2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Holofim yargi oabt sb ve 657 yainlari oabt sb aldim..yediiklim sb vardi zaten.konuyu bitirince hepsinden o konunun testini cozerek gidiyorum cnm.pekisiyor..sen nasil calisiyosun alana..
ohh ohh süper, hayırlı olsun canım bol soru çözmek en güzeli ve kolayı ben resmen üç gün çalıştım, üç gün ara verdim alana. bu kaa çabuk sıkılcamı düşünmemiştim neyse ki Türk İslama giriş yapabildim bugün, yarın biter. konuyu okuyorum, ilkleri not alıyorum sadece. bitince de bol bol soru... sen yeni konuya geçtin mi clamim???

panik yapma canım, şimdiye kadar sakin sakin gayet iyi ilerledik. bunu korursak diğerleri de bitcek tek teeek...

sınava girmeden mülakatla atanma imkanınız yok mu?
Dersaneler yaz dönemi sigorta yatirmadigi için atanamiyorum o şekilde. Yıl bazında tutuyor yoksa.

Tesekkurederim.oldukça zor oluyor hatta zorluyorum.bakalım kısmet. Digerrlerinden değil de alandan korkuyorum fazlasıyla

mrb..uc cocukla kpss calisan alni opulesi anne..ben bi taneyle basedemezken sizi takdir ettim dogrusu..brans nedir

teşekkür ederim Rabbim hepimizin çocuklarına hayırlı ve sağlıklı ömürler versin inşallah...
annelik kolay değil sizinde bildiğiniz gibi, branşım okul öncesi, zamanında 50 puana kadar düşen atamaları kaçırmış biri olarak bazen çok üzülüyorum ama çok şükür rabbim atama zamanı önce ikizlerimi 1 yıl sonrada kızımı bana bağışladığı içinde çok mutluyum ikizlerim 1 yaşındayken kızımda yeni doğmuşken o halde biyere gidemeyeceğim için tercih yapamadım kısmet değilmiş diyorum geçen senede 66 aldım 76 da kaldı bu yıl artık çocuklar büyüdü ikizlerim 4 kızımsa 3 yaşında, bırakacak kimsede yok bende bi şekilde araya sıkıştırıp vakit buldukça ders çalışmaya çalışıyorum bazen onlara da etkinlik sayfaları boyama kitapları veriyorum onlarda oyalanırken soru çözmeye çalışıyorum bazen sabah erken kalkıp bazen gece yatmayıp bazen de babalarıyla vakit geçirmeleri için bırakıp diğer odada çalışıyorum işte ne kadar verimli olabilirse...inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla atanmayı nasip netsin...[/QUOTE]
Cnm ins RAbbim hepimiz icin hayirli kapilar acsin.emeklerimizi zayi etmesin..cocuklarla elimizden geleni yapicaz.gerisi kismt.

Ben hiç çalışmıyom ya napcam
eşim de otur evde boşver diyor motive etmesi gerekirken
ben motive edeyim..bu topikte hamile olup calisan arkadasimiz atandi..ve hatta uc cocukla mucadele verenimiz de var..esiniz esirgese bile destegini kazandiginizda sevinecektir

yok cnm haftasonu telasli bizde..esimde evde olunca.ilerleyen saatlerde kizimi uyutayim yeni kitaplarimdan soru cozmek icin can atiyorum

Ayni citirim ya..erzurumun sogugunu bilirim orda okudum uni.yi..kisi cetindir ama hasta etmez..artik sevdiceginde yakinda..dugun ne zaman bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…