2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

mehaba. benim branşım matematik. şu ana kadar önceliği eğitime verip alana çok yüklenmedim ama eğitim bitti ve artık alan çalışmalarıma ağırlık verip genel kültür çalışmaya başlıycam. eğitimden ben ihtiyaç ve murat yayınlarının özet kitabından çalıştım ikisinden de memnun kaldım. alanda acele etmiyorum sindirerek ve bol soru çözerek gidicem sonrasında denemeler çözücem. eğitimi ben 3 ayda bitirdim ama arada çalışmadığım zamanlar da oldu temelim var ama yine de sağlam gitmeye çalıştım. alandan çok ilerlemişsin sanırım eğer öyleyse eğitim için yeterli zamanın var.
bu arada branşın nedir? ve alanda hangi kaynağı kullanıyorsun?

olsun geç kalmış sayılmazsın. iyi gidiyoruz maşallah biraz soru çözdüm ben de şimdi aradayım. karnım acıktı
birşey sorucam ben şimdi eğitimi bitirdim ya elimde iki soru bankası ve bir yaprak test var. sadece soru çözerek mi gitsem yoksa önce kısa tekrar yapıp sonra mı soru çözsem bilemedim soru çözsem de yanlışım çıkınca mı baksam konuya kii

Son düzenleme:
çok şükür... bence direkt soru çöz. ya da soru çözmeden önce eksik olduğunu düşündüğün konulara bak sadece, yanlışın çıkanlara da sonra. eğitime fazlasıyla zaman ayırdık zaten.

evet bence de. yanlışım çıkınca bakarım bir de eksik olduğum konulara. öabt ye yüklenmemiz lazım iyice, baksana benim zümrem neredeyse bitirmiş ben nerdeyim

slm kızlaaar ... yoğunluktan yazamıyorum ama takipteyim. Ayrıca bilgisayarı açtığım anda bi hareketlilik başlıyo bizim evde 3 çocukla bilgisayar açmak zor bıraksam onlar yazacak benim yerime ben geceleri 1 buçuk ikiye kadar çalışıyorum genelde, bazende akşam çocuklar yatınca yatıp sabah namazdan sonra 10 a kadar çalışıyorum türkçe ve coğrafya bitti çok şükür... dilbilgisinde sıkıntım var biraz,ara ara tekrarlara devam. pzrtesi vatandaşlıkla haftayı başlatıcaz bakalım, hafta sonları da eğitim çalışıp soru çözüyorum öğrenme ve gelişim çalışmıyorum soru çözüyorum sadece ilke ve yöntemlerde eksikler var onları halledip program geliştirme ve rehberliğe başlıcam ölçmeyi sona bıraktım cd den 3.tekrarı yapcam en son, çünkü zorlanıyorum ölçmede tekrar yapmayınca unutuluyo haliyle...

kızlar coğrafyadan video izlemek istiyorum öneriniz var mı? uzaktan eğitim alamıycam güzel video biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum
slm canım ben geçen yıl elit yayınlarının gk gy setini almıştım coğrafya görsellerle çok güzel anlatılmış akılda kalıcı oluyo almak istersen tavsiye edebileceğim bir yayın, geçen yıl bana büyük getirisi oldu eğitim almamıştım bu yılda sadece ölçmenin siparişini verdim onu cd den çalışıyorum şimdilik, ama netten seyredecem diyosan bi fikrim yok

ohh ne guzel bitirmissin cnm masallah..artik bundan sonra egitimle ilgili soru cozup yanlis yaptigin yere donersin.alan daha onemli cnm branslarda..ona yogunlasmani tavsiye ederim

mrb..uc cocukla kpss calisan alni opulesi anne..ben bi taneyle basedemezken sizi takdir ettim dogrusu..brans nedir

ben hala bitiremedim canım ya. geride kaldım. hangi soru bankasını aldın?
Holofim yargi oabt sb ve 657 yainlari oabt sb aldim..yediiklim sb vardi zaten.konuyu bitirince hepsinden o konunun testini cozerek gidiyorum cnm.pekisiyor..sen nasil calisiyosun alana..

mrb..uc cocukla kpss calisan alni opulesi anne..ben bi taneyle basedemezken sizi takdir ettim dogrusu..brans nedir[/QUOTE]

teşekkür ederim Rabbim hepimizin çocuklarına hayırlı ve sağlıklı ömürler versin inşallah...
annelik kolay değil sizinde bildiğiniz gibi, branşım okul öncesi, zamanında 50 puana kadar düşen atamaları kaçırmış biri olarak bazen çok üzülüyorum ama çok şükür rabbim atama zamanı önce ikizlerimi 1 yıl sonrada kızımı bana bağışladığı içinde çok mutluyum ikizlerim 1 yaşındayken kızımda yeni doğmuşken o halde biyere gidemeyeceğim için tercih yapamadım kısmet değilmiş diyorum geçen senede 66 aldım 76 da kaldı bu yıl artık çocuklar büyüdü ikizlerim 4 kızımsa 3 yaşında, bırakacak kimsede yok bende bi şekilde araya sıkıştırıp vakit buldukça ders çalışmaya çalışıyorum bazen onlara da etkinlik sayfaları boyama kitapları veriyorum onlarda oyalanırken soru çözmeye çalışıyorum bazen sabah erken kalkıp bazen gece yatmayıp bazen de babalarıyla vakit geçirmeleri için bırakıp diğer odada çalışıyorum işte ne kadar verimli olabilirse...inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla atanmayı nasip netsin...

Merhaba bransim matematik 6 yıldır dersanede çalışıyorum. Alanda ilerledim gibi analitik Geo.çalışıyorum suan ama geri dönüp tekrar calisicam,deneme çözüp,nerde eksiğim varsa çünkü çok derin alan. Fazla vakit bulamıyorum çünkü çalışıyorum artı formasyon alıyorum artı küçük çocuğum var. Artık ne karar olursa. Şimdi tarih soru bankası çozuyorum o bitince deneme cozucem g.k paralel olarak da eğitim çalışıp yine alan calisicam yani alan hep calisicam:)) valla olur inşallah bilmiyorum sen calisiyomusun?

çok teşekkür ederim ama ben video istiyorum. daha iyi olacak benim için. maşallah güzel gidiyor çalışmaların. Allah yardımcın olsun.

ben yeni mezunum çalışmıyorum. evde hazırlanıyorum. eğitim genel yetenek bitti alan ve genel kültür çalışıyorum artık. alanda fazla ilerleyemedim henüz. alan derya deniz mübarek :)) maşallah çalışıp anne olup hazırlanan insanlara özeniyorum üstelik bir de formasyon alıyorsun :) Allah yardımcımız olsun.

evet bence de. yanlışım çıkınca bakarım bir de eksik olduğum konulara. öabt ye yüklenmemiz lazım iyice, baksana benim zümrem neredeyse bitirmiş ben nerdeyim
panik yapma canım, şimdiye kadar sakin sakin gayet iyi ilerledik. bunu korursak diğerleri de bitcek tek teeek...
sınava girmeden mülakatla atanma imkanınız yok mu?

aahh o dilbilgisi yok mu geçen yıl beni bitiren şeylerden biriydi
ahh ahh... zor dil bilgisi ya, geometri gibi geliyor bana. görmeyle alakalı tamamen. çok ayrıntı var, fark etmek zor oluyor. Türkçeden iki yanlışım vardı geçen yıl ama bu yıl yanlışları sıfırlasak ne iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…