Öss- ygs kitapları olmaz. Daha kapsamlı o sınavlar gereksiz yere fazladan konu çalışmış olursun. Ben yargının kitabından çalıştım bu sene gayet güzeldi. Tavsiye ederim.2015 kpss hazırlanıcam
lısanstan
oss kıtaplarının da bı faydası olur mu ygs vs evet soru tarzı farklı fakat kıtap kıtaptır mantıgı mı olmalı
hangı yayınlardan baslım ayrıca kpss yayınlarından
sımdıden tsk ederım
ve sız nasıl calısıyorsunuz
kac aldın canım kpss denÖss- ygs kitapları olmaz. Daha kapsamlı o sınavlar gereksiz yere fazladan konu çalışmış olursun. Ben yargının kitabından çalıştım bu sene gayet güzeldi. Tavsiye ederim.
Hah, bende bu şekilde biliyorum.2015t e öğretmenlik ve alan sınavı var b grubu sınavı yok. olursa 2016da var
canım a grubu yok muHah, bende bu şekilde biliyorum.
tsk ederım canımegem eğitim yayınları (genel yetenek , genel kültür) çok guzel çok yalın ve anlaşılır cümleler kullanılıp anlatılmış ben çok beğendm tavsiye ederim :)
fem akademi yayınlarının kpss tüm dersler soru bankası da hoşuma gitti ama sanki azıcık zor gibi :)
2015 kpss hazırlanıcam
lısanstan
oss kıtaplarının da bı faydası olur mu ygs vs evet soru tarzı farklı fakat kıtap kıtaptır mantıgı mı olmalı
sımdıden tsk ederım
anlamadım canım a grubu olur derkenA grubu olur.
kpss her yayına calısılmalı dogru soyluyosunçevrenizden yada netten hiç duydunuzmu bilmiyorum ama kpss formatı çok değişti bu seneki yardımcı kaynaklar bile tarihten patladılar seneye ne kadar satacaklar onun derdine düşmüşlerdir eminim
tavsiye olarak tek bir kaynak adı veremem ama piyasadaki bütün kaynakları topla çalış..çünkü birinin almadığı konuyu diğeri detaylı alıyor falan değişik bir durum yani
Önce alandan başladım ben. Onu bitirdikten sonra gk- gy çalıştım. Sonra tekrar alan tekrarı yaptım. Son bir ay sadece soru çözdüm. Genelde a grubuna odaklandım. 79 aldım ama yeterli değil malesef.şkac aldın canım kpss den
nasıl calıstın kac soru cozdun hangı dersten baslamalıyım
dunya kadar ygs kıtaplarım dergılerım var atmalı mıyım yanı
tabı kı kpss kıtapları alıcam
fazla konu calısmak dedın ya osm tarıhı yıne osm tarıhı farkı yok dıyodum hep ben ornegın
tsk ederım canım
kpss her yayına calısılmalı dogru soyluyosun
evet bu sene tarıh cok farklıydı soru sıstemı cok degıstı her yıl bırı zorluyo zaten
...
ıste derdım su bı yerden baslıcam bu ygs oss formatındakı kıtaplar mı olmalı basıtten zora mı gıtmelıyım yanı
arkadasım bende önlisans kpss ye hazırlanıcam şimdiden ihtiyaç yayınları güzel ve detaylı oluyor ..tavsiye ederim2015 kpss hazırlanıcam
lısanstan
sımdıden tsk ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?