• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kış gelinleri buraya :))

yok canımm bide kış ayı fazla tutmaz tabağını ayarlarsınız önceden tutarsınız fazla tutsada hayır yapmıs olursunuz bizim burda yemek dağıtmak önemli hemde gelen altınla karsılarsınız diye düşünüyorum inşallah şimdi batıyı bilmiyorum ama bizim burda okadar kişi 10 15 milyarı bulabilir yemekli mevlütlü semazen öle iki grup mantıklı ilahi grubu bence fazla almaz diye düşünüyorum hatta gönüllü hayır için yapanlarrda oluyo sen düğün salonunu tut kuzum simdiden ona göre diğerlerini arastırırsın :)
hayrında değilim canım keşke borçlar olmasada hayır yapabilsek ben çalışmıyorum şuan sadece o çalışıyor eşya borçlarını ödüyor dün başladık almaya biraz sıkıntı ama Allah büyüktür ki :)

evettt merhaba adaşım :KK54: bizde 23 nisan haftasına denk getirelim diyoruz tatilden faydalanalım diye sehir dışından gelenler için kolaylık olur.umarım hepimizin istediği düşündüğü gibi gider her şey :KK28:
inşallah bacım ya :D

kızlar çok dertliyim atanamadım canım hiçbişe istemiyor hayattan soğudum :KK43::KK43::KK43: ben böle planlamamıstım bu kadar az kadro olacağını :KK43:
öğretmen miydiniz siz ? hayırlısı de demek ki buymuş en güzeli Allah böyle olsun istemiş üzülmeeeeeeee

hayrında değilim canım keşke borçlar olmasada hayır yapabilsek ben çalışmıyorum şuan sadece o çalışıyor eşya borçlarını ödüyor dün başladık almaya biraz sıkıntı ama Allah büyüktür ki :)
evet canım çok zor bizde napcaz bilmiyoruz çok zormuş bu işler..

öğretmen miydiniz siz ? hayırlısı de demek ki buymuş en güzeli Allah böyle olsun istemiş üzülmeeeeeeee
evet canımm çok üzülüyorummmmm bugun istemeye gelcekler hatta birzdan ama ben çok üzgünüm atanamadım simdi nasıl düğün yapcaz bisürü borc hakkımı helal etmiyorum kuzum ya kontejanın bu kadar az olacagını hiç düşünmezdim :(:(:(:

Birazdan istemeye geleceklermis simdi anin tadını çıkar ilk defa başına gelir insanin boyle guzel bisey guzel guzel giyin mutlu ol
atanamadin herseyin hayırlısı olsun üzülme her şerde bir hayır vardır mutlaka
hadi tatlim mutluluklar

tatlım öncelikle çok teşekkür ederim ben öğretmenim nisan mayıs izin bakımından sıkıntı oluyor anca haziran sonu gibi olur ordada ramazan başlıyor ya olmadı bayramdan sonra olur oda temmuz ağustos abin çok beklemek istemiyor çok bekleyince tartışmalarda çoğalıyor..ama çok teşekkür ettim abinin düğünüde hayırlı olsun Allah çok çok güzel kaderler verir inşallah :)

çok sağol ablam evet mayıs ta nişan yapıp kasımın 27sinde evlendirdik :))
ama soğuk oldu baya bi en iyi ablam hazıran artıık sizin kararınıza bağlı hayırlısı olsun :)

evet canımm çok üzülüyorummmmm bugun istemeye gelcekler hatta birzdan ama ben çok üzgünüm atanamadım simdi nasıl düğün yapcaz bisürü borc hakkımı helal Haklısın etmiyorum kuzum ya kontejanın bu kadar az olacagını hiç düşünmezdim :KK43::KK43::KK43::
Takılma hakkında hayırlısı buymuş bende istedim okula gidememiştim arkadaşlarım gitti şuan ne hoş malesef Elimizden ne gelir ama Bşk sen ne Güzel şimdi farklı bi dünyaya adım attın elbet Allah bi kapı açacaktır ki bende yardimci olmayı istiyorum ama o ne kabul ediyo ne başka bişey aileme bile bırakmak istemiyor herşeyi o almayi düşünüyor bakalım sabrediyoruz ki sabredince oluyor valla dua et bence çok şanslıısn :)

