2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar kerem iki gündür mükemmel sekilde dayda duruyo artik dayda durmaktan korkmuyo darisi adimlarina bu arada yarin on aylik oluyoruz hala Begüm hanimdan bi gün büyüğüz
Evet bizde pazartesi şükür :)) elleri bırakamıyor daha benimkisi ama hep ayakta yakındır sanırım inşallah

Evet bizde pazartesi şükür :)) elleri bırakamıyor daha benimkisi ama hep ayakta yakındır sanırım inşallah
Ben ayiptir soylemesi oyuncaklarini anam babam usulü camasir seleleri var ya ona doldurdum o da onunla baya ayakta durma alistirmasi yapti bi aydir duruyo ama cok az azdi birakamiyordu korkuyordu iki gündür duruyo kuzucuk şükür insallah yürümesi cok yaklasti. Bi saat once fln masadan kanepeye yürümeye calisti bi adim ama olsun :) korkusunu yendi sonucta

Ohh masallah bebisler buyudude yurumeye basladiburda ilk yazmaya basladigimda test bile yapmamistim acaba diyordum, test yaptim nokta kadar bebisinle tanistim, adim adim buyuttuk gelisimlerine beraber sevindik yeri geldi cok uzulduk simdide Rabbim nasip ederse yuruduklerini gorecez

Bende ilk olarak ağustos ayında tüp bebek yaptıracaklara bakıyordum çünkü artık tüp bebek demişti doktor.sonra Allah'ın hikmeti oruçta süpriz hamile olduğumu öğrendim.sonra ilk haftalardan beri burayı takip ettim ama çok geç katıldım.şartlar nedeniyle.herşeyi bakıp burdan öğrendim çok faydalı oldunuz bana teşekkürler .zaman ne çabuk geçti gerçekten Kocaman oldular ya

Birde konu sahibi Fatma İpek vardı onunda ilk çocuğu normal yolla olmuş kızı ikincisi tüp bebekti.onuda tüp bebek sayfasından tanımıştım.benimle aynı kaderde olunca ilgimi çekmişti.sanırım şimdi onunda bi oğlu oldu benimde ama benimki tüp değil.kızımın kardeşi yolda yazardı.şimdi nerelerde bilmem hiç ortada yok

Oglum bugun ilk defa cok kotu kustu simdi uyuyo 1 saat oldu atesde yok 2 dis var altda ust dismi cikacak acaba hic ates olmamsiti ilk disleri ciktiginda cok korktum kusunca keske butun cocuklar hasta olmasa

Benim kız da hala sallama usulü uyuyor ayakta besikte fark etmiyor bazen de memede .. ama ne zamana kadar bu böyle olacak bilemiyorum .. asla alternatif kabul etmiyor hanfendi illa sallanacak :)
Bizimki de emerek. Annem uyuttugunda kucakta sallama.ama bunu ben yaparsam tepiniyor. Emmeden uyumuyor ve tum gece boyunca saatte 2 kez uyaniyor. Dogsugundan beri ben kalkiyorum gece uyanmalarina cunku esimde uyumuyor. Lohusayken bile gunduz uyuyuyp dinlenmisligim yok. Uykuyu unuttum. Ve bu boyle gidecek gibi gozukuyor

Bir de soyle bir durum var. Kizim uyandigi anda oturuyor ayaga kalkiyor.sanki uykudan uyanmamis da hep uyanikmis gibi. Gece her uyanmasinda ya ayakta ya emekliyor ya oturuyor. Mesela gecen gun emerek kucagimda uyudu. O ara annemle biseye gulduk. Bir anda gulerek kalkmaya basladi.yat kizim falan deyip geri yatirdim. Bir kere detv acikken yanimizda uyuyordu.reklam basladiginda bir anda kalkip tv izlemeye basladi. Baska bir gun oynamaya.
Cok uzun yazdim ama cok tuhaf geliyo. Gun icinde hateketli bir bebek. Kucagimda uyudugunda da sanki o hareket bitmiyor. Hafof kolu bacagi oynuyor sanki.. Bunlari yasayan var mi aranizda. Dr a getirmeyi dusunuyorum.

Gece kuşları basit bi soru takıldı aklıma biliyorsunuz artık anisler ufak birsey bile mühim oluyo ... kaç numara mama kullaniyorsunuz ben hala iki numara kullanıyorum mama verenler mamayi ne zamana kadar vericezz maliyeti yüksek malum

Bizimki nefes alisimizda bile kipirdyor sessiz ortamda yatiriyorum ben gece lambasi bile yakmiyorum..

Can'ım neredeyse bence tüm çocuklar aynı benim kızımda her uyandığında yatağında ayağa kalkmış şekilde buluyorum hemde gözler faltaşı gibi acık :) uyutma konusunda cok problemliyiz bizde maalesef sallayarak uyutmaya başladım öyle de gidiyor suan 6. Dişi geliyor o yüzden de cok huysuz

Bizimki nefes alisimizda bile kipirdyor sessiz ortamda yatiriyorum ben gece lambasi bile yakmiyorum..
Ay sorma ya o uyuduğu Zaman bizim evde sıkı yönetim ilan ediliyor resmen öksürmek koridorda konuşmak telefonların sesini açmak yasak, inanırmısım neredeyse sifonun sesine de kalkacak :) bu çocuk buhale. Ne ara geldi bilmiyorum halbuki bebekken süpürge bile yapardım tık demezdi

Benim kız mamayı bıraktı 2 numarada kaldık artık asla içiremiyorum aslında içmesinden yanayım bir kerede olsa

Ben 3 numara kullaniyorum 9 12 ay arasi icin biz gunde 3 kez 200 ml anne sutu 2 kez de mama aliyoruz kahvalti meyve corba vc cani istedigi kadar yiyo bazen az bazen cok mamayi 2 yasona kadar anne sutune takviye amacli vermeyi dusunuyorum inek sutu kansizlik vs yapar diye biliyorum ama bilmem dogru mu dusunuyorum? Zaten bizim haftada bir 400 gr lik mama gidiyo cok degil sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…