2015 kpss

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
2015 kpss hazırlanıcam
lısanstan
oss kıtaplarının da bı faydası olur mu ygs vs evet soru tarzı farklı fakat kıtap kıtaptır mantıgı mı olmalı
hangı yayınlardan baslım ayrıca kpss yayınlarından

sımdıden tsk ederım

ve sız nasıl calısıyorsunuz

Öss- ygs kitapları olmaz. Daha kapsamlı o sınavlar gereksiz yere fazladan konu çalışmış olursun. Ben yargının kitabından çalıştım bu sene gayet güzeldi. Tavsiye ederim.

egem eğitim yayınları (genel yetenek , genel kültür) çok guzel çok yalın ve anlaşılır cümleler kullanılıp anlatılmış ben çok beğendm tavsiye ederim :)
fem akademi yayınlarının kpss tüm dersler soru bankası da hoşuma gitti ama sanki azıcık zor gibi :)

2015 de KPSS olacak mı? Bilmediğimden soruyorum.
Bir de olursa da sadece A grubu için olmayacak mı?
Eğer yanlış biliyorsam, düzeltin. Bir daha hazırlanayım bende bu durumda.

2015t e öğretmenlik ve alan sınavı var b grubu sınavı yok. olursa 2016da var

Öss- ygs kitapları olmaz. Daha kapsamlı o sınavlar gereksiz yere fazladan konu çalışmış olursun. Ben yargının kitabından çalıştım bu sene gayet güzeldi. Tavsiye ederim.
kac aldın canım kpss den
nasıl calıstın kac soru cozdun hangı dersten baslamalıyım
dunya kadar ygs kıtaplarım dergılerım var atmalı mıyım yanı
tabı kı kpss kıtapları alıcam
fazla konu calısmak dedın ya osm tarıhı yıne osm tarıhı farkı yok dıyodum hep ben ornegın
tsk ederım canım

Hah, bende bu şekilde biliyorum.
canım a grubu yok mu
tsk ederım canım
bı yerden baslamak gerek
pekı kac puan aldın
ygs kıtaplarına copun yolu goruldu o zaman

çevrenizden yada netten hiç duydunuzmu bilmiyorum ama kpss formatı çok değişti bu seneki yardımcı kaynaklar bile tarihten patladılar seneye ne kadar satacaklar onun derdine düşmüşlerdir eminim

tavsiye olarak tek bir kaynak adı veremem ama piyasadaki bütün kaynakları topla çalış..çünkü birinin almadığı konuyu diğeri detaylı alıyor falan değişik bir durum yani

kpss her yayına calısılmalı dogru soyluyosun
evet bu sene tarıh cok farklıydı soru sıstemı cok degıstı her yıl bırı zorluyo zaten
...
ıste derdım su bı yerden baslıcam bu ygs oss formatındakı kıtaplar mı olmalı basıtten zora mı gıtmelıyım yanı

Önce alandan başladım ben. Onu bitirdikten sonra gk- gy çalıştım. Sonra tekrar alan tekrarı yaptım. Son bir ay sadece soru çözdüm. Genelde a grubuna odaklandım. 79 aldım ama yeterli değil malesef.ş

Canım bu sene hem lise hem önlisans hem de lisanslara genel yetenek- genel kültür (yani B grubu) sınavları oldu.
Ayriyetten lisans mezunları için A grubu (yani alan sınavı) da oldu.
Önümüzdeki sene lisans mezunlarına sadece alan sınavı olacak.
Eğer olursa 2016 da tekrardan genel yetenek-genel kültür sınavı yapacaklar.

ygs öss sadece vakit kaybı olur ve kpss kitaplarına geçemeden bunalıp bırakırsın

kpss kitapları ile başla evet piyasadaki kitaplar çok pahalı gerçekten ama 2.el bulabilirsin sonuçta yayınlar her sene konuyu değiştirmiyorlar.he ama tabiki mesela sözel sayısal mantık diye yeni konular eklendi çağdaş türk ve dünya tarihi diye yeni konu eklendi geçen sene hep ve bu senede tarih full değişti

keni yapacağım şeyi söyleyeyim sana elimde geçen seneden kalma konu anlatımlı kitaplar var ve onların dışında kalan kitaplarıda alacağım veeeeeee bol soru çözeceğim hiçbir soruyu gözardı etmemek yaa buda çıkmaz bee dememek lazımmış bunu öğrendim bu sene kpss beni ters köşe yaptı

arkadasım bende önlisans kpss ye hazırlanıcam şimdiden ihtiyaç yayınları güzel ve detaylı oluyor ..tavsiye ederim

matematik için bakabilirsiniz ve türkçe için bkabilirsin(ygs kitaplarında türkçe paragrafları daha uzun oluyor mesela)
matematikte bol bol soru çözmen lazım..
ama diğerleri için olmaz.. mantıklerı çok farklı..
onun dışında yargı ve ihtiyaç konu anlatımı olarak güzel..
ilk başlarda çözümlü soru bankaları al.. en azından hepsinden bitane..
ondan sonrada btün yayınları çözmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…