2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

kızlar ölçme bikaç güne bitecek inşallah. ablamlar bir haftalığına bize geliyor bu yüzden çalışamıycam. yeğen de var sağolsun çalıştırmıyor beni. çok giremiyorum net sorunlu bu aralar. ama çalışmaya çalışıyorum az da olsa. hepinize iyi çalışmalar

bi hafta tatil yapcan ohh ne güzel, yeğenle oynamak varken ne dersi

öğrenmeden iki konu bitti bugün. gelişim, öğrenme ve ölçmeden 250 soru çözdüm. iyi geceler...

evet öyle tabi ama ders çalışmayınca da huzursuz oluyorum az da olsa bakmaya çalışırım olmazsa yapcak bişey yok maşallah iyi gidiyorsunuz aynen devam
ayy tşk ederim mericim umarım böyle devam edebilirim, şu eğitim bitince baya rahatlıcam... az önce davranışçıları bitirdim, birazdan sorulara başlıcam... 240 soru var, bitirebilirim inş... sen de bakmaya çalış ki unutma bu bi haftada, soru çözebilirsin yeni konu çalışamasan bile

maalesef 50 soru kaldı çözemedim... yatağa zor attım kendimi, mahvolmuşum... artık ders çalışmak istemiyorum

kızlar ii gclr.. ben yeni formasyon alıyorum ve eğitimde resmen sıfırım ... nasıl çalışmalıyım taktik nedir. hangi derslerden başlamalı sırası nedir. 1 dersi bitirip diger derse başlayıp bitirdiğim dersleri tekrar edip sorumu çözmeli

iyi geceler,özel eğitim ve kaynaştırma bitti.70 soru çözdüm.Yarın da soruları ve kalan konumu bitirip ÖYT ye başlayacağım nasipse.herkese iyi geceler,tatlı rüyalar

Canım sana yararlı şeyler söylemek isterdim ama kelin ilacı olsa.... Ben de bu sene düzenli olarak ilk çalışıyorum.kedimce bir yöntem oturtamadım.benim eş,çocuk,ev var bekarsan ve ders çalışma dışında sorumluluğun yoksa ,bir de motive olmuşsan sıkıntı yapacak hiçbir şey yok.Tecrübeli arkadaşların tavsiyesine uy,en azından kendine onları örnek alıp kendi çalışma haritanı programlarsın kendine uyduğu kadar.sana ancak bu kadar faydalı olabilirim,oda olduysa tabi

taktiği biz bilsek çoktaaan atanmış olurduk!!! genelde kitaplardaki sıra pg öyt ölçme gelişim öğrenme rehberlik şeklinde, sen de bunu takip edebilirsin. gy gk ve alana nasıl çalışıp anlıyorsan bunda da öyle yapabilirsin...

Son düzenleme:
kızlar dünden beri kk ya giremedim, sorun tek bende miydi acep??? ben iki gündür tatil ilan ettim kendime, yeni konu çalışmadım ama az da olsa soru çözdüm. çok bunalmış, yorulmuşum, beynim dolu gibi geldi... yarın dönüyorum tekrar inşallah... iyi geceler

iyi geceler kolay gelsin kızlar.. Sizlere ölçme ve öğrenmeden soru sorsam yapabilir misiniz acaba?

günaydın kızlar yavaş yavaş kalkma saatimi öne çekmeye çalı
iyi geceler kolay gelsin kızlar.. Sizlere ölçme ve öğrenmeden soru sorsam yapabilir misiniz acaba?
gönder abi gönder yapmaya çalışırız morisim bitti mi eğitim?

günaydın kızlar yavaş yavaş kalkma saatimi öne çekmeye çalı

gönder abi gönder yapmaya çalışırız morisim bitti mi eğitim?

teşekkür ederim canım :) Replik tanıdık geldi yok canım öyt ve öğrenme bitti. Bu gün ölçmeye başladım.

"Sirklerde aslanlara çemberin içinden geçmeyi öğretmek için iki aşamalı bir süreç izlenir. Birinci aşamada aslan önce çemberin içinden geçmek için güdülendirilir. Bu güdülenme çoğu zaman vücut ağırlığı belli bir düzeyin altına düşecek kadar aç bırakılarak sağlaır. daha sonraysa ateş çemberinden geçtiği her sefer için etle ödüllenir. bir süre sonra aslan ödülü alabilmek için çemberin içinden geçmeyi öğrenir. öğrenme sürecinin ikinci aşamasında aslana her et verildiğinde eğitimci kırbacı ile yere vurur. başta etkisiz uyarıcı olan kırbaç tekrarlar sonucu etle ilişkilendirilerek çemberden geçme davranışını tetiklemeye başlar. Dolyısıyla gösteri sırasında kırbacın sesini duyan aslan otomatik olarak çemberden atlar."

1) Bu örnekte öğrenme sürecinn ikinci aşamasında "kırbaç sesi" aslan için aşağıdakilerden hangisini ifade eder?
A)ayırt edici uyarıcı
B)koşlsuz tepki
C)koşullu tepki
D)koşullu uyarıcı
E)koşulsuz uyarıcı

2) Aşağıdaki durumların hangisinde kriter referanslı (ölçüt dayanıklı) değerlendirme, norm referanslı (norm dayanıklı) değerlendirmeden daha uygun olur?
A) öğrencilerin mezun edilip edilmemelrine karar verilmesinde
B)kontenjanları sınırlı olan yükseköğretim programlarına öğrenci seçilmesine
C)öğrencilerin hzırladıkları fen bilimleri projelerinden en iyisinin belirlenmesinde
D)okulda derecceye girecek öğrencilerin belirlenmesinde
E)Bir sınıf içindeki en başarısız öğrencilerin belirlenmesinde

Son düzenleme:

D değil mi canım ?

..................................................................................................................................

ikisi de yanlış canım

linkaaaaaa birşey dikkatimi çekti şafak bitmiş maşallah kuzum Allah kavuştursun :) darısı başıma :):)

Ayyy kepaze oldum.Sahalardan uzak kalmışım.
Ah kuzum Allah razı olsun,çok çok teşekkür ederim.Amin inşallah,siz de kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…