Birazdan istemeye geleceklermis simdi anin tadını çıkar ilk defa başına gelir insanin boyle guzel bisey guzel guzel giyin mutlu ol
atanamadin herseyin hayırlısı olsun üzülme her şerde bir hayır vardır mutlaka
hadi tatlim mutluluklar

çok sağol ablam evet mayıs ta nişan yapıp kasımın 27sinde evlendirdik :))
ama soğuk oldu baya bi en iyi ablam hazıran artıık sizin kararınıza bağlı hayırlısı olsun :)

Takılma hakkında hayırlısı buymuş bende istedim okula gidememiştim arkadaşlarım gitti şuan ne hoş malesef Elimizden ne gelir ama Bşk sen ne Güzel şimdi farklı bi dünyaya adım attın elbet Allah bi kapı açacaktır ki bende yardimci olmayı istiyorum ama o ne kabul ediyo ne başka bişey aileme bile bırakmak istemiyor herşeyi o almayi düşünüyor bakalım sabrediyoruz ki sabredince oluyor valla dua et bence çok şanslıısn :)
teşekkür ederim kızlar hayırlısı böyleymiş çok üzüldüm ama napalım :( çok güzel geçti maşallah düğün tarihide subat tatili denildi bakalım :)

teşekkür ederim kızlar hayırlısı böyleymiş çok üzüldüm ama napalım :KK43: çok güzel geçti maşallah düğün tarihide subat tatili denildi bakalım :)
daha erkene alındı yani ayyyyy bu çok güzel olmuş çok sevindim :)

bende yaz düğünü severim canım ama napalım nasip..siz hangi ay düşünüyorsunuz?mekan işini napcaksınız kapalı olcak mecbur tabi ama hem mevlütlü hem çalgılı mı olur çok kararsızım ben kapalı mekanda yemek kokmasını sevmem ben oynarken bilmiyorum napcaz :s

Kapalı mekanda düğün daha güzel... Kendi düğünüm ve gittiğim düğünlerden biliyorum, en güzeli kapalı mekan. Işıklar, ses düzeni, müzik... Salon olunca herkes sana odaklanıyor, tüm gözler sende, arkadaşlarınla, sevdiklerinle daha güzel göz teması kuruyorsun, daha sıcak bir ortam... Kapalı mekanda havalandırmalardan kaynaklı koku falan olmuyor artık, tuttuğun mekanla da alakalı tabi.
İnşallah içine sinen etkisinden günlerce kurtulamayacağın, keşke tekrar yaşasam dediğin güzel bir düğünün olur. allah şimdiden mutlu etsin...

Kapalı mekanda düğün daha güzel... Kendi düğünüm ve gittiğim düğünlerden biliyorum, en güzeli kapalı mekan. Işıklar, ses düzeni, müzik... Salon olunca herkes sana odaklanıyor, tüm gözler sende, arkadaşlarınla, sevdiklerinle daha güzel göz teması kuruyorsun, daha sıcak bir ortam... Kapalı mekanda havalandırmalardan kaynaklı koku falan olmuyor artık, tuttuğun mekanla da alakalı tabi.
İnşallah içine sinen etkisinden günlerce kurtulamayacağın, keşke tekrar yaşasam dediğin güzel bir düğünün olur. allah şimdiden mutlu etsin...
canımmm benimm ne güzel içimi açtın çok teşekkür ederim inşallah..Allah ta senin gönlüne göre verir..

Bende 2015 Mart geliniyim inşallah balayına Nasipse farklı bişey yapmak adına Şanlıurfayi düşünüyoruz :-)

Back