2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Belisim nasılsın kuzum?Pek giremiyorum,öğlenci oldum,12 ile 6 arası oludayım,sabah da on gibi uyanıp kahvaltı,hazırlanmak falan gün bitiyor işte bir şekilde..Nasıl gidiyor ne var ne yok?
iyiyim kuzum çok şükür. En son nasıl bıraktıysan öyleyim. Dizi falan izliyorum zaman geçiyor ama çok sıkılıyorum tabi.Ders calısmaya baslayamadım henüz.
Bu ara başlarım inşallah.
Sen naptın başladın mı? Zmanla sen de düzenini oturtursun canım arkadasım.

günaydın kızlarbugün tarihten ilk çağ uygarlıklarına çalışcam inşallah... ağrım var ama artık başlamam gerekbelisim kasım geldi hazır hissediyor musun kendini
Holofim hissediyorum aslında ama neyi bekliyorum bilmiyorum
Üşengeçlik yapıyorum biraz da kuzum ama başlıcam artık inşallah. Bizim uzaktan eğitim de başladı zaten.

Holofim hissediyorum aslında ama neyi bekliyorum bilmiyorum
Üşengeçlik yapıyorum biraz da kuzum ama başlıcam artık inşallah. Bizim uzaktan eğitim de başladı zaten.
hazır hissediyorsan gerisi gelir canım hadi hayırlı olsun, o da motive eder zaten

Yok kuzum başlamadım ama gidip kitap aldım bu da bir adım degil miAma iştah var içimde yani başlayabilirim her an.Olacak kuzum olacak inşallah,Allah vermeyi istemediğini kulunun gönlüne koymuyor.
Bu arada önceki okulumdan ayrılınca edebiyatta boşluk varmış bir lisede beni oraya verdiler,bir hafta kadar 12 lerin edebiyat dersine girdim,illallah ettim belisim ve inan aklımda sen vardın bu kıza allah sabır versin dedim,bizim miniklerden sonra lise ergenleri çok agır geldi banaNeyse allahtan orda bir hafta kadar çalıştım da sonra kendi okuluma mini mini beşlerime döndüm.Zormuş kuzum işin Allah yardımcın olsun atanınca

kızlar merhaba nasıl çalışmayı düşündüğümü yazmak istedim. öncelikle iyi olduğum kısımları özet olarak hızlıca geçip daha sonra ara ara tekrar etmeyi ve bolca soru çözmeyi düşünüyorum. benim için önemli olan öabt sınavı çünkü. öabt kısmına hergün düzenli olarak çalışıp diğer dersleri de değişimli olarak günlük programıma dahil edeceğim. genel kültür kısmını henüz çalışmayı düşünmüyorum unutacağım için. ayrıca hergün güncel bilgileri takip edip not alacağım ara sıra da okurum göz aşinalığı olur. önerilere açığım :) çok uzattım galiba

bu arada şimdi matematik tekrarı yapıyorum türkçeden de test çözüyorum. bugün oran-orantı ve denklemler-eşitsizlikler konusuna çalıştım sorularını çözdüm. herkese iyi çalışmalaar

meraba kızlarım
cuma akşamı edirneye gittim, malum sevdicek askere gidiyo gece 12 de edirnede oldum ama her anı değerlendirmeye çalıştık son gün.. bugün yine ist a döndüm.. ama yarın sevdiceğim de istanbula geliyo, çarşamba teslim olucak, son 2 gün yine birlikte geçirelim dedik. bi de yarın yıldönümümüz.. ilk kez ayrı kalıcağımız için bu yıl dönümümüzde hüzünlüyüm..
ben sizi de merak ettim bu arada, kasım ayı geldi, çalışmaya başladınız mı

Ergenler tabi ağır gelir kuzum. kolay değil de uğraşması. Ama işte hayırlısıyla ben bir atanayım da Allah onun da sabrını gücünü verir inşallah ne diyim. Allah senin de hepimizin de yardımcısı olsun
Alanı mı alıyorsun kuzum uzaktan eğitim olarak?
alan için alıyorum sadece canım

planın güzelmiş canım inşallah güzelce çalışırsın. Ben de genel kültür yeteneğe ocak gibi başlamayı düşünüyorum.
Selam kuzum sevdicek gitsin de cabucak gelsin inşallah.
Hiç ayrı kalmadığınız için zor gelir ama alısırsınız zamanla.
Calısmaya başlamadım canım ben

Mrb arkadaslar bende bu yil kpss calismaya basladim beni de araniza alir misiniz? 2012 mezunuyum bolumum sosyal bilgiler.evliyim 5 aylik bir bebegim var simdiye kdr hic hazirlanmadim kpssye. Bebegim buyudukce calismak daha da zor olcak o yuzden bu yil duzenli calisip atanmak istiyorum. Gerci alimlar da baya azaldi nasil olcak bilmiyorum. Sosyalci arkadaslardan destek bekliyorum kaynak konusunda bazi tereddutlerim var çünkü. Türkçe dilbilgisine hizlica baktim günlük 30 soru cozmeyi planliyorum. Şu an cografya calisiyorum yargidan bittikten sonra alanda diger bilimlere calismam lzm hicbir bilgim yok bu konuda. Akademik kaynaklardan mi calissam yoksa prgemden mi calissam bilemedim siz nasil calisiyosunuz zumrelerim

kuzum niye çalışmaya başlamadın bakiim
kuzum kısa dönemler net olarak kaç gün askerlik yapıyolar? izinli ve izinsiz olarak biliyo musun?

slm güzellerim..ne zamandır yoktum..takip edemiyorum da burayı..çook özledim, neyse ki sayfa atlamamş fazla..ders konusunda artık başlamalıyız ya geldi kasım ayı..ben komşu gezmelerine bi ara versem iyi olacak..eheem ehemm...
yakın arkadaşlarım var onlarda başladı, eşimde dürtüyor dizilerden fırsat kalınca e bi ara ders çalışırsın heralde diye.gelsiiin raporlarrr...bade, semiramis, sevdalinka,nerelerde görünmüyorlar

merhaba arkadaşlar ben de buradayım

canım merhaba benim alanım da sosyal bilgiler

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
lokumm ve monalissa ile zümrelerimiz çoğalıyor nilkon, semiramis, holofira...
lokumcum bi sosyalci olarak yargı öabt çalışıyorum ama pegemde alıcam bitirince..bi de 5-6-7. sınıf sos.blg. klavuz kitaplarını aldım onlara bakıcam.9-10-11-12 için de esen yayınlarından indirebiliyormuşuz pdf olarak..
öncelik alan benim için...

sedef mrb kuzum..nasılsın..en son hastaydın toparlandın mı..onur askere gitmiş Allah kavuştursun tatlım..tez zamanda biter inş askerliği de bir an evvel kavuşursunuz..5 ay biliyorum benim eşimde kısa dönem yaptı 5 ay sürmüştü .hiç izin kullanmadı..hatta keşanda ve ipsalada yapmıştı

Hosbulduk cnm geçen yil hazirlandin mi sen ya facedende bakiyorum da herkes beyaz kalem ve pegemden calisiyo bu yil. Osym genelde ters kose yapiyo acaba akademik kaynaklardan ayrintili mi calissak. Pegem nsl diğer alanlarda yeterli mi sence. 5 6 7 8 kilavuz kitaplarını nerden aldin artik okullar vermiyo diye duydum. Cok soru sordum k bakma baya uzak kaldim kpssden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…