2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

tebrikler mericim darısı diğerlerine... çok rahatlıyor insan di mi

Kizlar yine ben. Bu senede hazirlanakim dedim.
Bu arada calistim biraz ama verimsiz calistim.
Kazananlar drvamli okuduk Alani diyor.siz napiyoelrsilunuz. Birde video alan var mi

buraya gelip biz kpss uzmanıymışız, ya da danışmanlık bürosuymuşuz gibi sadece soru sorup cevabını aldıktan sonra da giden ve bir daha uğramayan arkadaşlara sinir oluyorum vallahi. ne zamandır yazcam yazcam içimde kalıyor. ohh be rahatladım...

Mesaj tekrarı...

Son düzenleme:
kızlar coğrafyadan video izlemek istiyorum öneriniz var mı? uzaktan eğitim alamıycam güzel video biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum

canım bugün tarih çalışamadım, dil bilgisinden de sadece 45 soru çözdüm sen bitirdin mi Türk İslamı?

Kizlar yine ben. Bu senede hazirlanakim dedim.
Bu arada calistim biraz ama verimsiz calistim.
Kazananlar drvamli okuduk Alani diyor.siz napiyoelrsilunuz. Birde video alan var mi

kızlar coğrafyadan video izlemek istiyorum öneriniz var mı? uzaktan eğitim alamıycam güzel video biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum

hiç izlemedim meri, bilemiyorum coğrafyada uzaktan eğitime hiç gerek yok. çok temel şeyleri anlatıyorlar. bence sınavda daha üst düzey çıkıyor sorular. o sorulara ipucu olacak şeylerden bahsedilmiyor...

hiç izlemedim meri, bilemiyorum coğrafyada uzaktan eğitime hiç gerek yok. çok temel şeyleri anlatıyorlar. bence sınavda daha üst düzey çıkıyor sorular. o sorulara ipucu olacak şeylerden bahsedilmiyor...

anladım canım elimde konu anlatımı olarak özet kitap var da ondan videoyla destek olayım diye düşündüm. araştırıyorum bakalım. çok sağol

bugün programdan 86 soru çözdüm. bi saat dışarı çıktım dolaştım azıcık tatil yaptım bugün iyi geldi onun dışında netten yeni başlayacağım konuların videolarını araştırdım. biraz deneme falan indirdim. arayı fazla soğutmadan yarın sabah devam etmek istiyorum rehavete kapılma tehlikesi var öabt ve genel kültür beni bekler. artık uyucam sabah 6.30 dan beri ayaktayım. Allah çalışma azmimizi artırsın, ama maneviyatı da unutturmasın inşallah. iyi geceleer

Merhaba bende çalışmaya çalışıyorum. Tarih ve alan çalışıyorum suan. Bu ay sonuna kadar ikisini bitirmekti hedefim ama zor gibi.bir de eğitimden temeli olmayan biri için ne kadar sürer bitirmesi,elimde pegem var onerirmisiniz? Matematikçi var mi bu arada aranızda,varsa neler yapıyorsunuz?

Holofim turk islam bitti cnm.bugun soru bsnkasi aldim oabt den...

Muhat hosgeldin tekrar..srnin brans turkceydi degil mi..gecen seneden hatirliyorum seni..bebisin hayirli oldunjbu arada.cinsiyeti bellimi..

Izmirli meri..googleden nihan akar in cografya videolarini bulup izleyebilirsin.cok eglenceli ve akilda kalici anlatiyor.

Mrb hoşgeldiniz. .egitimde pegemin sorularini begenirim ama konu anlatiminda yediiklim ve ihtiyac iyidir..kolay gelsin

ben hala bitiremedim canım ya. geride kaldım. hangi soru bankasını aldın?

hemen bakacağım çok sağol :)) iyi çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…