- 30 Eylül 2015
- 295
- 249
- 33
- 41
Hemoglobini iyi Can'ım 13 ama ferritin yani Demir deposu 5 çıktı şimdi şurup içiyoruz 1,5 aydırCnm demir kac çıktı sizin
İns dolmuştur demir deposu kuzucugun.bizimde hemoglobin iyi çıktı demir alt sınırda çıktı ama doktor bise demedi.sasirdim başka bi doktora daha göstercem o yüzden sordum sana saolHemoglobini iyi Can'ım 13 ama ferritin yani Demir deposu 5 çıktı şimdi şurup içiyoruz 1,5 aydır
Tsk cnm :)Öhöm öhömmm
Ne yapıyorsunuz millet ?
Ben Ocak sonu doğum yapmıştım hatırlayan var mı bilmem
O yüzden yavaş yavaş doğum günü hazırlıklarına başlıyorum
Kendime müslüman olmayı sevmem, paylaşayım
Ben şöyle yaptım kendi yapmak isteyen varsa alsın diye ekliyorum
Ayrı ayrı kaydetmemdeki amaç istediğimiz büyüklükte yazdıralım
Hadi bakalım bana da size de kolay gelsin ( :
Eki Görüntüle 1712515 Eki Görüntüle 1712516 Eki Görüntüle 1712518 Eki Görüntüle 1712519 Eki Görüntüle 1712521 Eki Görüntüle 1712522 Eki Görüntüle 1712524 Eki Görüntüle 1712525
Bizimki de ayni cekmece dokuyo cok sever. Mutfakta bile kalkiyo ayagq boyunun yettigi en ust cekmeceden kasik cikariyo :)Maasallah kuzuma ya. Cok tehlikeli oluyorlar boyle ama ben hareketli cocuklari cok seviyorum. Merakli olmalari hosuma gidiyo. Buyuk sikintilar yadamadan buyuturuz insallah.
Bu da benimki. Annesinin kitli camasirlarini ortaya dokuyor.
Evet saçtan dolay bbaşı hep terliyo.oözellikle ensesi hep kizariyo terden.senmi kestin.acaba berberemi gorursem.ben yapabilurmiyim.bizimki kıvırcık çünkü kesmesi zor olur
Canim feritin icin ac mi aldilar tok mu?Sağlık ocaklarında sadece hemoglobine bakılıyormuş haberiniz olsun kızlar bizim hemoglobin çok iyi çıktı ama Demir eksik yani hastanede detaylı baktırın derim
Kizlar bu cocuk neden yaramazlikta sinir tanimiyo acaba :)Eki Görüntüle 1712381 Eki Görüntüle 1712382 Eki Görüntüle 1712384
Kızlar ya bebeğinin saçını kestiren oldumu.benim oğlanın saçı için çok baskı var 4 aylıktan beri herkes kestir diyo.şimdi baya baya uzadı.biximkini de herkes kız zannediyo.bende kestirsem usur gibi geliyo
Merhaba arkadaşlar dün gece kızım ateşlendi bütün gece uyanık kaldık neredeyse 39 a çıktı ateşi ne yapacağımı sasırdım fitil verdim soguk bezle soyup sildim heryeri sabaha doğru düştü şükür ateşi ama hala var yine fitil vericem sanırım . Zaten kaç gecedir huzursuzdu üstteki ön dişi geliyor sanırım onun ateşi bu.
