ohh ohh süper, hayırlı olsun canımHolofim yargi oabt sb ve 657 yainlari oabt sb aldim..yediiklim sb vardi zaten.konuyu bitirince hepsinden o konunun testini cozerek gidiyorum cnm.pekisiyor..sen nasil calisiyosun alana..
Dersaneler yaz dönemi sigorta yatirmadigi için atanamiyorum o şekilde. Yıl bazında tutuyor yoksa.panik yapma canım, şimdiye kadar sakin sakin gayet iyi ilerledik. bunu korursak diğerleri de bitcek tek teeek...
sınava girmeden mülakatla atanma imkanınız yok mu?
Tesekkurederim.oldukça zor oluyor hatta zorluyorum.bakalım kısmet. Digerrlerinden değil de alandan korkuyorum fazlasıylaben yeni mezunum çalışmıyorum. evde hazırlanıyorum. eğitim genel yetenek bitti alan ve genel kültür çalışıyorum artık. alanda fazla ilerleyemedim henüz. alan derya deniz mübarek :)) maşallah çalışıp anne olup hazırlanan insanlara özeniyorum üstelik bir de formasyon alıyorsun :) Allah yardımcımız olsun.
hımm, hayırlısı...Dersaneler yaz dönemi sigorta yatirmadigi için atanamiyorum o şekilde. Yıl bazında tutuyor yoksa.
mrb..uc cocukla kpss calisan alni opulesi anne..ben bi taneyle basedemezken sizi takdir ettim dogrusu..brans nedir
ben motive edeyim..bu topikte hamile olup calisan arkadasimiz atandi..ve hatta uc cocukla mucadele verenimiz de var..esiniz esirgese bile destegini kazandiginizda sevinecektirBen hiç çalışmıyom ya napcam
eşim de otur evde boşver diyor motive etmesi gerekirken
yok cnm haftasonu telasli bizde..esimde evde olunca.ilerleyen saatlerde kizimi uyutayim yeni kitaplarimdan soru cozmek icin can atiyorumohh ohh süper, hayırlı olsun canımbol soru çözmek en güzeli ve kolayı ben resmen üç gün çalıştım, üç gün ara verdim alana. bu kaa çabuk sıkılcamı düşünmemiştim neyse ki Türk İslama giriş yapabildim bugün, yarın biter. konuyu okuyorum, ilkleri not alıyorum sadece. bitince de bol bol soru... sen yeni konuya geçtin mi clamim???
Tesekkurederim.oldukça zor oluyor hatta zorluyorum.bakalım kısmet. Digerrlerinden değil de alandan korkuyorum fazlasıyla
Çocuk uyudu şimdi geçtim başına bakalım,inşallah çalışabilirim.yarın da erken kalkacagim is varGece calismasi basliyor...yoklama alayim. var mi bu saatte calisan
Artik ne cslissak o kar..bende uce kadsr dayanabildim..iui gecÇocuk uyudu şimdi geçtim başına bakalım,inşallah çalışabilirim.yarın da erken kalkacagim is var
Aaa citirim hosgeldin..taze ogretmen..nasil gidiyo hayat cnm
ben kendimi idare edemiyorum, maşallah sana yaa... neyse ki gece çalışabilmişsin. ben de bugün bitircem artık inşallah...yok cnm haftasonu telasli bizde..esimde evde olunca.ilerleyen saatlerde kizimi uyutayim yeni kitaplarimdan soru cozmek icin can atiyorum
iyi pazarlar linkam, ne iyi ettin bizi ziyarete gelerekİyi pazarlar canlarım.Nasılsınız ?