2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

iyi aksamlar
aramizda siralayan bebek varmi acaba
benim oglan tutunup kalkiyor yavas yavas ileriyorda dusmeden
1 haftaya hizlanirmiki

ben unuttum nasil oluyordu çocuklarda bu i$ler :) buyudu iyice diger çocuklarim
4 mart dogumlu
evet kerem 8 ekimden beri sıralıyo :)
emekleme ve sıralama birincisiyiz :)
bugun de kanepeler arası geciş yaptı
rahat bırakıyo kendini ama ben hala her yere yastık bırakıyorum

Kizlar bim e bugun uyku tulumu geldi ben aldim guzel geldi bana yikansin kullanayim merak ediyorum nasil olacak diye. Birde el kismi eldiven gibi oluyo hosuma gitti. Kizim ustu ortulu uyuyo ama donerken hemen uyaniyo rahat donemedigi icin. Deneyeyim bakalim bu sekilde uyuyacakmi

iyi aksamlar
1 haftaya hizlanirmiki

4 mart dogumlu
bnm kızımda kanepenin kenarında sıralıyo sert bi tyer olursa tutup kalkıyo ve dede yiyor :)

bende aldım uyku tulumu ama bnm kız sevmedi yada terletti bilemedim dün gece boyu çok huzursuz uyudu bugün uyuduğuyla uyandığı bir oldu çıkarttım geri uyudu

kızlarr minanın boynunda yaralar çıkmıştı iki aydır vardı önce çok önemsemedim isilek falandır diye sonra çoğaldı yoğurttan şüphelendik geçen hafta doktora götürdüm kan idrar gaita hepsini istedi ikisi 10 gün sonra çıkacak kesin bişey demedi en iyi sen bilirsin ne dokunduğunu dedi alerji şurubu verdi yoğurdu kestik azalır gibi oldu dün yine çoğalmış sırtına doğru inmiş ve çocuk çok huzursuz acıyo galiba dün akşama kadar ağlamış annem üflüyorum susuyo diyo çok üzülüyorum ne yapacaksam

Çok gecmiş oldun bulursunuz neden inş en kısa zamanda

Benim kızım çok huy değiştirdi bir haftadır ev kalabalık gece gündüz bende bittim oda bir türlü rahat edemedi sakinlik istiyor geviyorum oda ya uyutmaya beni bırakmak istemiyor uykularımız mahvoldu bir yere çıkmaya korkar oldun gittiğim yerde uyuyamıyor rahat edemiyor ne yapacagım bilmiyorum

Kizlar bugun bizimkine farkli bir kahvalti hazrladim.taze soğanı tereyaginda hafif kavurdum uzerine domates biraz daha kavurdum sonra yumurta sarisi.:))hmm cok leziz oldu bizimki masallah yedi ekmek bandik birazda:)))bisi sorcam ole makarna haslayip eline veren varmi yiyorlarmi acaba:))bebeklerde en cok sevdigim manzara makarnayi ellerinde agzi yuzu bulasmis :))))

ezdin mi canım

iyi aksamlar
1 haftaya hizlanirmiki

4 mart dogumlu
Maral masallah bebegine .
Benimki de oglanlarin arkasinfan gidecek de totoyu kaldiramiyor bi turlu ama cok istekli
Senin de ucuncu bu dimi benim uc bucuk yasinda iki oglum var allahim nide kiz nasip etti babamiz cok istiyordu basta ben cok gonulsuzdum ama iyi ki dogurmusum diyorum
Seninkiler buyuk galiba

Cocuklar bayilir makarnaya .

Oy maaşallah canım çok tatlıdır ıkız yaa.
Senınkıne gıre buyuk sayılır 7 ve 5.5 yasında benımkıler bence hala kuçukler.
Bnm duger cocuklarım bu yaştayken yenı dönüuyolardı bu buraz degışık bı çalusma olmuş bızım:))

Geçmiş olsun bizde 2 kez cildiyelik olduk şimdiye kadar.cildi beyaz ve çok hassas.birinde isilik olmuş göğsünün ust tarafları ve sonra oralar egzamaya dönmüş bekledim baya geçmedi cildiye doktoruna götürdüm kortizonlu bi karışım krem verdi 3 günde geçti ve çok çabuk tekrarlıyordu isilik onada coresatin diye bi krem verdi bi yaz hep dikkat ettim şükür şimdi hiç bişey kalmadı.7 aylıkkende göz gibi bi yara çıktı kolunda sonrada küçük küçük çoğalmaya başladı yine aynı doktora götürdüm enfeksiyon kapmış , önce küçük bi sivilce gibiydi bakteri girmiş ordan büyümüş.antibiyotik tedavisiyle 1 haftada gecti.bence sende bir cildiye doktoruna götür.cilt hastalıgida çok zor oluyor ya çok canım sıkılmıştı.

cnm eger alerjisi varsa senin sütünden de gecer. belki uyku tulumun bile yapmış olabilir.
inşallah alerji değildir zor çünkü bizimkinin de alerjileri yüzde oluyo. yünlü seyler giydiriyorsan o da yapabilir

allah kolaylık versin canm maşallah attila ya ne de güzel duruyo öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…