- Emoji Skoru
- 1.324
- Puanlar
- 208
Masaallah fistiga,hersey cok guzel olmus,zormu pasta ve kurabiyeleri yapmak
Yok cnm anladim,ellerine saglikyok oyle zor degıl fırın tepsısıyle ıkı tane pandıspanya pışırdım cetvelle ıkı kat ıcın olçu alıp kestım arasına pasta kreması yaptım ve muz koydum uzerınıde pasta kremasıyla kaplayım dolapta beklettım daha sonra her ıkı katıda ayrı ayrı şeker hamuruyla kapladım. Alt kata cöp şiş cubuklarından batırıp ust katı koydumkı pasta kaymasın. Sonrada süsledim birşeyler yapmaya calıstım. Kurabıyede basıt pısırıp soguttuktan sonra şeker hamurunu yapıstırıp susledım o da kuruduktan sonra poşetledıkbiraz karışık yazdım galiba
Çok gecmis olsun.. Nasil oldu yawrucak. Sonraki mesajlari okumadim. Iyidir insallah : (Dun geceyi hastaneye gecirdik gene!!!
Gunduz attila cok halsizdi. Yastik minder ne bulursa kafasini koyuyor yatiyordu yavrum... keyifsizdi.. aksama dogru atesi cikti. 37.9 iken calpol verdim... 1 saat sonra 38.4 idi.. ilik banyo yaptirdik yanimizda yatirdik... icli icli nefes aliyordu, hic uyuyamadim.. sonra tekrar olctum 38.7 idi. Kalkik hastaneye gittik saat 4'e dogru. Hastanedeki olcumde 39 idi atesi.idrar tahlili yapildi. Sonuclar 1,5 saat sonra cikti. Sonra sonuclari doktora gosterdik. Solunum yolu enfeksiyonu dedi. Ben disten oturu saniyordum. Sonra nobetci eczane ara bul derken... eve vardigimizda saat 6,5 idi. 4 saat arayla calpol ver dedi doktor. Birde fitil yazmis calpolle olmazsa diye. Neyseki evdeki olcumde atesi 37.4 cikti. Sonra cocugu anneme birakip uykusuz uykusuz ise gittim.. ve bugun ilk is gunumdu... gec kaldim
Esim laf sokarlarsa kalk gel dedi ama neyseki oyle bisi olmadi. Ama tabi ilk gunden gec kalmak ve uykusuzlugun verdigi mallikla calismak hos olmadi... bugunde cocuk bol bol uyumus gunduz. Simdi gene ayaktayiz... uykusuzluktan olecegim...
kurabiyelerin üzerine yazı yı nasıl yazdınızSaol canim, pastayi ayri ayri yapip birkac saat beklettim sonra ustuste koyup seker hamuruyla kaplayip susledim. Dis kurabiyelerini birkac gun onceden yapip komsyla susledik. Sarma sardim, borek ve kisir yaptim komsu kek getirdi az kisiydik ve cok guzel oldu. Kurabiyeleri hatira sakladilar baska birsey dagitmadim
Eki Görüntüle 1671412
bu da benım minnak kızım ve diş bugdayımız
kurabiyelerin üzerine yazı yı nasıl yazdınız
İste öyle begenmiyo beyfendi :) :)tuzunu baharatı en son at. atmadan önce cocuga bir kase ayır canım ben öyle yapıyorum.
Aklıma gelmemişti alım en kısa zamanda saol cnmKaya tuzu kullan.diğer tuza gore daha iyiymis.
70 tl miiii?? Cok iyimis ya ne zaman aldi?Kardesim yenidogan bevegi icin aldi. Mothercare da 200 tl idi. Markafoniden aynisini 70 tl ye aldi. Cok guzel. Kozmonot deniyo sanirim.
İste öyle begenmiyo beyfendi :) :)
Teşekkür ederim canim.Bizim montumuzda yok montmu yoksa işte o astronot mu alsam diye düşünüyorum.ama çok pahalı ya böyleyse fiyatlar, bi kaç ay giyecek tamam.daha bi yere bakmadım ama bu kadar pahalıysa almam herhalde.zaten heryere arabayla gidiyoruz sizler ne giydiriyorsunuz
simdi aldigin ocakda olmaz ki ne senesi :)Aynen. Bu sene alacagimiz astronot seneye olmaz sanmiyorum yani.. kac kere giyecek ki... 60-70 tlye bulursam alirim ama oyle 100ler vermem. Zaten ici yunlu kapusonlu montu var cocugun. Daha hic giydirmedim. Aynen her yere aracla gidiyorum zaten bi hirka geciriyorum ustune yetiyor simdilik.
iyi aksamlar
aramizda siralayan bebek varmi acaba
benim oglan tutunup kalkiyor yavas yavas ileriyorda dusmeden
1 haftaya hizlanirmiki
ben unuttum nasil oluyordu çocuklarda bu i$ler :) buyudu iyice diger çocuklarim
4 mart dogumlu
Çooook iyi!!!! Bayildim hepsine eline emegine saglik. Pastayi cidden sen mi yaptin yaa bravoSaol canim, pastayi ayri ayri yapip birkac saat beklettim sonra ustuste koyup seker hamuruyla kaplayip susledim. Dis kurabiyelerini birkac gun onceden yapip komsyla susledik. Sarma sardim, borek ve kisir yaptim komsu kek getirdi az kisiydik ve cok guzel oldu. Kurabiyeleri hatira sakladilar baska birsey dagitmadim
Eki Görüntüle 1671412
bu da benım minnak kızım ve diş bugdayımız
aynilarini benimkide yapiyorda ama ilk dun kalkdi ayagaBenimki siraliyor. Ama yavas yavas. Korkuyor cunku dusmekten. Tutunacak yer bulamayinca titriyor ve agliyor. Bazen uygun gordugu yere oturabiliyor. Dirseklerinden tutup ayaga diktigimde hemen adim atiyor. Yurumeye cok hevesli. Bu arada emeklemesi super hizli ama
aynilarini benimkide yapiyorda ama ilk dun kalkdi ayaga
dizleirnin ustune geliyor sonra tutup hopp ayaga kalkiyor :) bide guluyor
emklemede hzli ama ayakda durmayi sevdi galiba neerde hafif tumsek bulsa ayaga kalkiyor oraya gidip :)
hani boyle hizlica masanin etrafini dolanmaisni diyorum ben yokken :)
su an birakamiyorum korkuyorum duser diye
maasalalh seninkinede bu ay için çok erken haraketler bunlar
Çooook iyi!!!! Bayildim hepsine eline emegine saglik. Pastayi cidden sen mi yaptin yaa bravo
Geçmiş olsun aynen bizimde öyle oldu canımOglusumdan bana da gectiiii grip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?