- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba :) bugün kpss kaynak kitabı ararken bu forumu buldum..arkadaşlar 3.yılım olacak bu yıl ve herkes gibi atanmayı hedefliyorum..türkçe ve matematik için memnun kaldığınız özet kitaplar var mı tavsiye istiyorum herkesten?
Forumu takip ediyorum uzun süredir ama bu sayfayı bilmiyordum, yeni fark ettimmm.
Kızlar benim moralim çok bozuk bu KPSS konusundan. Özel sektörde çalışıyorum eve varmam akşam 7 yi buluyor. Yemek ye biraz otur falan resmen ders çalışmaya vaktim kalmıyor İlk kez gireceğim sınava, dershaneye de gidiyorum. Konuların gerisindeyim gibi. Ne yapabilirim bana bir akıl yol gösterin
Açık söylemem gerekirse bundan önce adam akıllı bir sınava hazırlanmadım. İlk kez böyle bir sınava hazırlanıyorum ve çektiğim stres normal mi bilmiyorum. Matematiğim ortalama üstü bir sözelci gibi. Hala çözemediğim sorular var orta düzeydekilerden. Bu normal mi hakikaten bilmiyorum. Çözemedikçe hırslanıyorum, benzer soruları arıyorum internetten.
Kendi düzeyleriniz hakkında bana bilgi verebilir misiniz? Ne kadar soru çözüyorsunuz? Bitirdiğiniz konulardan soru kaçırdığınız oluyor mu?
hadi hayırlı olsun mericim benimki iyi çok şükür canım bugün rehberliği yarıladım, cumaya bitirmeyi planlıyorum... sonra da ver elini tarihkızlar günaydın ben dün öyt ye başladım, bir konu bitirdim aranıza dönüyorum artık. çalışmalar iyi gidiyordur inşallah
İhtiyacı çok tavsiye etmiyorlar ama kararsız kaldımmerhaba :) özet kitap olarak ihtiyaç var bende türkçe ve matematikte çok sıkıntın yoksa tavsiye edebilirim.. benimkiler cep kitabı 2013 yayını. ben onlardan çalışıp bitirdim bazen de netteki videolara baktım.
hadi hayırlı olsun mericim benimki iyi çok şükür canım bugün rehberliği yarıladım, cumaya bitirmeyi planlıyorum... sonra da ver elini tarih
İhtiyacı çok tavsiye etmiyorlar ama kararsız kaldım
hadi hayırlı olsun mericim benimki iyi çok şükür canım bugün rehberliği yarıladım, cumaya bitirmeyi planlıyorum... sonra da ver elini tarih
ayy doğru hatırlıyon canım, unutmamışsın çok sağ ol fotolarını çekmeye üşenmesem paylaşcam da yarın sabah çekim de bakalım, yoksa ben unutcam kalcek öyle...holofm yanlış hatırlamıyorsam sen ölçmeden yapamadığın soruları yazacaktın..
popolarımızı kaşıyalım da nazar değmesin canımsağol cnm çok şükür ben de çalışmaya başladım eğitim bitince ben de genel kültür kısmıyla devam etcem. maşallah diyelim
popolarımızı kaşıyalım da nazar değmesin canım
Ben bu konuyu neden daha önce görmedim acabaaaaa ???
Ben de varım kızlaar, zihin eng.öğretmenliği son sınıftayım, fazla kasmamakla birlikte yine de kpss çalışıyorum, ama biraz hırslanmaya ihtiyacım var sanırım bu çalışmayla ben 60ı zor görürüm
Eki Görüntüle 1398010
şimdilik bunlara bi bakın kızlar, diğerlerini sonra eklim
ben çalıştıktan sonra yapabilmeye başladım ama bu sorular bi tuhafben de bu soruları yapamıyorum yok mu bi babayiğit bize anlatsaa
ben çalıştıktan sonra yapabilmeye başladım ama bu sorular bi tuhaf
semimmm sevdiğin yapabildiğin için bi göz atsan halledersin. zevkli aslında ama uğraşmak gerekBen bu tarz soruları severdim yapardım da ama şimdi kalakaldım.Ders çalışmam gerek artık