Kızlar ya bebeğinin saçını kestiren oldumu.benim oğlanın saçı için çok baskı var 4 aylıktan beri herkes kestir diyo.şimdi baya baya uzadı.biximkini de herkes kız zannediyo.bende kestirsem usur gibi geliyo
Cesaret edersem denicem:)ouzi .!.:Benim kizn saclarida dalgali ve cok cabuk uzuyor.kendim kestim baskasina guvenemem cunku hic durmuyor oyunla filan ben zor kestim
Sen nerden buluyosun bu guzel şeyleri:) bunları damısen yyaptın valla ozendim yine:)ya bizimkinin saçı topuz oluyo o derece uzun dusun:) bende yazı bekliyordum ama senin gibi erkene alicam sanirimBen yeni kestirdim. saçları çok uzadı ama dengesizdi. biri anyaya diğeri konyaya gidiyordu ve taransada düzelmiyordu. havada kalan saçlarda vardı. bizde kazıttık. hem kışın fazla dışarı çıkmayız hemde bere falan takarım diye yaza bırakmadım. yaza kadar uzasın :)
Ya evet ben de nette oyle okudum adetli olmak sart degil diye. Simdi birde burda bir arkadas hamileyim diye yazinca korktum valla.Bende bu konuyu soracaktım hay yaşa bende taktırmak istiyorum adetli değilkende takılıyormuş şimdi öyle duydum doğru mu ki bilen varmı
Sen nerden buluyosun bu guzel şeyleri:) bunları damısen yyaptın valla ozendim yine:)ya bizimkinin saçı topuz oluyo o derece uzun dusun:) bende yazı bekliyordum ama senin gibi erkene alicam sanirim
Sağol Can'ım inş devam etmez ama şimdi uyurken bile az ateşi vardı yarında devam ederse hemen doktora gidiyoruz diş harici hiç bir belirti yok ve ishal dışında ama başka birşey de olabilir dediğiniz gibiKeremcik annesine yardim ediyo daha ne yapsin
Kiziminda saci hic uzamiyordu 10 gun once kestik makinayla 1numaraya vurduk keltos oldu minnagim. Oncesinde babam surekli onun yaninda tras makinsiyle tras oldu sese alistidi onu keserkende benim kucagindaydi kardesim kesti hep beraber sarki soyledik ilgisini dagittik hic aglamadi. Kafasinada disarida hep bere sapka falan takiyorum kimse anlamiyo altinda keltos bi kafa oldugunu
Canim cok gecmis olsun, burda daha once yazmistim benim kiziminda atesi 39,5 olmustu dis zannediyodum acile gittik doktor dis atesi hicbir zaman 38i gecmez dmisti. 38i grcen ates baska bir rahatsizliktan olurmus. Sende tekrarlarsa doktora gotur bence
sıhhatler olsun minik oğluna Can'ım :)ben yapmadım ya.. ebebek kuaföründe kestirdik saçını. traş bitiminde berber verdi bunu. herkese veriyorlardır yani. ama güzel fikir benimde hoşuma gitti. annem çerçevelet dedi ama abartmiym dedim :) görmemişin çocuğu olmuş :) anı defterinin içine koydum sertifikayı.
video da çektik, çok güzel oldu ya :) ama baya uzun olduğundan yükleyemedim instagrama falan. ebebek mağazasına girdiğimizden itibaren çıkana kadar çektik, güzel anı oldu. attilam ilk anlamadı, berber koltugu araba şeklindeydi, direksiyonu çevirdi falan. karşısındaki ekranda da çizgi film vardı, her taraf renkli renkli.. oyuna geldik sandı oğlum :) sonra berber ense ve kulak arkasına ayrıntıya girince ağladı biraz huylandı. :)) ama berberimiz çok tatlıydı, güzel idare etti. ilk saç kesimimiz güzel geçti yani :)
Massallah attillanin her hali tatli :) sihhatler olsun. Bu arada ustundeki maymunlunun acik mavi pantolonlusu da bizde :)Ben yeni kestirdim. saçları çok uzadı ama dengesizdi. biri anyaya diğeri konyaya gidiyordu ve taransada düzelmiyordu. havada kalan saçlarda vardı. bizde kazıttık. hem kışın fazla dışarı çıkmayız hemde bere falan takarım diye yaza bırakmadım. yaza kadar uzasın :)
Dukkanin resmi varsa atsana cok iyiymis yaben yapmadım ya.. ebebek kuaföründe kestirdik saçını. traş bitiminde berber verdi bunu. herkese veriyorlardır yani. ama güzel fikir benimde hoşuma gitti. annem çerçevelet dedi ama abartmiym dedim :) görmemişin çocuğu olmuş :) anı defterinin içine koydum sertifikayı.
video da çektik, çok güzel oldu ya :) ama baya uzun olduğundan yükleyemedim instagrama falan. ebebek mağazasına girdiğimizden itibaren çıkana kadar çektik, güzel anı oldu. attilam ilk anlamadı, berber koltugu araba şeklindeydi, direksiyonu çevirdi falan. karşısındaki ekranda da çizgi film vardı, her taraf renkli renkli.. oyuna geldik sandı oğlum :) sonra berber ense ve kulak arkasına ayrıntıya girince ağladı biraz huylandı. :)) ama berberimiz çok tatlıydı, güzel idare etti. ilk saç kesimimiz güzel geçti yani :)
Masallah darisi başimiza bakalım:)ben yapmadım ya.. ebebek kuaföründe kestirdik saçını. traş bitiminde berber verdi bunu. herkese veriyorlardır yani. ama güzel fikir benimde hoşuma gitti. annem çerçevelet dedi ama abartmiym dedim :) görmemişin çocuğu olmuş :) anı defterinin içine koydum sertifikayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?