tebrikler mericimkızlar eğitimi bitirdim çoook şükür. çok mutlu oldum ya. Allah alanı da genel kültürü de böyke bitirip rahatlamayı nasip etsin. bundan sonra alan ve genel kültür çalışıp, eğitimden ve genel yetenekten de kısa konu tekrarı ve soru çözümü şeklinde gideceğim inşallah.
tebrikler mericimdarısı diğerlerine... çok rahatlıyor insan di mi
canım bugün tarih çalışamadım, dil bilgisinden de sadece 45 soru çözdümsen bitirdin mi Türk İslamı?
Kizlar yine ben. Bu senede hazirlanakim dedim.
Bu arada calistim biraz ama verimsiz calistim.
Kazananlar drvamli okuduk Alani diyor.siz napiyoelrsilunuz. Birde video alan var mi
kızlar coğrafyadan video izlemek istiyorum öneriniz var mı? uzaktan eğitim alamıycam güzel video biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum
hiç izlemedim meri, bilemiyorumkızlar coğrafyadan video izlemek istiyorum öneriniz var mı? uzaktan eğitim alamıycam güzel video biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum
ben bugün de sadece dil bilgisinden 45 soru çözdümSelamlar canlarım.
Dün hiç çalışamadım bugün telafi ederim inşallah. Sizlere de kolay gelsin.
hiç izlemedim meri, bilemiyorumcoğrafyada uzaktan eğitime hiç gerek yok. çok temel şeyleri anlatıyorlar. bence sınavda daha üst düzey çıkıyor sorular. o sorulara ipucu olacak şeylerden bahsedilmiyor...
Mrb hoşgeldiniz. .egitimde pegemin sorularini begenirim ama konu anlatiminda yediiklim ve ihtiyac iyidir..kolay gelsinMerhaba bende çalışmaya çalışıyorum. Tarih ve alan çalışıyorum suan. Bu ay sonuna kadar ikisini bitirmekti hedefim ama zor gibi.bir de eğitimden temeli olmayan biri için ne kadar sürer bitirmesi,elimde pegem var onerirmisiniz? Matematikçi var mi bu arada aranızda,varsa neler yapıyorsunuz?
youtube da uzaktan eğitimin tekrar videoları var ben izledim bir arakızlar coğrafyadan video izlemek istiyorum öneriniz var mı? uzaktan eğitim alamıycam güzel video biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum
Holofim turk islam bitti cnm.bugun soru bsnkasi aldim oabt den...
Muhat hosgeldin tekrar..srnin brans turkceydi degil mi..gecen seneden hatirliyorum seni..bebisin hayirli oldunjbu arada.cinsiyeti bellimi..
Izmirli meri..googleden nihan akar in cografya videolarini bulup izleyebilirsin.cok eglenceli ve akilda kalici anlatiyor.
Holofim turk islam bitti cnm.bugun soru bsnkasi aldim oabt den...
Muhat hosgeldin tekrar..srnin brans turkceydi degil mi..gecen seneden hatirliyorum seni..bebisin hayirli oldunjbu arada.cinsiyeti bellimi..
Izmirli meri..googleden nihan akar in cografya videolarini bulup izleyebilirsin.cok eglenceli ve akilda kalici anlatiyor.