2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Forumlarda muhabbeti nasil devam ettieiyosunuz ya :) bana herkesa birbirini taniyomusta bi ben kimseyi tanimiyomusim gibi hissediyorum sık sık ugrayamiyorum o yuzden

Forumlarda muhabbeti nasil devam ettieiyosunuz ya :) bana herkesa birbirini taniyomusta bi ben kimseyi tanimiyomusim gibi hissediyorum sık sık ugrayamiyorum o yuzden
zamanla oluyor canım sohbetlere katıldıkça yorumlaştıkça alışıyor insan birbirine

selam canlarım. geçtiğimiz hafta yine bi toplantı yoğunluğumuz vardı. onur da burdaydı çocuğu çok az görebildim. en son pazar günümüzü bile aldılar. veli toplantısı oldu. tamam veli toplantısına okey ama veli toplantısı 12 den 5 e kadar sürdü, o bittikten sonra müdür biz de bi toplantı yapalım dedi. sinir oldum aldım başımı çıktım. çünkü onur bugün gidicekti. ödüm patladı durağa giderken. okulun yanında gündüz vakti bir sürü içen adamlar vs. var. toplantıya gitmedim diye söylenmişler ama bugün bana bişey demediler neyse ki. napiim sevdiceğim gidiyo kızlar =( hem de batmana, jandarma er, kısa dönem ama keşke uzun çıksaydı da rahat bi yer olsaydı =( çok üzgünüm.

oo süper kuzum o renkli kalemler renkli kitaplar insanın içini açıyo. biz aslında seviyoruz ders çalışmayı, ama tek problem emeklerimizin karşılığını alamamak. o olmayınca hevesimizi alıyolar. yine yeniden inatla devam edicez inşallah bu sefer olucak
sağol kuzum çok doğru diyosun. ben edirnede hiç hasta olmazdım. ist a geldiğimden beri hep hastayım. hiçbişey düzelmez bu okulda. dün veliler benimle sınıfta idareden uzak konuşmak istediler. sedef hocam bu okulun ne mal olduğunu anladık, dürüstçe söyleyin gerçekten okulun durumu bu mu düzelir mi dediler. vicdanım sızladı, yalan söyliyemezdim. okul berbattı çünkü. hiçbişey diyemedim. sırf sizin için bu sene tutucaz ama seneye burdan çocuklarımızı alıcaz dediler. haklılar ne diyim..
hep emek çaba veriyoruz hepimiz kuzum. ama ben özellikle linkam ve bademin atanamamasından sonra iyice umutlarım tükeniyo. ama elimizden de çalışmaktan başka bişey gelmiyo işte =(

hoşbulduum bölüm ilköğretim matematik. senin bölüm ne?
hoş geldin :)
evet biz birbirimizi tanıyoruz artık yorumlaştıkça, sen de sürekli yazarsan seni de tanırız :)
sınava çalışmaya başlayan var mı? ben henüz havaya giremedim de
hayır ben başlamadım henüz.
sedefim hayırlısıyla bitirir inşallah nişanlın. hiç üzülme nerenin rahat olacagını bilemezsin kuzum. bak benimki istanbulda ama telefonla konusamıyoruz. komutanları çok sıkı tutuyor.
belki batmanın çıktığına şükredersin bile bilemezsin ki.

inşallah kuzum. telefonla görüşemiyo musunuz =( peki ordaki telden ne kadar zamanda bir arıyor, ne kadar konuşabiliyor? bugüne kadar hiç onun mesajı olmadan uyumadım, uyuyamadım. şu 5 ay çok zor olucak. çok kötü ya, benimki de telefonunu bana bırakıcak. yanına sadece hattını alıcak, duruma göre bakarım dedi.

Kuzum acemi birlikte telefon götüremez zaten ankesörlü telefondan arar. Benimki acemide daha rahattı her gün arıyordu.Aradığı zaman da telefon kulübesinde sıra olmadığı müddetçe uzun konuşabilirsiniz.
Ustaya geçince de gündüz görev yapıyorlar, akşam 7 8 gibi mesaj atabiliyor gece 10a kadar falan mesajlasabiliyoruz sonra uyuyor. Her gün böyle oluyor bizim. Ustaya ilk geçtiği zamanlar konuşabiliyorduk rahatça ama orada acemi bir asker telefon cebinde komutanın yanına gitmiş o sırada telefon çalınca tabi herkesi kontrol etmişler,sıkı yönetime geçmişler. Bir kişi yüzünden hepsi yandı yani kuzum.
Sizin rahat olur belki şimdiden kötü düşünme sen. Nerenin iyi olacağını bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…