2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Daha ek gıda için erken kilo alımı kötü mü önce süt arttırma yoluna git hala kilo alımı kötü ise devam sütü baslicaksin cnm

Maşallah seninki baya büyümüş fatma kaç kilo doğdu sadece anne sütü mu veriyorsun

Yeni yeni neler yapmaya başladı bebis

Dereotu ye, bol bol su iç bu süt arttırıcı çaylrdan , , komposto birde malt içecekleri var onlardan içebilirsin. İnşallah sütün artar.

maşallah iri doğmuştu öylede devam ediyor :) süper... tatilde iyi gelmiştir..bende okullar kapansın atıcam kendimi yazlığa tabi Allah nasip ederse
Canım önce sütünü arttırmaya çalış. bulgur soğan çaylar komposto bol bol yeşillik halen yoksa ve kilo almıyorsa devam sütü mecburen başka çaren yok .. başka marka biberonlar dene..

Y
Ben kafasinda konak gorur gormez chicco nun konak taragi var gidip ondan aldim hergun yikayim hem banyoda sabunluyken taradim hem sonrasinda taradim 1 hafta surdu surmedi gecti hem saci falanda dokulmedi hemen gectigi icin

Canim kakasinin renhi ve sayisi onemli ben kaka icin 3 ayri doktora gittim gaita tahlili yaptirsim siviydi bide sumuksuydu diye ama sayisi azsa ve rengi sariysa telas yapma normal
sayısı az hatta bazen 1gün yapmıyor tekrar yaptıgında sıvı ve sarı renk normalmiş herkesin dedğine göre cnm

Kizlar bebisleriniz neler yapabiliyo nette baktim bissürü seyler yaziyo ama boyle paylasmak daha saglikli geliyo bana. Bizimki sagina ve sokuna donebiliyo dahadogrusu yuvarlaniyo ayaklari havaya kaldirinca hoopp istediği tarafa devriliyo. Eller surekli agizda girse 10 parmagini emwcek yani. Sabahin saat 5 inde altisinda cookk neseli guluyo ama gun icinde yuz vermiyo pek.oyle bi oyuncaga falan uzanma yok kendi kendine sesler cikariyo agulama donemi yani. Aklima gelenler bunlar. Sizinkiler ne durumda

Kizlar benim bwbis saga sola donmuyo cok hareketli ama oyle donemiyo. Yuzustu yatirincada donmuyo sinirleniyo. Gundyz hic uykusu yok cit olsa uyaniyo. Sutum azaldi sanki mama agirlikli besliyorum.

Benim oğlumun bacaklar çok hareketli. Dediğin gibi sabah 6da Uyanıyor ve neşesi yerinde oluyor. Altı açıksa çok Neşeli oluyor o zaman sağa sola Dönüyor. Önüne oyuncak koyuyorum onları alabiliyor. AğZına götürüyor. Gündüz fazla uyumuyor ama gece uykusu iyi maşallah. Bir de internettekilere bakma Hiçbirisi yapamıyor onları.

Biz bugün 71 gün olduk gece uykusu gündüz uykusu düzensiz beşikte sallanarak uyuyor sallanma durunca Uyanıyor derin uykuya Niye dalamıyor çıt sese Uyanıyor devamlı beşik sallıyorum gece gündüz şimdi annemdeyim onunla dönüşümlü yapıyoruz ama tek kalınca napacaz böyle ???? Bugün 2 Aylık aşımızı olduk (nihayet )geceyi inşallah rahat atlatırız ateşsiz ..
Önceden memede yatarak uyuyakalırdı 4/5 saat uyurdu şimdi 1-1,5 saatte bir Uyanıyor beşik sallansın sallanmasın ayy napacağımı şaşırdım sallanmadan uyutmam mümkünmü ne yapayım bi akıl verin bana...

Benimde esim cok yardimci olmuyo.ben israr etmesem orali bile olmuyo.hemen bana vermeye calisiyoo.24 saatim bebege gore ayarlanmis.esim ise keyfinde alemunde resmen.zamanla gunduz uykulari dahada azalacak.iki saat uyumasi cok iyi bile.biz uc aylik olduk gunduz yarim saat uyuyo.oda sureklu sallayarak.sutun yetiyo bence.emzik konusuna gelince bence vermelisin.uyutmk icin guzel cozum.senide yalanci meme niyetinde kullanmamis olur.ac olmasalarda emme ihtiyaci dutuyo bebekler.emzik burda devreye girmeli.zaten birbucuk iki saat araluklarla emzirmk gerekiyomus en az.
Birde mama ver bakalim..sutun azalmis olabilir.suana kadar gordugum en kotu yani huysuz bebek abimin bebegoydi.birkere dahi aglamadigi zamn yoktu.o bile gunduz veya gece belirli daatlerde uyuyodu...ikinci ayini doldurmussun en azindan gece 4_5saat kesintisiz uyumali.gece uykulari artacagina azalmis resmen.doymuyo olabilir sutunu kontril et...

I
Kizlar benim bwbis saga sola donmuyo cok hareketli ama oyle donemiyo. Yuzustu yatirincada donmuyo sinirleniyo. Gundyz hic uykusu yok cit olsa uyaniyo. Sutum azaldi sanki mama agirlikli besliyorum.
Gunduz uykusu bizde de yok canim 3 saatuyutmaya calisiyorum 20 dk uyuyo aksami iple cekiyorum. Donme olayida okur daha zaten benimkide ayakalri kaldiriyo havada hoopp yuvarlaniyyo. Yuzustu yatieiyorumbhafif kaldiriyo govdeyi sonra agliyo sevmiyo galiba

Masallah canimbyaa benimki iyuncaklarin yuzune bakmiyo hic dikkatini cekmiyo mu ne. Inetnette zaten cok farkli seyler yaziyo o yuzden sizlere sorayim dedim. Bid3 benimki oyle bi parmak emiyo ki girse 10 parmagini agzina koyacak. Iki elini birden emmeye calisiyo. Zaten 3. Ay diye emmeside azaldi. Bakalim rabbim hepsine saglik ssihhat versin

Vanim bende de ayakta sallayarak uytuyordum ilk 2 ay dedigin gibi dursugum anda uyaniyordu zaten azxik uyuyodu oda ayagimdan indirdigim anda uyaniyodu. Ben emzik verdim simdi sadece uyuturken veriyorum ama simdide az uyuyo ama en azindan uyiduktan sonra sallamiyorum. Uyanacak gibi oluyo emzigi emip uyuyo tekrar tamam en fazla gunduz yarim saat uyiyo ama en azindan sallamiyorum o sirada. Dene sende emzigi istersen

Benimki de elini sürekli ağzında tutuyor. Bi de 3. Ay 400 gr almış sadece. Halbuki emmesi 2 saati bulmuyor. Çok sık emziriyorum ben hemen acıkıyor.

Uyku aralıklarını biraz uzatıp iyice uykusunu getirmeyi deneyebilirsin. sallamayı nasıl bitirirsin bilemedim ama zor Olmalı bu şekilde. Keşke hiç alışmasaydı. Benimki emerken uyuyor yerine koyarken de uyanmıyor. İnşallah alıştırabilirsin.

Benimde ilk kızımda vardı canım cok şükür tedavi ile gecti şimdi benden gğzel koşuyor yürüyor 9yasonda rabbim sizinkilere şifasını versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…