• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kpss

esasında her yayının bazı dersleri güzel oluyor. mesela coğrafyada ben yediiklimden memnun kaldım, bunun gibi...

ama asıl demek istediğim şu... sözel derslerden, özellikle tarih ve coğrafya için elinizde iki üç kaynak olsun. her yayının kitabını almanız gerekmez. etrafınızda kpss ye çalışmış arkadaşlarınız varsa onlardan da alabilirsiniz. ya da net ortamında kaynaklar dolanıyor, indirebilirsiniz. çünkü sözelden tek yayına bağlı kalınca bazı ayrıntılardan haberdar olamıyorsunuz. çalışırken ilk başta tek kaynaktan çalışarak gidin. konuları artık öğrendiyseniz ayrıntılar için diğer konu anlatımlı kitapları da okursunuz, pekişir.
matematik için de üstteki arkadaş yazmış, ihtiyaç ve yargı iyidir matematikte. ama mat. için ayrıca netten konu anlatım videolarını da izlemeni tavsiye ederim. bazı kısa yolları yakalayabiliyorsun bu videolardan. mat. için bir de her kaynaktan bol soru şart. diğer derslerden de olabildiğince çok yayından soru çözerseniz tamamdır.
:KK24:

not: unutmadan, özellikle tarih için de netten video izlemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
2014 kpss ye hem GK-GY hemde alandan hazırlandım. Tam bir hayal kırıklığıydı sonuç. Sınav soru tarzları ciddi anlamda değişmiş.

• Matematik-Türkçe, ALES standartlarındaydı.
  • Tarih, onca tarih kitabı çalıştım boş yere zaman kaybetmişim, tarih bilmeyen ancak genel kültürü yüksek biri gayet rahat çözebilirdi.
  • Coğrafya, konuları çok yoğun değil, çıkan sorular klasik. Biraz gündem biraz coğrafya tarzıydı.
  • Vatandaşlık, bir bunu çok değiştirememişlerdi.
Geçen yıl kursa gittim, tek yararı düzenli çalışmayı sağlıyordu. Bu sene kendim tekrar hazırlanacağım. Esas istediğim A kadrolar. Bu seneki puanım 86 ancak çok yetersiz. Alımlar çok az. Çift yıllarda GK-GY birazdaha zorluyorlar. Bu sene 2015 olacağı için alan soruları bir nebze daha kolay olur diye düşünüyorum.

Diğer husus İngilizce. İnanılmaz fark yaratıyor. Kursa kaydoldum, deli gibi YDS ye çalışıp yüsek puan aldıkdan sonra biraz daha rahatlarım gibi geliyor. Ancak diğer dersleri de hatırda tutmakta fayda var. Bu sene özellikle matematik fark yarattı diye düşünüyorum.

Dilerim hepimiz istediğimiz gibi çalışarak güzel puanlar elde ederiz En Büyük KK

Önce alandan başladım ben. Onu bitirdikten sonra gk- gy çalıştım. Sonra tekrar alan tekrarı yaptım. Son bir ay sadece soru çözdüm. Genelde a grubuna odaklandım. 79 aldım ama yeterli değil malesef.ş
tskler cnm

2015 kpss hazırlanıcam
lısanstan
oss kıtaplarının da bı faydası olur mu ygs vs evet soru tarzı farklı fakat kıtap kıtaptır mantıgı mı olmalı
hangı yayınlardan baslım ayrıca kpss yayınlarından

sımdıden tsk ederım

ve sız nasıl calısıyorsunuz

Back