- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Amma da yaramazmis :) ay pencereyi actim az hava alsin diye gitmiş kaloriferde kalkmis pencereyi elliyo ya :)Bizimki sanirim degisik fanteziler pesinde.emerken yanindan isaret parmagini da sokuyo agzina.birlikte emmeye calisi
Evet kan ilacı veriyorum ama bu çürük gibiCanim kan ilaci veriyorsan kararma ondandir
Benimki de oyleydi. Kizim ne olur 7ye kadar uyuyalim derdim. Simdi yedi civari kalkiyor. BaZen 7.30 ama ben yine de 7 de uyaniyorum :)) egitti beni sipaOn mu hakkat kuzum daha ne istiyorsunbenimki 9a kadar uyumussa kesin 6da kalkip 7 bucukta yatmistie :) kerem dogustan erkenci bes bucukta saatli gibi uyandigi zamanlari bilirim
Cok meraklilar ve tehlikeli. Cok dikkatli olmak lazim. Annem esim ve ben bir an tv ye dalmisiz. Bir baktik bizimki oslak mendil paketini acmis mendilleri yaliyoAmma da yaramazmis :) ay pencereyi actim az hava alsin diye gitmiş kaloriferde kalkmis pencereyi elliyo ya :)
Cok tatli maasallah....Yarin kizim 9 aylik oluyooooor herkesten minyon ama abla sayiliriZ
Oyyy massallah annesi bu tam yemelik ya :) keremle bi araya gelse neler olur düşünemiyorum :) gecen bi arkadasa gittik bi bucuk yasinda oglu var direk ona gitti cocuktan tuttu ustunde kalkti :) birlikte baya oynadilar :)Yarin kizim 9 aylik oluyooooor herkesten minyon ama abla sayiliriZ
Evet keremcik buranin ilk siralayani son dis cikarani :) yani suan için en son. Ben bes bucukta kanepe kenarlarinda durmaya alistirdim cnm o zaman dedigin gibu bacaklari cok titriyordu 4 5 gune gecer kendine guveni gelir daha saglam basar. Kerem birseyi birgün ogrendiyse 4 5 gune onu hizlandiriyo cocuk bi haftadir cekmece dokuyo yaCok meraklilar ve tehlikeli. Cok dikkatli olmak lazim. Annem esim ve ben bir an tv ye dalmisiz. Bir baktik bizimki oslak mendil paketini acmis mendilleri yaliyo
Buarada kerem ilk siralayanlardan. Derin ayakta durmayi cok seviyor. Koltuk onunde tutunarak durabiliyor. Bir sey koyunca ona ulasmak icin siralayabiliyir. Ama bacaklar titrek. Normalmi boyle mi oluyor baslangicta. Yanliz birakmiyiruz tabi bu esnada. Bir sure sonra dusebiliyor.
Keske ben de kan ilaci verebilseydim bugun hurma aldik da yapisiyo damagina saf vermek istiyorum bi arastirim olmadi muhallebi yaparimCanim kan ilaci veriyorsan kararma ondandir
Ay maşallah :)Yarin kizim 9 aylik oluyooooor herkesten minyon ama abla sayiliriZ
Maşallah Miray 'a :)Yarin kizim 9 aylik oluyooooor herkesten minyon ama abla sayiliriZ
Bence Miray'a haksizlik ediyorsun hic Minnak degil sen Minnak gormemissin.Gorme diyede benim kizin resmini hic gondermiyorumYarin kizim 9 aylik oluyooooor herkesten minyon ama abla sayiliriZ
Benim kizim 6 Mart dogumlu halen emeklemiyor her cocuk emekleyecek diye bir kural yok donerek her isini hallediyor eger motor gelisimi iyi ise ssdece emeklemiyorsa kafana takma emeklemeden yuruyen cok bebek var...Slm kızlar benim kızım da mart 18 doğumlu
Ama emeklemiyor ben çok takıyorum
Sizim bebkler ne zmn emekledi kendiliğinden mi emeklemeye başladı
Beyaz sabunla citile canim. Bizim cok lekenlenmedi ama genellikle lekeleri oyle cikariyorum. Kan ilacini vermeden onluk takabilirsin.günaydın kızlar ,
kan ilacı kıyafetlerden çıkmıyor,siz çıkartabildinizmi
Cok zor cikio ya birde saolsun oglum kan ilacini verdikten sonra elini agzina sokuo sonra her yer off bi caresini bulan bana da söylesin :))günaydın kızlar ,
kan ilacı kıyafetlerden çıkmıyor,siz çıkartabildinizmi
sağol cnm denicemBeyaz sabunla citile canim. Bizim cok lekenlenmedi ama genellikle lekeleri oyle cikariyorum. Kan ilacini vermeden onluk takabilirsin.
Bir de kahvaltiyi sormustun arada kaynadi sorun. Yazayim diye aklimdaydi. Ben bir cicibebenin ekmegini kucuk koparip ustu e ihlamur serpiyorum yumusuyor ve sisiyor. Ustune biraz pekmez ve ceviz koyuyorum. Ya kasikla ya direkt elimle veriyorum. Onun yaninda her gun yarim yumurta sarisi ve kendim yPtigim labne peyniri. Onu yapmadan once pinarin labnesini veriyordum. Ikimizin kahvaltisini hazirliyorum ilk kiza yediriyorum sonra ona cecil ya da dil peyniri ya da salatalik eline verip kendim yiyiyorum. Alistirma bardagiyla da ihlamur iciriyorum. Portakal suyuna baslamayi dusunuyorum yakimda. Mandalina verdim alerjisi yok. Onun disinda yumurt sarisiyla menemen yapabilirsin domates alerjisi yoksa. Ya da muhlama. Ya da tam bugday unlu pankek ( yumurta sarisi, un, pirinc unu , meyve hasladigin su yada portakal suyu filan karistirip tavada pisirip tereyagi surup verebilisin. Facebook grubunda anneler degisik kahvaltilar veriyormus ama benim kizim yukarlarda olan biteni izlemek cok merakli o yuzden basit seyler vermek zorundayim onunla kucaktayken ne hazirlayabilirsem iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?