2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım bebeğine gecmiş olsun inş bir an önce iyileşir

Begüm e gecmis olsun cnm atlatir sen neseli ol yavrun da neselensin

D dnz gzlm 0298 cnm senin bebis nasıl yuruyo bizimki eller havada dengede durmak icin de iki bacak aciliyo iyice :) cok seker ya. Artik habire yürüyo dusse de sonra bi daha :)
Bacaklar yanlara açık eller yere doğru dengede yürüyor evet Can'ım katılıyorum çok şeker.bizimkide habire yürür benimki artık yerden kendi kalkıyor hiç bir yere tutunmadan ama şimdi çok hasta 2 gecedir Ateş'ten öldük acildeki doktor antibiyotik vermedi iyice kötüleşiyor

BİZDEN BUNLARI ALDIK :)

Eklentiler

• l15YBABKBAR30D7GRI_1.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 36
  • l15YBABKBAR1470NAR_1.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 30
  • l15YBABKELB21D1ANT_1.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 34
  • l15YBABKSLP20D7KIR_1.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 33
  • l15YBUBUSTD4005BAS_1.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 31
  • l15YFORKSRT5710PEM_1.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 40
  • m15YBABKBAR1500LAC_1.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 45
CNM HABER VERDİĞİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM BENDE 7 PARÇA ALDIM 50 TL TUTTU :):)
Benim de 7 parca kargoyla 50 tl :) ni demek :) bana arkadas whatsaptan sesli mesaj atmisti özlem ebebekte korkunc indirim var diye ben de biz de indirimde korktuk dedim :)

Bizim de bugun önünde kirlent vardi ona koyup kalkti ama ilk bu. Cok gecmis olsun cnm. Cnm bo gun daha bekle iyiye gider belki yoksa doktora gidersin. Ates yoksa antibiyotik olmadan atlatilabiliyor

Iyi gunlerde kullansin bizdik :) indirim basladigi gibi tukenmis ben p gunun aksami almistim ilk gunu ama uc liraya fln mükemmel takimlar satmislar kacirdik cogunu
sizde güle güle kullanın canikomm :) neyse buna şükür yinede gayet ii kapattık ::):)

sizde güle güle kullanın canikomm :) neyse buna şükür yinede gayet ii kapattık ::):)

ben kapatamadım maalesef nasıl becermişlerse parayı cekmişler sipariş yok ortada. olmayan siparise nasıl para cekebiliyorlar anlamadım cok sinir oldum o kadar güzel tişörtler almıstım ki hep beni bulur zaten dünyanın delileri

Bizim de bugun önünde kirlent vardi ona koyup kalkti ama ilk bu. Cok gecmis olsun cnm. Cnm bo gun daha bekle iyiye gider belki yoksa doktora gidersin. Ates yoksa antibiyotik olmadan atlatilabiliyor
Zaten Ateş olmasa doktora bile götürmem Can'ım 39 u aşıyordu ateşi Boğaz'ında enfeksiyon ve grip vardı ama 3 gün takip et dedi geçmezse verelim dedi yavrum öldü öldü dirildi Ateş'ten 2gecedir.hiç uyumadık 2 dişimiz vardı 2side çıkmak üzere bide onlar eklendi neyseki şimdi daha iyi inşallah gecede iyi olur.ayrıca aldıklarınız çok güzelmiş güle güle sağlıkla giysin keremcik biz merkeze çok uzağız gidip gelmek zor sen yakınsın galiba hemen ulaşıyorsun çok hoşuma gitti almak isterdim.evimin olduğu yeri sevmiyorum çok uzak

alıntı yapmayı bilemedim arkadaşlar ama bebeğin çişi koyu diyen bir arkadaş vardı,eğer kokusu da kötüyse mutlaka doktora götürün. ben de önemsememiştim, yavrum meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş.
bir de yumurta yediremeyenlere bir tarif vereyim, iki hurmayı yumuşayana kadar suda haşlıyorum, kabuklarını soyup çatalla bir tabakta eziyorum. içine rendelediğim cevizi koyuyuorum, biraz da yulaf unu. yumurta sarısını ekliyorum ve de hurmanın haşlama suyunu ekliyorum. o şekilde yediriyorum. umarım sizde de işe yarar.

cnm bu internetten idi alamadım maalesef çok sinir oldum siparişiniz basarıyla tanımlandı bile dedi parayı cektiler ama sipariş yok diyorlar simdi o kadar üzüldüm ki iade edecekler ama tişörtleri cok sevmiştim hicbiri kalmamıs

İnternetten hiç alış veriş yapmadım bilmem ama niye böyle yapmışlar yazık üzüldüm çok iyiydi

kızlar oğlum akşamdan beri ateşli ve burnu tıkalı,38 ile 38.5 arası dr ne zaman gitmeliyiz çok endişeliyim calpol verdim hiçbir işe yaramadı

kızlar oğlum akşamdan beri ateşli ve burnu tıkalı,38 ile 38.5 arası dr ne zaman gitmeliyiz çok endişeliyim calpol verdim hiçbir işe yaramadı
Bizimkide 39 geçti 3 gün bugün iyi gibi.39 da götürdüm ama bi iğne yapıp düşürdüler sonra geldik.fitil varsa fitil ver Can'ım o daha iyi oluyor ve devam ederse götür için rahat eder.geçmiş olsun

Canım 39 U geçerse gitmelisin bence.duş aldır ılık son çare ben fitil katıyordum.benim oğlan şurup içmiyor ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…