2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Inanma hic derim benne derler bekara bosanmak kolaymis kesinlikle ikinci bebek olmali ama arasini uzat bence omur gidiyorrr bence...

Canim premium care yesil primadan daha genis ve yumusak bir dene istersen

Bizimkide cok fazla uyaniyo gece ya bende aldigim bütün kilomu verdim.geceler sallayarak gündüz zaten hep kosturmacayla geciyo.2 yıl ücretsiz izne ayrıldım yine zorlaniyorum.çalıssam kimbilir napardim.bu arada 2.bebek konusunda doğru dusunuyodum.kesinlikle arayi uzatma hem yasında var diyodun yanlış hatirlamiyosam. İlerde daha zor olur.beraber buyur gider.çok iyi olur.hiç korkma.allah yardımcı olur

Senin oglanla benimki aynı :) benimki de 4 ay 20 saat aglardi.battaniyede bile salladim.kolikti.cok zor günlerdi.ama ikinci bebekte öyle olcak diye bise yok.bi Bakmışsın akıllı uslu bi kızın olmuş kendi kendine büyüyen :)

canım dün sana yazarken sarjı bitti pcnin. ev kalabalık dönemedim bir daha. kerem kanlı kaka iki üç defa yaptı ama bu alerji belirtisi bildiğim kadarıyla. sık pişik ishal falan da belirti. arkadasın da dediği gibi süt içeren herseyi kesmeli bi cipste bile süt tozu penir altı suyu oluyo. mesela ben eve su knor bulyonlar var ya onu kestim sehriye bile katmıyordum pilava. cocuk doktoruna değil üniye gitsinler. alerji veya immünolojiye. hos onlar da annesi kadar takip edemezler haberin olsun insallah cabuk atlatır kolay değil cünkü. bi de bizimkinden üst seviyeler de var yumurta akına da olabilir cnm valla. bizim zeytine patatese bile var sabırlı olsunlar

Ben Eylül gibi hamile kalırsam aralarında 27 ay olacak azim acaba :)
Sence ne kadar uzatmalı arayı.senin ikinciydi bu dimi
Bence iki cocugun arasi en az dort yas olmali.Yani bebek dogdugunda ilk cocuk icin kendine yetme saatleri baslamis olmali aksini dusunenlerde var ama ben boyle duzunuyorum zira yipranan anne cocuklarinida yipratiyor arayi acmayayim derken cocuklarin iliski arasi aciliyor zira ister istemez benzer seylere ihtiyaclari oluyor rakip oluyorlar.Evet benim ikinci cocugum buyugu yedi yasinda benim ilk erkendi calisiyordum cok zor bebekti yasim musaitti bekledim iyiki beklemisim diyorum simdi sende en azindan 27 aylikken hamile kalsan 36ay aralari olur.Bu arada bu benim kendi fikrim belki yapi olarak gucluler daha rahat yapili sakin insanlar vardir ben kendi adima boyle dusunuyorum herkesin kendi fikri tabikide.Rabbim isteyen herkeslere versin ins...

cnm kol,k stresli hamilelikten. benim hamilelik mutlu idi hafid siddette 64 65 gün falan iken gecti sükür

Kizlar 6 gun sonra 5. Evlilik yildonumumuz fakat ben su an istanbuldayim esim ankara da kutlamak icin okula su kalp seklinde kekler var ya onlardan gondereyim diyorum nasil olur. Baska fikri olan var mi

Kızlar Merhaba boy konusu açılmış da ben de yazayım dedim. Eymen 51 cm doğmuştu. 6. Ayında 70 cm idi. 10 aylık kontrolde 72 cm çıktı. Buna kafam çok takılıyor açıkçası. Bu arada biz yoğun idrar yolu enfeksiyonu geçirdik. Uzun bir süre kustu. Hiçbir şey yemedi falan. Sizce bunun etkisi olmuş olabilir mi boy uzamasına? Bu sekilde boy problemi yaşayan var mı?

cnm kol,k stresli hamilelikten. benim hamilelik mutlu idi hafid siddette 64 65 gün falan iken gecti sükür
Evet canim daha önce anlatmıştır belki hatirlarsin. Hamileligim boyunca stressiz bi günüm olmadı hergunum sağlamakla geçti yaşamadığım olumsuzluk kalmadı.böyle bi bebek olacağını tahmin edebiliyordum.ama elimden gelen bise yoktu.

Canım ben 32 eşim 45 onun için arayı uzatmak istemiyorum.ama cok kararsızım.tek korkum Buda kolik olursa

canım haklı yanların var ama eşimde bende cok genc sayılmayız ben 32 eşim 45 yani acelemiz ondan .kısmet artık

kızlar bebeğinizin boyu nasıl ?
Benimki kız bebek 26 Mart doğumlu Sanırım 72 cm .. sanırım çünkü üniversite hastanesine gidiyorduk kontrole iki ay önce 72 cm ölçtü doktor. 1 ay öncede hasta oldu tıp merkezine gittik 68 cm ölçtü doktor. Neyyyy dedim :))) kızınızın boyu kısa dedi
. Aaa dedim ama gittiğim hastanede tam tersi ayına göre uzun diyorlar dedim . Bir daha ölçtü 70.5 çıkardı. :)))) ben de kendim ölçmeye çalıştım 72 cm falan ...

Dadli .!.:
Canım ben 32 eşim 45 onun için arayı uzatmak istemiyorum.ama cok kararsızım.tek korkum Buda kolik olursa
Tabi sen daha iyi bilirsin canım.çok karasizsan biraz daha bekleyin kendini hazır Hisset.

Evet canim bizim olmustu boy sıkıntımız 6. Ayda 69 cm idi 9. Ayda 71 cm bu aylarda boy uzamasi beslenmeyle ilgiliymis genetikten cok, bizim oglanda genelde istahsiz bir de hasta oldu cok uzun surdu, dis cok zorladi yiyip icmedi, doktor bu nedenlerle bazen yavaslayabilir normal bir durum demisti. Bir de esim nette okumus ben her gun findik yiyorum bebegin boyunun uzamasina yardimci oluyormus, alerjisi yok findiga her gun ona da biraz ezip yediriyorum cok seviyor. Findik fayda edecek mi diye kontrol ediyoruz 10 gunde 1 cm den fazla uzamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…