2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sağlık ocaklarında sadece hemoglobine bakılıyormuş haberiniz olsun kızlar bizim hemoglobin çok iyi çıktı ama Demir eksik yani hastanede detaylı baktırın derim

Tsk cnm :)

Maasallah kuzuma ya. Cok tehlikeli oluyorlar boyle ama ben hareketli cocuklari cok seviyorum. Merakli olmalari hosuma gidiyo. Buyuk sikintilar yadamadan buyuturuz insallah.
Bu da benimki. Annesinin kitli camasirlarini ortaya dokuyor.
Bizimki de ayni cekmece dokuyo cok sever. Mutfakta bile kalkiyo ayagq boyunun yettigi en ust cekmeceden kasik cikariyo :)

Benim kizn saclarida dalgali ve cok cabuk uzuyor.kendim kestim baskasina guvenemem cunku hic durmuyor oyunla filan ben zor kestim
Evet saçtan dolay bbaşı hep terliyo.oözellikle ensesi hep kizariyo terden.senmi kestin.acaba berberemi gorursem.ben yapabilurmiyim.bizimki kıvırcık çünkü kesmesi zor olur

Keremcik annesine yardim ediyo daha ne yapsin

Kiziminda saci hic uzamiyordu 10 gun once kestik makinayla 1numaraya vurduk keltos oldu minnagim. Oncesinde babam surekli onun yaninda tras makinsiyle tras oldu sese alistidi onu keserkende benim kucagindaydi kardesim kesti hep beraber sarki soyledik ilgisini dagittik hic aglamadi. Kafasinada disarida hep bere sapka falan takiyorum kimse anlamiyo altinda keltos bi kafa oldugunu

Canim cok gecmis olsun, burda daha once yazmistim benim kiziminda atesi 39,5 olmustu dis zannediyodum acile gittik doktor dis atesi hicbir zaman 38i gecmez dmisti. 38i grcen ates baska bir rahatsizliktan olurmus. Sende tekrarlarsa doktora gotur bence

Ben yeni kestirdim. saçları çok uzadı ama dengesizdi. biri anyaya diğeri konyaya gidiyordu ve taransada düzelmiyordu. havada kalan saçlarda vardı. bizde kazıttık. hem kışın fazla dışarı çıkmayız hemde bere falan takarım diye yaza bırakmadım. yaza kadar uzasın :)

Eklentiler

• 11219094_10153424791309139_2491575779490298778_n.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 12316226_10153427121024139_5255536361068992889_n.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 78
Sen nerden buluyosun bu guzel şeyleri:) bunları damısen yyaptın valla ozendim yine:)ya bizimkinin saçı topuz oluyo o derece uzun dusun:) bende yazı bekliyordum ama senin gibi erkene alicam sanirim

Sen nerden buluyosun bu guzel şeyleri:) bunları damısen yyaptın valla ozendim yine:)ya bizimkinin saçı topuz oluyo o derece uzun dusun:) bende yazı bekliyordum ama senin gibi erkene alicam sanirim

ben yapmadım ya.. ebebek kuaföründe kestirdik saçını. traş bitiminde berber verdi bunu. herkese veriyorlardır yani. ama güzel fikir benimde hoşuma gitti. annem çerçevelet dedi ama abartmiym dedim :) görmemişin çocuğu olmuş :) anı defterinin içine koydum sertifikayı.

video da çektik, çok güzel oldu ya :) ama baya uzun olduğundan yükleyemedim instagrama falan. ebebek mağazasına girdiğimizden itibaren çıkana kadar çektik, güzel anı oldu. attilam ilk anlamadı, berber koltugu araba şeklindeydi, direksiyonu çevirdi falan. karşısındaki ekranda da çizgi film vardı, her taraf renkli renkli.. oyuna geldik sandı oğlum :) sonra berber ense ve kulak arkasına ayrıntıya girince ağladı biraz huylandı. :)) ama berberimiz çok tatlıydı, güzel idare etti. ilk saç kesimimiz güzel geçti yani :)

Sağol Can'ım inş devam etmez ama şimdi uyurken bile az ateşi vardı yarında devam ederse hemen doktora gidiyoruz diş harici hiç bir belirti yok ve ishal dışında ama başka birşey de olabilir dediğiniz gibi

G
sıhhatler olsun minik oğluna Can'ım :)

Massallah attillanin her hali tatli :) sihhatler olsun. Bu arada ustundeki maymunlunun acik mavi pantolonlusu da bizde :)

Dukkanin resmi varsa atsana cok iyiymis ya

Masallah darisi başimiza bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…