eltin mesajlara devam ediyor mu? o eltiydi di mi seninki. ben gıcık olmuştum.

bazen doluyoruz canım. boşver anlat iyi geliyor burası. ay benim oğlan ne tembel çıktı yürümüyor çocuk ya

bazen doluyoruz canım. boşver anlat iyi geliyor burası. ay benim oğlan ne tembel çıktı yürümüyor çocuk ya
Benim ki de yurumuyor emekliyo tutunarak gdiyo elleri birakmiyo bazen ben ayakta tut
maya calisiyorum hemen oturuyo her goren neden yurumuyo diye soruyo sanki ben yurutmuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…