Ondan degildir benim oglumda emeklemiyor hala agirlikli anne sutu aliyor, kuzenimin oglunun disleri 1 yasinda cikti ve sadece anne sutuyle cok kilolu bir bebekti 7 aylikken 2 yas kiyafeti giyordu cocuk ama disleri gec ciktiKizlar merhaba. . Benim kiz ne emekliyor ne de dişleri çıktı. . Ben anne sütünün az olmasına bagliyorum çoğunlukla mama ağırlıklı besledim ek gıdaya gecince de gece uyutmadan önce veriyorum mamayi sizce de sebep sütünü az alması mi
Ayrica ben tekrar ozur diliyorum hic uzulmeni istemezdim cok dusuncesiz konustumKizlar merhaba. . Benim kiz ne emekliyor ne de dişleri çıktı. . Ben anne sütünün az olmasına bagliyorum çoğunlukla mama ağırlıklı besledim ek gıdaya gecince de gece uyutmadan önce veriyorum mamayi sizce de sebep sütünü az alması mi
Yok yok çok etkisinde kalmadim geçti :) güzel olan hersey zordurAyrica ben tekrar ozur diliyorum hic uzulmeni istemezdim cok dusuncesiz konustum
Alti tane disi olunca ilgisiz olursun tabi :) bizim iki tanecik sadece :) iki gun arayla patladigi icin biri uzun biri az daha kisa :)Ay ben cok mu ilgisizim acaba :))hic dikkat etmiyorum cikiyormu cikmiyormu diye.6 disi vardi enson.ustte 4 altta 2 ydi sanirim.Nasilsa cikiyorlar iste :))
Cok gecmis olsun cnm simdi nasilKızlar oğlumun ateşlendiğini söylemiştim size gündüz 38 le başladı suan 39.1 benim oğlum doğdu doğalı şurup içermez kusar o sebepten bu gün iki kez paranox fitil verdim yavruma cok huzursuz yanıyor resmen cocuk
Yok cnm ya onunla alakasi yok. Ama yüzüstü cok birakmadiysan kaslari gelismemistir dolayisiyla da tembellige alismistir adi ne kizinin?Kizlar merhaba. . Benim kiz ne emekliyor ne de dişleri çıktı. . Ben anne sütünün az olmasına bagliyorum çoğunlukla mama ağırlıklı besledim ek gıdaya gecince de gece uyutmadan önce veriyorum mamayi sizce de sebep sütünü az alması mi
Genelde alt cikar ama sirayi bozanlar da olabiliyo bakalim hangisini cikaracak :) bu arada ben kollarini sıkıp öpüyordum o da agliyordu oyle bakiyordum :) dun de operken gördüm insallah cikar çünkü cok zorlaniyo yineEvet canım hepsi var ya baktirmiyor ağzına, çok sert damagi üst dislerde kabarmış ama önce alt çıkmaz mı
Genelde alt cikar ama sirayi bozanlar da olabiliyo bakalim hangisini cikaracak :) bu arada ben kollarini sıkıp öpüyordum o da agliyordu oyle bakiyordum :) dun de operken gördüm insallah cikar çünkü cok zorlaniyo yinesessiz sedasiz cikaramiyo bi türlü :)
Gecmis olsun canim...Kızlar oğlumun ateşlendiğini söylemiştim size gündüz 38 le başladı suan 39.1 benim oğlum doğdu doğalı şurup içermez kusar o sebepten bu gün iki kez paranox fitil verdim yavruma cok huzursuz yanıyor resmen cocuk
Ben bu gibi seylerin yedigiyle ictigiyle alakalı oldugunu sanmiyorum.Dis zaten genetikmis,anne babada ne zaman cikmissa onunda o zaman cikarmis..Bu emekleme,yurumede de gecerli olabilir bence.Herseyin zamani gelince olur canim,sıkma hic canini bence:))Kizlar merhaba. . Benim kiz ne emekliyor ne de dişleri çıktı. . Ben anne sütünün az olmasına bagliyorum çoğunlukla mama ağırlıklı besledim ek gıdaya gecince de gece uyutmadan önce veriyorum mamayi sizce de sebep sütünü az alması mi
Katiliyorum dış genetik bi olay ve ne kadar geç çıkarsa o kadar saglikli. Ama emeklemrsi için yardım etmen gerek Keremin annesinin dediğigibi bende çok erken başladım ters bırakmaya çok erken dönmeyi öğrendi ve emekledi.Ben bu gibi seylerin yedigiyle ictigiyle alakalı oldugunu sanmiyorum.Dis zaten genetikmis,anne babada ne zaman cikmissa onunda o zaman cikarmis..Bu emekleme,yurumede de gecerli olabilir bence.Herseyin zamani gelince olur canim,sıkma hic canini bence:))
Yok canım alakası yok benim kızımızda da dis yok emeklemiyor da ama koltuklara tutunup geziyor. Hiç mama vermedim anne sütü aldı ilk altı ay şimdide yemek yiyor ama memeye çok düşkün ama yok surunemiyor bile. Kaldıramıyor totoyu :)Kizlar merhaba. . Benim kiz ne emekliyor ne de dişleri çıktı. . Ben anne sütünün az olmasına bagliyorum çoğunlukla mama ağırlıklı besledim ek gıdaya gecince de gece uyutmadan önce veriyorum mamayi sizce de sebep sütünü az alması mi
Yok cnm biz 8.5 aylikken alttan iki tane patlattikSizde de mi hiç çıkmadı daha :)
Evet cnm ben iki bucuk aylikken biraktim cok. Dedigin gibi erken döndü ve emekledi. Alti aya bi haftasi varken emekledi. Bes bucuk aylikken de kanepe kenarlarinda durmaya alistirdim 7 aylikken siraladi tesvik etmek sart. Ama yurumekten korkuyo dayda durabildigi haldeKatiliyorum dış genetik bi olay ve ne kadar geç çıkarsa o kadar saglikli. Ama emeklemrsi için yardım etmen gerek Keremin annesinin dediğigibi bende çok erken başladım ters bırakmaya çok erken dönmeyi öğrendi ve emekledi.
Bizde 4 aylıkken yüzüstü döndük 5,5 aya kadar geri sır üstü dönemedik 5,5ta döndük.7ay 1 haftalıkken süründü 8,5 aylıkken sıraladı,9aylıkken kendi tutup kalktı ve emekledi,9,5 ta ilk diş çıktı,10,5 ta yürüdü şimdi baya iyi yürüyor.her çocuk farklı oluyor iki kardeş bile .kızımla oğlum arasında bile büyük farklar var aldırmayın derim vakti gelince allah hepsini öğretiyor.ha bide benimki şimdi koltuğa çıkmak için ayağını kaldırıp atmaya çalışıyor küçücük şeyler Nasıl öğrenip biliyorlar hayret ediyorum buda Allah'ın hikmeti işteEvet cnm ben iki bucuk aylikken biraktim cok. Dedigin gibi erken döndü ve emekledi. Alti aya bi haftasi varken emekledi. Bes bucuk aylikken de kanepe kenarlarinda durmaya alistirdim 7 aylikken siraladi tesvik etmek sart. Ama yurumekten korkuyo dayda durabildigi haldeyurumeye nasil teşvik edicem onu bilmiyorum
Bizimkinde babası öğretti çoktandır yapıyor Can'ım bide buuuun diye ses çıkarıyor yaKereme yerde araba surmeyi ogrettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?