- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
bi hafta tatil yapcan ohh ne güzel, yeğenle oynamak varken ne dersikızlar ölçme bikaç güne bitecek inşallah. ablamlar bir haftalığına bize geliyor bu yüzden çalışamıycam. yeğen de var sağolsun çalıştırmıyor beni. çok giremiyorum net sorunlu bu aralar. ama çalışmaya çalışıyorum az da olsa. hepinize iyi çalışmalar
bi hafta tatil yapcan ohh ne güzel, yeğenle oynamak varken ne dersi
ayy tşk ederim mericimevet öyle tabi ama ders çalışmayınca da huzursuz oluyorum az da olsa bakmaya çalışırım olmazsa yapcak bişey yokmaşallah iyi gidiyorsunuz aynen devam
Canım sana yararlı şeyler söylemek isterdim ama kelin ilacı olsa....kızlar ii gclr.. ben yeni formasyon alıyorum ve eğitimde resmen sıfırım ... nasıl çalışmalıyım taktik nedir. hangi derslerden başlamalı sırası nedir. 1 dersi bitirip diger derse başlayıp bitirdiğim dersleri tekrar edip sorumu çözmeli
taktiği biz bilsek çoktaaan atanmış olurduk!!! genelde kitaplardaki sıra pg öyt ölçme gelişim öğrenme rehberlik şeklinde, sen de bunu takip edebilirsin. gy gk ve alana nasıl çalışıp anlıyorsan bunda da öyle yapabilirsin...kızlar ii gclr.. ben yeni formasyon alıyorum ve eğitimde resmen sıfırım ... nasıl çalışmalıyım taktik nedir. hangi derslerden başlamalı sırası nedir. 1 dersi bitirip diger derse başlayıp bitirdiğim dersleri tekrar edip sorumu çözmeli
gönder abi gönderiyi geceler kolay gelsin kızlar.. Sizlere ölçme ve öğrenmeden soru sorsam yapabilir misiniz acaba?
günaydın kızlar yavaş yavaş kalkma saatimi öne çekmeye çalı
gönder abi gönderyapmaya çalışırız morisim bitti mi eğitim?
teşekkür ederim canım :) Replik tanıdık geldiyok canım öyt ve öğrenme bitti. Bu gün ölçmeye başladım.
"Sirklerde aslanlara çemberin içinden geçmeyi öğretmek için iki aşamalı bir süreç izlenir. Birinci aşamada aslan önce çemberin içinden geçmek için güdülendirilir. Bu güdülenme çoğu zaman vücut ağırlığı belli bir düzeyin altına düşecek kadar aç bırakılarak sağlaır. daha sonraysa ateş çemberinden geçtiği her sefer için etle ödüllenir. bir süre sonra aslan ödülü alabilmek için çemberin içinden geçmeyi öğrenir. öğrenme sürecinin ikinci aşamasında aslana her et verildiğinde eğitimci kırbacı ile yere vurur. başta etkisiz uyarıcı olan kırbaç tekrarlar sonucu etle ilişkilendirilerek çemberden geçme davranışını tetiklemeye başlar. Dolyısıyla gösteri sırasında kırbacın sesini duyan aslan otomatik olarak çemberden atlar."
bu örnekte öğrenme sürecinn ikinci aşamasında "kırbaç sesi" aslan için aşağıdakilerden hangisini ifade eder?
A)ayırt edici uyarıcı
B)koşlsuz tepki
C)koşullu tepki
D)koşullu uyarıcı
E)koşulsuz uyarıcı
D değil mi canım ?
Linkacım soruyla ilgilendiğin için teşekkür ederim ama değil canım
ikisi de yanlış canım
linkaaaaaa birşey dikkatimi çekti şafak bitmiş maşallah kuzum Allah kavuştursun :) darısı başıma :):)