- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Aynen canim biximkide korkuyo iki adim atiyo elini bana uzatiyo hemen:)neyse yururler elbet.masallah cok hareketliler.allahim saglik versinEvet cnm ben iki bucuk aylikken biraktim cok. Dedigin gibi erken döndü ve emekledi. Alti aya bi haftasi varken emekledi. Bes bucuk aylikken de kanepe kenarlarinda durmaya alistirdim 7 aylikken siraladi tesvik etmek sart. Ama yurumekten korkuyo dayda durabildigi haldeyurumeye nasil teşvik edicem onu bilmiyorum
Gecmis olsun hemencik iyilesir insalhDoktordan geldik 3 saat hastanedeydik kan tahlilî verdik.oğlumun iki kulağında iltihaplamış.geniz kapalı zor nefes alıyor ve alerjisi yüzünden burnu tıkalı ve kaşınıyor .ve ateşi hala var doktor 5 tane ilaç yazdı biri antibiyotik ve tahliller yarın çıkacak .ve azı dişleri çıkacak kabarmış dedi doktor.son olarak ek gıdaya gecemediği için doktor 12-13 aya kadar geçemezse sütü kesecem dedi.anne sütü tek başına ilk 10 ay yetermiş.cok üzgünüm
Çok geçmiş olsun bu ara herkes hastaDoktordan geldik 3 saat hastanedeydik kan tahlilî verdik.oğlumun iki kulağında iltihaplamış.geniz kapalı zor nefes alıyor ve alerjisi yüzünden burnu tıkalı ve kaşınıyor .ve ateşi hala var doktor 5 tane ilaç yazdı biri antibiyotik ve tahliller yarın çıkacak .ve azı dişleri çıkacak kabarmış dedi doktor.son olarak ek gıdaya gecemediği için doktor 12-13 aya kadar geçemezse sütü kesecem dedi.anne sütü tek başına ilk 10 ay yetermiş.cok üzgünüm
Gecmis olsunDoktordan geldik 3 saat hastanedeydik kan tahlilî verdik.oğlumun iki kulağında iltihaplamış.geniz kapalı zor nefes alıyor ve alerjisi yüzünden burnu tıkalı ve kaşınıyor .ve ateşi hala var doktor 5 tane ilaç yazdı biri antibiyotik ve tahliller yarın çıkacak .ve azı dişleri çıkacak kabarmış dedi doktor.son olarak ek gıdaya gecemediği için doktor 12-13 aya kadar geçemezse sütü kesecem dedi.anne sütü tek başına ilk 10 ay yetermiş.cok üzgünüm
Sağolun arkadaşlar oğlum inş.hemen iyileşir.arkadaşlar doktor cocuk 12.aydan sonra bakacak kilo alımı durduysa sütü kesecem dedi ek gıdaya gecemediği için .peki oğlum sadece anne sütü ile besleniyor onu nasıl birden sütten kesecek.oğlum ne yiyecek aç mı kalacak
Valla ben doktor desede kesermiyim bilmem ama ben kendim bebekken 1,5 yaşıma kadar sadece annemi emmişim su bile içmezmişim sonra memeyi bıraktırmış annem 20 gün hiç bişey yememiş sadece su ile yaşamışım en son baktım ölecem yemişimSağolun arkadaşlar oğlum inş.hemen iyileşir.arkadaşlar doktor cocuk 12.aydan sonra bakacak kilo alımı durduysa sütü kesecem dedi ek gıdaya gecemediği için .peki oğlum sadece anne sütü ile besleniyor onu nasıl birden sütten kesecek.oğlum ne yiyecek aç mı kalacak
ok geçmiş olsun canımDoktordan geldik 3 saat hastanedeydik kan tahlilî verdik.oğlumun iki kulağında iltihaplamış.geniz kapalı zor nefes alıyor ve alerjisi yüzünden burnu tıkalı ve kaşınıyor .ve ateşi hala var doktor 5 tane ilaç yazdı biri antibiyotik ve tahliller yarın çıkacak .ve azı dişleri çıkacak kabarmış dedi doktor.son olarak ek gıdaya gecemediği için doktor 12-13 aya kadar geçemezse sütü kesecem dedi.anne sütü tek başına ilk 10 ay yetermiş.cok üzgünüm
Daha 2 ay var cnm belki yavas yavas gecersiniz.hergun degisik seyler dene emzirmeden once dene ac olsun yani.sabirla olur ins.cok gecmis olsun bu arada acil sifalar bebiseSağolun arkadaşlar oğlum inş.hemen iyileşir.arkadaşlar doktor cocuk 12.aydan sonra bakacak kilo alımı durduysa sütü kesecem dedi ek gıdaya gecemediği için .peki oğlum sadece anne sütü ile besleniyor onu nasıl birden sütten kesecek.oğlum ne yiyecek aç mı kalacak
Meyve de mi yemiyo.genelde bebekler cok sever.eline versen.yalar fln öyle öyle alışır.Arkadaşlar oğlumu 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum .ama doktor eğer ek gıdaya geçemezse bu saatten sonra anne sütü yetmez diyo.gelişimi ilerlemez Dio o zamanda mecbur kesecem diyor
ben artık yanımda uyutuyorum cnm sallanmadan da uyuyabiliyor yani. kademeli sekilde alısması lazım aslında ama nasılını bilmiyorum. dün ikindide yastıgı aldı kanepeden basını koydu. aldım uyuttum ama işte bensiz nasıl olacak bilmiyorumKızlar oglum u hep salliyorum gece uyanmalarinda bile.doğduğundan beri.acaba ne zaman ogretmeliyim.kendi kendine uyumayı.çok mu geç kaldım.bu konuyla ilgili kitap varmı alıp okumak istiyorum.
İkinciyi hic alıştırma sallamaya en baştan ogrensin uyumayı ver emziği ağzına yatsın.aglasasa sallama:) ben ikincide öyle yapicam valla.büyüdükçe daha da zorlasiyo herseyBenim kız da hala sallama usulü uyuyor ayakta besikte fark etmiyor bazen de memede .. ama ne zamana kadar bu böyle olacak bilemiyorum .. asla alternatif kabul etmiyor hanfendi illa sallanacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?