How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 kış gelinleri buraya :))

Meraba kızlar bende kısmetse kasım geliniyim inşallah sizce nasıl olur artık havalar sonbahar kışta bile günlük güneşlik istanbulda olucak inşallah sizce nasıl olur ki[
hayırlı olsun canım ya kapalı mekan olcaksa sorun olmaz kış düğünlerimiz güzel olcak inş. :))

Kapalı olacak mecburiyetten aslında biz düğün olsun istemiyoruz evlenirken bari temiz bi iş yapalım diye kadın erkek karışık oynuyor ya millete şey olmayalım diye tabi bu öznel bi yargı bizimkisi :) nikah ama nikahın yanında biraz renk katacak birşeylerde aramıyo değiliz çok sade olsun istemiyoruz ortası bişeyler semazen olabilir mesela ama nikah salonunda o nasıl olacak hiç bilemedim farklı bi öneriniz var mı ki dostlar

***Reklam Amaçlı İçerik***

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapalı olacak mecburiyetten aslında biz düğün olsun istemiyoruz evlenirken bari temiz bi iş yapalım diye kadın erkek karışık oynuyor ya millete şey olmayalım diye tabi bu öznel bi yargı bizimkisi :) nikah ama nikahın yanında biraz renk katacak birşeylerde aramıyo değiliz çok sade olsun istemiyoruz ortası bişeyler semazen olabilir mesela ama nikah salonunda o nasıl olacak hiç bilemedim farklı bi öneriniz var mı ki dostlar
anladım canım bak mesala semazen oluyo bide ilahi grubu oluyo tutuyosun özel ben gittim öle düğünlere şık oluyo ama öle olunca bizim burda yemek dağıtırlar nikah salonunddada semazene izin vermezler bildiğim kadarıyla ama istanbulda nasıl olur bilmiyorum hani maddi durum iyiyse mevlütlü bi düğün yapabilirsin bayanlar ayrı erkekler ayrı tekbirle girersiniz içeri duanız okunur yemeginiz dagıtılır takı töreniyle biter:)

anladım canım bak mesala semazen oluyo bide ilahi grubu oluyo tutuyosun özel ben gittim öle düğünlere şık oluyo ama öle olunca bizim burda yemek dağıtırlar nikah salonunddada semazene izin vermezler bildiğim kadarıyla ama istanbulda nasıl olur bilmiyorum hani maddi durum iyiyse mevlütlü bi düğün yapabilirsin bayanlar ayrı erkekler ayrı tekbirle girersiniz içeri duanız okunur yemeginiz dagıtılır takı töreniyle biter:)
bende yemeli olsun isityorum çok güzel şeyleri paylaşmşsınız bnmle ilahi grubu olarak hiç düşünmemiştim acaba ne kaadr tutar onu çok zorlmkta istemyrm da bi sürü borç vs olacak malum

bende yemeli olsun isityorum çok güzel şeyleri paylaşmşsınız bnmle ilahi grubu olarak hiç düşünmemiştim acaba ne kaadr tutar onu çok zorlmkta istemyrm da bi sürü borç vs olacak malum
canım ben istanbulu bilmiyorum ama doğu yerlerde yaygın olduğu için çok pahallı değil yemekde mesala tabağı 7tl olan yerde var 11 tl olan yerde kaç kişi olur mesala sizin?düğün masrafları çook oluyor hele batıda daha çok oralarda okudugum için biliyorum ama kısın pahalı olmaz umarım kadın erkek ayrı olur semazen ayrı izleyemezler belki parçalayabilirsin ancak yada kamerayla yansıtırsn ama ilahi grubu herkes dinleyebilir duan okunur mevlüdün okunur yemeğin yenir sonra takı törenin olur sade asil bi düğün olur bence güzel örnekleri var yani hem sevapta inş.ALLAH evlenince daha fazlasını verir:)

Tahminen kaç kişi olur bilmiyorum ama yakın akrabalar bile çok düşün onun On iki tane dayısı var daha teyzeleri var halası amcası aynı şekil annemler yedi babamlar sekiz kişi bana kalırsa bizim inşallah kısmetse çok kalabalık olacak annemlerin gitmediği yer yok geri çevirmemişler onların ki de öyle bildim kadarıyla binden Fazla olacağı kesin de iki binden fazla olur olmaz bilemiyorum ki canım baya tutar dimi bizde tıpkı anlattın gibi olsun istiyoruz semazen iki tane olur biri bi tarafta biri bi tarafta belki ilahi grubu olmaz ordan yırtarız :D hoca olur mevlid yaparız çok tutar mı sence bana öyle geliyor

merhabalar kızlarrrrrr... bende Allah nasip ederse nisan ayında evleniyorum.Hep kır düğünü istedim ama yagmura yakalanırız diye vazgeciyoruz :((

merhabalar kızlarrrrrr... bende Allah nasip ederse nisan ayında evleniyorum.Hep kır düğünü istedim ama yagmura yakalanırız diye vazgeciyoruz :KK43:(
Hayırlısı olsun sende mi tuğbasın adam olduk :D bizde kır istiyorduk ama nişanla düğün arası çok kısa oluyor o zaman o yüzden vazgeçtik bizde benim doğum günümde olacak kısmetse :)

evettt merhaba adaşım :KK54: bizde 23 nisan haftasına denk getirelim diyoruz tatilden faydalanalım diye sehir dışından gelenler için kolaylık olur.umarım hepimizin istediği düşündüğü gibi gider her şey :KK28:

