Evet canim bizim olmustu boy sıkıntımız 6. Ayda 69 cm idi 9. Ayda 71 cm bu aylarda boy uzamasi beslenmeyle ilgiliymis genetikten cok, bizim oglanda genelde istahsiz bir de hasta oldu cok uzun surdu, dis cok zorladi yiyip icmedi, doktor bu nedenlerle bazen yavaslayabilir normal bir durum demisti. Bir de esim nette okumus ben her gun findik yiyorum bebegin boyunun uzamasina yardimci oluyormus, alerjisi yok findiga her gun ona da biraz ezip yediriyorum cok seviyor. Findik fayda edecek mi diye kontrol ediyoruz 10 gunde 1 cm den fazla uzamis[/QUOTE
Ya Eymen de çok hassas, 6. Aydan sonra o kadar çok hastalandı ki tam geçti diyordum yine başlıyordu. Hatta yine burnu akmaya hapşırmaya başlamış. Inşallah bu kez hastalıktan değildir burun akıntısı. Sık sık hastalandigi için de beslenme haliyle çok az oldu. Boyu etkiledi demek ki. Şu fındık olayını deneyeyim ben de. Çok teşekkür ederim söylediğin için. Allah bütün bebeklere sağlık, huzur versin insallah
Ayy valla benim de ayni bebek bu gece guzel uyudu ben yine uyuyamadimSaat 05.30 dan beri ayaktayız :)artık 1yıldır uykusuzluk hayat tarzımız oldu.cocuk uyusada ben uyuyamıyorum.
28 nisan dogumlu Kizim 75 cmkızlar bebeğinizin boyu nasıl ?
Bendesabah ac karna zeytm yagi iciriyorim. Ama dunden beri her ogune verdim. Kilo yapmaz zeytinyagi degil mi. Cok kilolu bi bebek degil ama obeziteden korkuyorum. 10 kg 75 cmKızlar kabızlıktan bende çok çektim. Çözümü bol zeytinyağında buldum her Yediği şeyin üstüne zeytinyağı döküyorum. Öyle günde bir kere katı yapıyor işte ona çözüm bulamadım yavaş yavaş geçer diyorum artık. Bir de inciri tavsiye ederim.
Ben hayatta gündüz uyuyamazdım gecede uyuyamaz oldumAyy valla benim de ayni bebek bu gece guzel uyudu ben yine uyuyamadim
Kolay gelsim. Ben krep yapiyirum BazEn. Bazende kasik dokmesi diye Tuzlu pankek gibi tarifler yapiyorim.. icinde peynir sut yumurta hepsi icinde oluyir.. hem kahvaltilik cesit oluyor Bizede. Tam bigday unundan Tuzlu kek yapabilirsn.. yayla corbasi iciyorsa zaten icine yogurt da giriyor yumurtada.Kızlar oğlum sadece çorba yiyor tarhana sehriye ve mercimek çorbası yiyor.ceviz ve fındıkta yiyor.ama asla süt ,peynir,yoğurt,yumurta bunları yemiyor kahvaltı yapmıyor.az önce muhallebi denedim yemedi ,cicibebe süt ve labne denedim yemedi,etsuyuna sehriye çorba yaptım yarım çay bardağı yedi.tavsiyeniz varmı protein alamıyor özellikle yumurta ve yoğurt için
Ben Birde yaylayi soyle yapiyorum sehriye koymuyorum BazEn. haslanmis havuc patates bezelye koyuyirum...Kızlar oğlum sadece çorba yiyor tarhana sehriye ve mercimek çorbası yiyor.ceviz ve fındıkta yiyor.ama asla süt ,peynir,yoğurt,yumurta bunları yemiyor kahvaltı yapmıyor.az önce muhallebi denedim yemedi ,cicibebe süt ve labne denedim yemedi,etsuyuna sehriye çorba yaptım yarım çay bardağı yedi.tavsiyeniz varmı protein alamıyor özellikle yumurta ve yoğurt için
valla bayıldım ölçüme önce 68 sonra 70.5 :)))Benimki kız bebek 26 Mart doğumlu Sanırım 72 cm .. sanırım çünkü üniversite hastanesine gidiyorduk kontrole iki ay önce 72 cm ölçtü doktor. 1 ay öncede hasta oldu tıp merkezine gittik 68 cm ölçtü doktor. Neyyyy dedim :))) kızınızın boyu kısa dedi
. Aaa dedim ama gittiğim hastanede tam tersi ayına göre uzun diyorlar dedim . Bir daha ölçtü 70.5 çıkardı. :)))) ben de kendim ölçmeye çalıştım 72 cm falan ...
