2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende merak ediyorum bu ilaç şişelerini nasıl saklamalı,ne kadar açık saklanır.Mesela Calpol hemen şekerleniyor bende.Oda sıcaklığında saklanır yazıyor ama acaba buzdolabında saklasak olmazmı?Şekerlenmesinin önüne nasıl geçilir?

Aynen canim biximkide korkuyo iki adim atiyo elini bana uzatiyo hemen:)neyse yururler elbet.masallah cok hareketliler.allahim saglik versin

Doktordan geldik 3 saat hastanedeydik kan tahlilî verdik.oğlumun iki kulağında iltihaplamış.geniz kapalı zor nefes alıyor ve alerjisi yüzünden burnu tıkalı ve kaşınıyor .ve ateşi hala var doktor 5 tane ilaç yazdı biri antibiyotik ve tahliller yarın çıkacak .ve azı dişleri çıkacak kabarmış dedi doktor.son olarak ek gıdaya gecemediği için doktor 12-13 aya kadar geçemezse sütü kesecem dedi.anne sütü tek başına ilk 10 ay yetermiş.cok üzgünüm

Gecmis olsun hemencik iyilesir insalh

Çok geçmiş olsun bu ara herkes hasta

Gecmis olsun

Sağolun arkadaşlar oğlum inş.hemen iyileşir.arkadaşlar doktor cocuk 12.aydan sonra bakacak kilo alımı durduysa sütü kesecem dedi ek gıdaya gecemediği için .peki oğlum sadece anne sütü ile besleniyor onu nasıl birden sütten kesecek.oğlum ne yiyecek aç mı kalacak

Valla ben doktor desede kesermiyim bilmem ama ben kendim bebekken 1,5 yaşıma kadar sadece annemi emmişim su bile içmezmişim sonra memeyi bıraktırmış annem 20 gün hiç bişey yememiş sadece su ile yaşamışım en son baktım ölecem yemişimkızımıda 9 ay zor emzirmiştim kendi bırakmıştı emzirme bende hep sorunluydu oğlumuda inanılmaz göğüs yaralarıma rağmen hala emziriyorum.benimkide pek öyle ek gıda yemez çok az ve seçici

ok geçmiş olsun canım
C

Dadli geçmiş olsun canım iyiki gitmişsiniz. Sen yavaş yavaş pes etmeden tattırmaya çalış. Doymasını bekleme. Kendi yemeğinizden ver mesela. Bebekler bizim yemekleri yemeyi çok seviyor. Anne sütünü de kesme sen böyle rahatsan senin için sıkıntı yoksa

Daha 2 ay var cnm belki yavas yavas gecersiniz.hergun degisik seyler dene emzirmeden once dene ac olsun yani.sabirla olur ins.cok gecmis olsun bu arada acil sifalar bebise

Arkadaşlar oğlumu 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum .ama doktor eğer ek gıdaya geçemezse bu saatten sonra anne sütü yetmez diyo.gelişimi ilerlemez Dio o zamanda mecbur kesecem diyor

Bu arada oğlum hala kucakta uyuyor bu saat oldu.çünkü genzi kapanıyor düz yatınca.bende kucakta evin içinde gezdiriyorum dik dursun diye.genzini nasıl açabilirim spreyler fayda etmiyor

Arkadaşlar oğlumu 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum .ama doktor eğer ek gıdaya geçemezse bu saatten sonra anne sütü yetmez diyo.gelişimi ilerlemez Dio o zamanda mecbur kesecem diyor
Meyve de mi yemiyo.genelde bebekler cok sever.eline versen.yalar fln öyle öyle alışır.

Kızlar oglum u hep salliyorum gece uyanmalarinda bile.doğduğundan beri.acaba ne zaman ogretmeliyim.kendi kendine uyumayı.çok mu geç kaldım.bu konuyla ilgili kitap varmı alıp okumak istiyorum.

Kızlar oglum u hep salliyorum gece uyanmalarinda bile.doğduğundan beri.acaba ne zaman ogretmeliyim.kendi kendine uyumayı.çok mu geç kaldım.bu konuyla ilgili kitap varmı alıp okumak istiyorum.
ben artık yanımda uyutuyorum cnm sallanmadan da uyuyabiliyor yani. kademeli sekilde alısması lazım aslında ama nasılını bilmiyorum. dün ikindide yastıgı aldı kanepeden basını koydu. aldım uyuttum ama işte bensiz nasıl olacak bilmiyorum

Benim kız da hala sallama usulü uyuyor ayakta besikte fark etmiyor bazen de memede .. ama ne zamana kadar bu böyle olacak bilemiyorum .. asla alternatif kabul etmiyor hanfendi illa sallanacak :)

Süper dadiyi izliyomusunuz.orda uyku eğitimini uyguluyorlar ama o kadar ağlamasına dayanamam.benimki çok ağlar.gece uyandığında gözü kapalı halde hemen ayağa kalkiyo.hiç çabası yok tekrar uyumak için.

Benim kız da hala sallama usulü uyuyor ayakta besikte fark etmiyor bazen de memede .. ama ne zamana kadar bu böyle olacak bilemiyorum .. asla alternatif kabul etmiyor hanfendi illa sallanacak :)
İkinciyi hic alıştırma sallamaya en baştan ogrensin uyumayı ver emziği ağzına yatsın.aglasasa sallama:) ben ikincide öyle yapicam valla.büyüdükçe daha da zorlasiyo hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…