merhaba ben yeni üyeyim aynı zamanda topiğinize de katılmak istiyorum
merhaba hoşgeldin meribölüm ne?
canım aldın mı hesap?Bana hesap açabilir misin peki ? :)
hoş geldinmerhaba ben yeni üyeyim aynı zamanda topiğinize de katılmak istiyorum
hoşbulduumbölüm ilköğretim matematik. senin bölüm ne?
benim de bilgisayar ve öğretim teknolojileri
Canim ablamin doğumu için hastanedeyim şuan. Eve geçince yazisalimBana hesap açabilir misin peki ? :)
güzel bir bölüm :) hadi bakalım birlikte çalışıp kazanırız inşallah bu sene
Canim ablamin doğumu için hastanedeyim şuan. Eve geçince yazisalim
zamanla oluyor canım sohbetlere katıldıkça yorumlaştıkça alışıyor insan birbirineForumlarda muhabbeti nasil devam ettieiyosunuz ya :) bana herkesa birbirini taniyomusta bi ben kimseyi tanimiyomusim gibi hissediyorum sık sık ugrayamiyorum o yuzden
bi merhaba dedikten sonra gerisi kendiliğinden geliyor :)Forumlarda muhabbeti nasil devam ettieiyosunuz ya :) bana herkesa birbirini taniyomusta bi ben kimseyi tanimiyomusim gibi hissediyorum sık sık ugrayamiyorum o yuzden
oo süper kuzum o renkli kalemler renkli kitaplar insanın içini açıyo. biz aslında seviyoruz ders çalışmayı, ama tek problem emeklerimizin karşılığını alamamak. o olmayınca hevesimizi alıyolar. yine yeniden inatla devam edicez inşallah bu sefer olucakHolofim tekrardan geçmiş olsun, antidepresan aslında uyku yapmıyor uyumaya calısırken bol bol rahatsız olarak uyandırıyor insanı, en azından bende öyle yapmıstı.
Sedefim insandan insana fark var işte . Sana da öyle iyi müdür düşseydi keşke. Şans gerçi bu işler.
Bu ara çalışmaya niyetlendim kuzum, renkli kalemler aldım kendime. Aslında otursam belki çalışırım da yine de kasm bir gelsin diyorum .Geçen yıl erken basladık erken sıkıldık, bu yıl da öye sorun olsun istemiyorum açıkçası.
Senin de iyice pestilin çıkıyordur oyle bir okulda kuzum kıyamam sana. Bence uzaktan eğitime bir bak sen. Sana en yararlı o olur bu şartlrda kuzum kendin oturup calısacak vaktin olmuyorsa. olmazsa 2.döneme kadar çalış sonra bir icabına bakarsın.
Rabbim kolaylık versin canım benim.
Badem işe girersin inşallah. Bari aramızda sen de kurtar kendini. Yoksa böyle oluru yok bu işin.
sağol kuzum çok doğru diyosun. ben edirnede hiç hasta olmazdım. ist a geldiğimden beri hep hastayım. hiçbişey düzelmez bu okulda. dün veliler benimle sınıfta idareden uzak konuşmak istediler. sedef hocam bu okulun ne mal olduğunu anladık, dürüstçe söyleyin gerçekten okulun durumu bu mu düzelir mi dediler. vicdanım sızladı, yalan söyliyemezdim. okul berbattı çünkü. hiçbişey diyemedim. sırf sizin için bu sene tutucaz ama seneye burdan çocuklarımızı alıcaz dediler. haklılar ne diyim..çok sağ ol canım, resmen hastalıklara tutulduk, bi 10 yaş yaşlandık. bazen gerçekten kendime eziyet ettiğimi düşünüyorum. sırf sonrası güzel olsun rahat olsun diye bu çabamız ama bakalım değecek mi... sana da sabır ve güç kuvvet diliyorum. okulun düzeni oturduktan sonra daha iyi olur umarım...
bende o çatlaklardan var zati kuzu ya.birden kilo almaya çalışmayın kızlar vücudunuz çatlar mazallah. sonra gitmiyorda gıcık şeyler
hoş geldin :)hoşbulduumbölüm ilköğretim matematik. senin bölüm ne?
evet biz birbirimizi tanıyoruz artık yorumlaştıkça, sen de sürekli yazarsan seni de tanırız :)Forumlarda muhabbeti nasil devam ettieiyosunuz ya :) bana herkesa birbirini taniyomusta bi ben kimseyi tanimiyomusim gibi hissediyorum sık sık ugrayamiyorum o yuzden
hayır ben başlamadım henüz.sınava çalışmaya başlayan var mı? ben henüz havaya giremedim de
sedefim hayırlısıyla bitirir inşallah nişanlın. hiç üzülme nerenin rahat olacagını bilemezsin kuzum. bak benimki istanbulda ama telefonla konusamıyoruz. komutanları çok sıkı tutuyor.selam canlarım. geçtiğimiz hafta yine bi toplantı yoğunluğumuz vardı. onur da burdaydı çocuğu çok az görebildim. en son pazar günümüzü bile aldılar. veli toplantısı oldu. tamam veli toplantısına okey ama veli toplantısı 12 den 5 e kadar sürdü, o bittikten sonra müdür biz de bi toplantı yapalım dedi. sinir oldum aldım başımı çıktım. çünkü onur bugün gidicekti. ödüm patladı durağa giderken. okulun yanında gündüz vakti bir sürü içen adamlar vs. var. toplantıya gitmedim diye söylenmişler ama bugün bana bişey demediler neyse ki. napiim sevdiceğim gidiyo kızlar =( hem de batmana, jandarma er, kısa dönem ama keşke uzun çıksaydı da rahat bi yer olsaydı =( çok üzgünüm.
inşallah kuzum. telefonla görüşemiyo musunuz =( peki ordaki telden ne kadar zamanda bir arıyor, ne kadar konuşabiliyor? bugüne kadar hiç onun mesajı olmadan uyumadım, uyuyamadım. şu 5 ay çok zor olucak. çok kötü ya, benimki de telefonunu bana bırakıcak. yanına sadece hattını alıcak, duruma göre bakarım dedi.hoş geldin :)
evet biz birbirimizi tanıyoruz artık yorumlaştıkça, sen de sürekli yazarsan seni de tanırız :)
hayır ben başlamadım henüz.
sedefim hayırlısıyla bitirir inşallah nişanlın. hiç üzülme nerenin rahat olacagını bilemezsin kuzum. bak benimki istanbulda ama telefonla konusamıyoruz. komutanları çok sıkı tutuyor.
belki batmanın çıktığına şükredersin bile bilemezsin ki.
Kuzum acemi birlikte telefon götüremez zaten ankesörlü telefondan arar. Benimki acemide daha rahattı her gün arıyordu.Aradığı zaman da telefon kulübesinde sıra olmadığı müddetçe uzun konuşabilirsiniz.inşallah kuzum. telefonla görüşemiyo musunuz =( peki ordaki telden ne kadar zamanda bir arıyor, ne kadar konuşabiliyor? bugüne kadar hiç onun mesajı olmadan uyumadım, uyuyamadım. şu 5 ay çok zor olucak. çok kötü ya, benimki de telefonunu bana bırakıcak. yanına sadece hattını alıcak, duruma göre bakarım dedi.