o acemi askere iyi dileklerimi sunuyorum =)Kuzum acemi birlikte telefon götüremez zaten ankesörlü telefondan arar. Benimki acemide daha rahattı her gün arıyordu.Aradığı zaman da telefon kulübesinde sıra olmadığı müddetçe uzun konuşabilirsiniz.
Ustaya geçince de gündüz görev yapıyorlar, akşam 7 8 gibi mesaj atabiliyor gece 10a kadar falan mesajlasabiliyoruz sonra uyuyor. Her gün böyle oluyor bizim. Ustaya ilk geçtiği zamanlar konuşabiliyorduk rahatça ama orada acemi bir asker telefon cebinde komutanın yanına gitmiş o sırada telefon çalınca tabi herkesi kontrol etmişler,sıkı yönetime geçmişler. Bir kişi yüzünden hepsi yandı yani kuzum.
Sizin rahat olur belki şimdiden kötü düşünme sen. Nerenin iyi olacağını bilemeyiz.
Önemli değil kuzum. Şimdi stres yaparsınız ama gidince rahat olduğunu görürsünüz inşallah :)o acemi askere iyi dileklerimi sunuyorum =)
ahh inşallah kuzum bakalım dualarım hep onunla olucak. iyiymiş o mesajlaşma. zaten bende 10 da uyuyorum. iletişimsiz kalmak çok kötü çünkü. haber bile izleyemem sanırım. bilgiler için teşekkürler kuzusu
SenindeeeeeeCumhuriyet bayramımız kutlu olsun canlarım
Geçmiş olsun canim benimselam kızlarağrılarım biraz biraz azalmaya başladı. iki gün daha dinlenim de cumartesi başlıcam tekrar. iki hafta ders çalıştım iki hafta ara verdim. böyle giderse yandım valla
Slm kızlar ne yapıyorsunuz basladinizmi ben başladım ama sanki hep geç kalacak isim gibi hissediyorum siz dede varmi?
Ben de bu ara başlmayı dşünüyorum inşallah, bakalım hayırlısıHerkese merhaba...kimse yok bu aralar,uzun zamandır giremiyordum bende,telden görebiliyorum nihayet.. Ben baya ilerlemiştir sayfa,kızlara nazilyetisirim diyordum ama hepinizin bbaşka başka engelleri cikmis tam olarak başlayamamisniz çoğunuz...
Zorunlu bi ara verdim yoksa 1 ay önce baslanistim sözde
Hayirlisi artik.. Yarin basliyorum bende
İyi geceler :)
Ben de henüz öyle korku yok canım yetiştirirz inşallah, temelimiz var.Slm kızlar ne yapıyorsunuz basladinizmi ben başladım ama sanki hep geç kalacak isim gibi hissediyorum siz dede varmi?
Zamanla tam motivasyonla devam edersin canım kasma kendini :)selam kızlarağrılarım biraz biraz azalmaya başladı. iki gün daha dinlenim de cumartesi başlıcam tekrar. iki hafta ders çalıştım iki hafta ara verdim. böyle giderse yandım valla
Merhaba, tabi ki katılabilirsin.:)Hu huKimse var mı. Bende katılabilir miyim kızlar.
hoşgeldin
bende öyle hissediyorum ama isteyince 3 ayda bile olacağına inanıyorum. Gerçekten herkes vaktini değerlendirmiyor çünkü. HevesimiZ kırılmasın. Neye inanırsak onda haklı çıkacağız unutmayınSlm kızlar ne yapıyorsunuz basladinizmi ben başladım ama sanki hep geç kalacak isim gibi hissediyorum siz dede varmi?
Ben de bu ara başlmayı dşünüyorum inşallah, bakalım hayırlısı
sana da kolay gelsin canm :)
Ben de henüz öyle korku yok canım yetiştirirz inşallah, temelimiz var.
Zamanla tam motivasyonla devam edersin canım kasma kendini :)
Merhaba, tabi ki katılabilirsin.:)
Bölüm neydi?
hoşbuldum canım bölümüm sosyoloji.hoşgeldin
Canım valla çok iyi olur diğer arkadaslarda kabul ederse deneme olmasa bile her akşam yazsak yazma yana kizsak falanBilmiyorum daha önceden ne kararlaştırdınız ama. Bence bugünden itibaren her akşam hangi konuları hallettiğimizi k soru çözdüğümüzü yazalım. Birlikte aynı denemeden alıp hafta sonları denemeye oturalım. Karşılaştıralım. Eğer gerçekten yoldaş olmak istiyorsak.
Canım valla çok iyi olur diğer arkadaslarda kabul ederse deneme olmasa bile her akşam yazsak yazma yana kizsak falan
Belisim nasılsın kuzum?Pek giremiyorum,öğlenci oldum,12 ile 6 arası oludayım,sabah da on gibi uyanıp kahvaltı,hazırlanmak falan gün bitiyor işte bir şekilde..Nasıl gidiyor ne var ne yok?Kızlar çalışmaya başlayanlar her akşam ya da çalıştıkları her gün yazabilirler buraya.
Biz geçen yıl öyle yapıyorduk zaten.
Yani çalışanlar için bu topik motive edici olmalı, sizler de istediğiniz şekilde yorumlaşın elbette.
Başlamayanlar da hazır hissettiğinde yazarlar diye düşünüyorum.