2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

o acemi askere iyi dileklerimi sunuyorum =)
ahh inşallah kuzum bakalım dualarım hep onunla olucak. iyiymiş o mesajlaşma. zaten bende 10 da uyuyorum. iletişimsiz kalmak çok kötü çünkü. haber bile izleyemem sanırım. bilgiler için teşekkürler kuzusu

Önemli değil kuzum. Şimdi stres yaparsınız ama gidince rahat olduğunu görürsünüz inşallah :)

Herkese merhaba...kimse yok bu aralar,uzun zamandır giremiyordum bende,telden görebiliyorum nihayet.. Ben baya ilerlemiştir sayfa,kızlara nazilyetisirim diyordum ama hepinizin bbaşka başka engelleri cikmis tam olarak başlayamamisniz çoğunuz...

Zorunlu bi ara verdim yoksa 1 ay önce baslanistim sözde

Hayirlisi artik.. Yarin basliyorum bende

İyi geceler :)

selam kızlar ağrılarım biraz biraz azalmaya başladı. iki gün daha dinlenim de cumartesi başlıcam tekrar. iki hafta ders çalıştım iki hafta ara verdim. böyle giderse yandım valla

selam kızlar ağrılarım biraz biraz azalmaya başladı. iki gün daha dinlenim de cumartesi başlıcam tekrar. iki hafta ders çalıştım iki hafta ara verdim. böyle giderse yandım valla
Geçmiş olsun canim benim
İnşallah bu son aran olur. Kesintisiz calisirsin artik.

Ben de bu ara başlmayı dşünüyorum inşallah, bakalım hayırlısı
sana da kolay gelsin canm :)
Slm kızlar ne yapıyorsunuz basladinizmi ben başladım ama sanki hep geç kalacak isim gibi hissediyorum siz dede varmi?
Ben de henüz öyle korku yok canım yetiştirirz inşallah, temelimiz var.
Zamanla tam motivasyonla devam edersin canım kasma kendini :)
Hu hu Kimse var mı. Bende katılabilir miyim kızlar.
Merhaba, tabi ki katılabilirsin.:)
Bölüm neydi?

Hoşbuldum. Hemen söyleyim sosyoloji 4üm. Ve çok üşengeçim coğrafyadan 2 konu kaldı. Türkçe iyi sayılır. Tarih sıfır. Eğitim sıfır. Mat geo eksilere yakın. Vatandaşlık sıfır. Oha yav. Yeni yüzleşiyom kendimle. Acil derse başlamam lazım kızlar. Formasyon alıp almayacağım da muallakta. Hevesim kırıldı açıkçası. :'(

Bilmiyorum daha önceden ne kararlaştırdınız ama. Bence bugünden itibaren her akşam hangi konuları hallettiğimizi k soru çözdüğümüzü yazalım. Birlikte aynı denemeden alıp hafta sonları denemeye oturalım. Karşılaştıralım. Eğer gerçekten yoldaş olmak istiyorsak.

Be
Slm kızlar ne yapıyorsunuz basladinizmi ben başladım ama sanki hep geç kalacak isim gibi hissediyorum siz dede varmi?
bende öyle hissediyorum ama isteyince 3 ayda bile olacağına inanıyorum. Gerçekten herkes vaktini değerlendirmiyor çünkü. HevesimiZ kırılmasın. Neye inanırsak onda haklı çıkacağız unutmayın

Sosyolojiii
hoşbuldum canım bölümüm sosyoloji. felsefenin 160 kişilik kadrosuna talibim

Canım valla çok iyi olur diğer arkadaslarda kabul ederse deneme olmasa bile her akşam yazsak yazma yana kizsak falan

Kızlar çalışmaya başlayanlar her akşam ya da çalıştıkları her gün yazabilirler buraya.
Biz geçen yıl öyle yapıyorduk zaten.
Yani çalışanlar için bu topik motive edici olmalı, sizler de istediğiniz şekilde yorumlaşın elbette.
Başlamayanlar da hazır hissettiğinde yazarlar diye düşünüyorum.

Belisim nasılsın kuzum?Pek giremiyorum,öğlenci oldum,12 ile 6 arası oludayım,sabah da on gibi uyanıp kahvaltı,hazırlanmak falan gün bitiyor işte bir şekilde..Nasıl gidiyor ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…