Tahminen kaç kişi olur bilmiyorum ama yakın akrabalar bile çok düşün onun On iki tane dayısı var daha teyzeleri var halası amcası aynı şekil annemler yedi babamlar sekiz kişi bana kalırsa bizim inşallah kısmetse çok kalabalık olacak annemlerin gitmediği yer yok geri çevirmemişler onların ki de öyle bildim kadarıyla binden Fazla olacağı kesin de iki binden fazla olur olmaz bilemiyorum ki canım baya tutar dimi bizde tıpkı anlattın gibi olsun istiyoruz semazen iki tane olur biri bi tarafta biri bi tarafta belki ilahi grubu olmaz ordan yırtarız :D hoca olur mevlid yaparız çok tutar mı sence bana öyle geliyor
yok canımm bide kış ayı fazla tutmaz tabağını ayarlarsınız önceden tutarsınız fazla tutsada hayır yapmıs olursunuz bizim burda yemek dağıtmak önemli hemde gelen altınla karsılarsınız diye düşünüyorum inşallah şimdi batıyı bilmiyorum ama bizim burda okadar kişi 10 15 milyarı bulabilir yemekli mevlütlü semazen öle iki grup mantıklı ilahi grubu bence fazla almaz diye düşünüyorum hatta gönüllü hayır için yapanlarrda oluyo sen düğün salonunu tut kuzum simdiden ona göre diğerlerini arastırırsın :)

merhabalar kızlarrrrrr... bende Allah nasip ederse nisan ayında evleniyorum.Hep kır düğünü istedim ama yagmura yakalanırız diye vazgeciyoruz :KK43:(
hayırlı olsun canım..bizde subat tatili diyoruz hatta 14 subatada denk getirebiliriz ablam 23 nisanda evlendi güzeldi ama bence ne kadar erken okadar iyi :D bu düğün işleri uzadıkca tartsmalar çıkıo artık kış mış demeyip evlenelim :D

hayırlı olsun canım..bizde subat tatili diyoruz hatta 14 subatada denk getirebiliriz ablam 23 nisanda evlendi güzeldi ama bence ne kadar erken okadar iyi :D bu düğün işleri uzadıkca tartsmalar çıkıo artık kış mış demeyip evlenelim :D
ya sizde de oluyomuş kızlar bizde her şeye tartışır olduk.hani eskilerin dediği gibi nişan fazla uzatılmaz derler ya hehh tam o hesap bizimkisi uzattıkça problemler artmaya başladı.ama işte mayısta nişanlandık bnm kpss sınavı vardı temmuzda onu bekledik bayram vs derken hazırlanamadık eylüle o yüzden kaldı gerçi en önemli sebepte maddi imkanların yetersiz oluşu :KK61: neyse umarım hayırlısı olur bi değişiklik olmaz tarihte

ya sizde de oluyomuş kızlar bizde her şeye tartışır olduk.hani eskilerin dediği gibi nişan fazla uzatılmaz derler ya hehh tam o hesap bizimkisi uzattıkça problemler artmaya başladı.ama işte mayısta nişanlandık bnm kpss sınavı vardı temmuzda onu bekledik bayram vs derken hazırlanamadık eylüle o yüzden kaldı gerçi en önemli sebepte maddi imkanların yetersiz oluşu :KK61: neyse umarım hayırlısı olur bi değişiklik olmaz tarihte
inşallah canım aileler araya girince zaten herkesin fikri olduğu için tartısmalar büyüyo bence ne kadar erken okadar iyi :) maddiyat hep sorun :( düğünler sıkıntı hertürlü borc oluyo zaten neyazıkki:( inş.değişmez kuzum tarih gönlüne göre olur :)

Meraba bencede kışın düğün zor olur havalar çok soguk olduğu icin baharda dugun başka guzel olur
inşallah bizde haziran gibi düşünüyoruZ kismetse eger

Meraba bencede kışın düğün zor olur havalar çok soguk olduğu icin baharda dugun başka guzel olur
inşallah bizde haziran gibi düşünüyoruZ kismetse eger
hayırlı olsun kuzum ölede uzatmak istemiyoruz özellikle görüştüğüm insan istemiyo bizimde endişelerimiz var kıs düğünü için inş.güzel olur :)

İnşallah güzel olur tatlım hayırlı olsun simdiden:KK54:

teşekkür ederim kızlar :KK36: bi düğün salonu ayarlayabilseydik :( 2 gündür bakıyorum yok yok.bizimkiside öyle bekliyo .hayır ben mı pinpirikliyim bizimkisi mi umursmaz anlamadım.ruhen çöktÜm 2 günde.etraftanda geç kalmışsınız sesleri yükseliyo hee damat tarafı relax onlar pek durumun ciddiyetinde değiller mi yoksa bizim kadar evham mı yapmıyolar bilmiyorum.yaa kızlar napıyım ben nerelere gideyim :KK51:

kızlar çok dertliyim atanamadım canım hiçbişe istemiyor hayattan soğudum :(:(:( ben böle planlamamıstım bu kadar az kadro olacağını :(

Back