yumurtayı meyyve püresi ile verebilirsin cnm farklı sevdiği birseyle veriyorum ben ama oyun oynarkenKızlar oğlum sadece çorba yiyor tarhana sehriye ve mercimek çorbası yiyor.ceviz ve fındıkta yiyor.ama asla süt ,peynir,yoğurt,yumurta bunları yemiyor kahvaltı yapmıyor.az önce muhallebi denedim yemedi ,cicibebe süt ve labne denedim yemedi,etsuyuna sehriye çorba yaptım yarım çay bardağı yedi.tavsiyeniz varmı protein alamıyor özellikle yumurta ve yoğurt için
Aynen ben Can'ım geceleri uyuyamaz oldum tamamen sıfır uyku düzenim o uyusa da artık ben uyuyamıyorum gündüz de uykusuzluktan keyifsiz halsiz oluyorumBen hayatta gündüz uyuyamazdım gecede uyuyamaz oldum
Aynı Can'ım birebir. Hiç bişe yemiyor. Sadece tarhanaGördüğüm kadarıyla beslenme herkeste zor.benim oğlumda mamaları yiyor emiyor ama yumurta peynir çorbaları yemiyor kahvaltılık hiç bişey yemiyor ne verirsek hemen geri çıkarıyor ne yapacağımı şaşırdım.daha öncede yazmıştım bu ara çok hırçınlaştı sinirli atıyor bağırıyor kızıyor neden acaba böyle olan varmı
Canım canım hergün bişey deniyoruz annemle ama benimki uyuzcuk :)tarifler için tşkler .Kolay gelsim. Ben krep yapiyirum BazEn. Bazende kasik dokmesi diye Tuzlu pankek gibi tarifler yapiyorim.. icinde peynir sut yumurta hepsi icinde oluyir.. hem kahvaltilik cesit oluyor Bizede. Tam bigday unundan Tuzlu kek yapabilirsn.. yayla corbasi iciyorsa zaten icine yogurt da giriyor yumurtada.
Bazrn bayat ekmegi Kup dogruyorum icine yumurta peynit zeytin maydanoz dogruyorum. Yagli Tavaya yayip kisikateste agzi kapali pisiriyorim iki yuzunude..
Bazrn firina sebze atiyorum tavUK gogsunudeekliyorum.onlar pisince ustune besamel SOS ve kasarla tekrar firinliyorum. Azicik yesede faydadiR.
Sadece bir iki sey yiyor diye kisitlaMa kendini. Iki ucgune bir dene . Alisir yavas yavas insallaH.
Yayla ve balkabagı denedim sevmedi birkacgün sonra tekrar denerimBen Birde yaylayi soyle yapiyorum sehriye koymuyorum BazEn. haslanmis havuc patates bezelye koyuyirum...
Birde balkabagi corbasi yapiyirin tadi Mercimek gibi oluyor. O da cokbesleyici bir deneyin Derim
1patates
1havuc
1Sogan
2sarimsak
4-5 dilim balkabagi hepsini irice Dogruyorum. Aizicik yagda cevirip ustune et veya tavuk suyu koyuyorm. Pisene kadar kayniyo. Blenderdan geciriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?