Canım bebeğine gecmiş olsun inş bir an önce iyileşirMerhaba bugün ası oldu Kızım hiç ağlamadı cok şaşırdım fakat bir kaç saat sonra emekleyemedi dokundurtmadı bacağına cok ağladı yan etki olabiliyormuş masaj yaptım cok şükür düzeldi akşam a ,ama mızmızlık hala var zor uyudu . Yarın yatak odam geliyor evde kurulacak sabahtan bütün eşyalar bir yerde Nasıl yapıcam hiç bilmiyorum umarım melegim iyileşmiş olur sabah a
Begüm e gecmis olsun cnm atlatir sen neseli ol yavrun da neselensinMerhaba bugün ası oldu Kızım hiç ağlamadı cok şaşırdım fakat bir kaç saat sonra emekleyemedi dokundurtmadı bacağına cok ağladı yan etki olabiliyormuş masaj yaptım cok şükür düzeldi akşam a ,ama mızmızlık hala var zor uyudu . Yarın yatak odam geliyor evde kurulacak sabahtan bütün eşyalar bir yerde Nasıl yapıcam hiç bilmiyorum umarım melegim iyileşmiş olur sabah a
Bacaklar yanlara açık eller yere doğru dengede yürüyor evet Can'ım katılıyorum çok şeker.bizimkide habire yürür benimki artık yerden kendi kalkıyor hiç bir yere tutunmadan ama şimdi çok hasta 2 gecedir Ateş'ten öldük acildeki doktor antibiyotik vermedi iyice kötüleşiyorD dnz gzlm 0298 cnm senin bebis nasıl yuruyo bizimki eller havadadengede durmak icin de iki bacak aciliyo iyice :) cok seker ya. Artik habire yürüyo dusse de sonra bi daha :)
CNM HABER VERDİĞİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM BENDE 7 PARÇA ALDIM 50 TL TUTTU :):)Bunlari canim en ucuzu 4.5 en pahalisi on lira düşün indirimi :) 2 yas aldimEki Görüntüle 1749353 Eki Görüntüle 1749354 Eki Görüntüle 1749355 Eki Görüntüle 1749356 Eki Görüntüle 1749357 Eki Görüntüle 1749358 Eki Görüntüle 1749359
Benim de 7 parca kargoyla 50 tl :) ni demek :) bana arkadas whatsaptan sesli mesaj atmisti özlem ebebekte korkunc indirim var diye ben de biz de indirimde korktuk dedim :)CNM HABER VERDİĞİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM BENDE 7 PARÇA ALDIM 50 TL TUTTU :):)
Iyi gunlerde kullansin bizdik :) indirim basladigi gibi tukenmis ben p gunun aksami almistim ilk gunu ama uc liraya fln mükemmel takimlar satmislar kacirdik cogunuBİZDEN BUNLARI ALDIK :)
Bizim de bugun önünde kirlent vardi ona koyup kalkti ama ilk bu. Cok gecmis olsun cnm. Cnm bo gun daha bekle iyiye gider belki yoksa doktora gidersin. Ates yoksa antibiyotik olmadan atlatilabiliyorBacaklar yanlara açık eller yere doğru dengede yürüyor evet Can'ım katılıyorum çok şeker.bizimkide habire yürür benimki artık yerden kendi kalkıyor hiç bir yere tutunmadan ama şimdi çok hasta 2 gecedir Ateş'ten öldük acildeki doktor antibiyotik vermedi iyice kötüleşiyor
sizde güle güle kullanın canikomm :) neyse buna şükür yinede gayet ii kapattık ::):)Iyi gunlerde kullansin bizdik :) indirim basladigi gibi tukenmis ben p gunun aksami almistim ilk gunu ama uc liraya fln mükemmel takimlar satmislar kacirdik cogunu
sizde güle güle kullanın canikomm :) neyse buna şükür yinede gayet ii kapattık ::):)
Zaten Ateş olmasa doktora bile götürmem Can'ım 39 u aşıyordu ateşi Boğaz'ında enfeksiyon ve grip vardı ama 3 gün takip et dedi geçmezse verelim dedi yavrum öldü öldü dirildi Ateş'ten 2gecedir.hiç uyumadık 2 dişimiz vardı 2side çıkmak üzere bide onlar eklendi neyseki şimdi daha iyi inşallah gecede iyi olur.ayrıca aldıklarınız çok güzelmiş güle güle sağlıkla giysin keremcik biz merkeze çok uzağız gidip gelmek zor sen yakınsın galiba hemen ulaşıyorsun çok hoşuma gitti almak isterdim.evimin olduğu yeri sevmiyorum çok uzakBizim de bugun önünde kirlent vardi ona koyup kalkti ama ilk bu. Cok gecmis olsun cnm. Cnm bo gun daha bekle iyiye gider belki yoksa doktora gidersin. Ates yoksa antibiyotik olmadan atlatilabiliyor
cnm bu internetten idi alamadım maalesef çok sinir oldum siparişiniz basarıyla tanımlandı bile dedi parayı cektiler ama sipariş yok diyorlar simdi o kadar üzüldüm ki iade edecekler ama tişörtleri cok sevmiştim hicbiri kalmamısZaten Ateş olmasa doktora bile götürmem Can'ım 39 u aşıyordu ateşi Boğaz'ında enfeksiyon ve grip vardı ama 3 gün takip et dedi geçmezse verelim dedi yavrum öldü öldü dirildi Ateş'ten 2gecedir.hiç uyumadık 2 dişimiz vardı 2side çıkmak üzere bide onlar eklendi neyseki şimdi daha iyi inşallah gecede iyi olur.ayrıca aldıklarınız çok güzelmiş güle güle sağlıkla giysin keremcik biz merkeze çok uzağız gidip gelmek zor sen yakınsın galiba hemen ulaşıyorsun çok hoşuma gitti almak isterdim.evimin olduğu yeri sevmiyorum çok uzak
İnternetten hiç alış veriş yapmadım bilmem ama niye böyle yapmışlar yazık üzüldüm çok iyiydicnm bu internetten idi alamadım maalesef çok sinir oldum siparişiniz basarıyla tanımlandı bile dedi parayı cektiler ama sipariş yok diyorlar simdi o kadar üzüldüm ki iade edecekler ama tişörtleri cok sevmiştim hicbiri kalmamıs
Bizimkide 39 geçti 3 gün bugün iyi gibi.39 da götürdüm ama bi iğne yapıp düşürdüler sonra geldik.fitil varsa fitil ver Can'ım o daha iyi oluyor ve devam ederse götür için rahat eder.geçmiş olsunkızlar oğlum akşamdan beri ateşli ve burnu tıkalı,38 ile 38.5 arası dr ne zaman gitmeliyiz çok endişeliyim calpol verdim hiçbir işe yaramadı
Canım 39 U geçerse gitmelisin bence.duş aldır ılık son çare ben fitil katıyordum.benim oğlan şurup içmiyor ondankızlar oğlum akşamdan beri ateşli ve burnu tıkalı,38 ile 38.5 arası dr ne zaman gitmeliyiz çok endişeliyim calpol verdim hiçbir işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?