hosgeldinn canımm :) hayırlı olsun ay ben şuan bizimkiyle ayrıldık gibi tartıstık su düğüne az kala ki kavgalar beni benden alıyor..caanım yaz düğünü güzeldir açık havada yap kuzum gelinliğinide gönlünce alırsın :)Arkadaşlar aranıza yeni katıldımm ben de varım ama benim 2015 Ağustos ayı 1i kına 2si Düğün İNŞALLAHH :) Ben de kış ya da ilkbahar gibi istedim yazın hiç istemedim ama kısmet iştee:) Sevdiceğimle evleneyim de kış yaz farketmez :)
hosgeldinn canımm :) hayırlı olsun ay ben şuan bizimkiyle ayrıldık gibi tartıstık su düğüne az kala ki kavgalar beni benden alıyor..caanım yaz düğünü güzeldir açık havada yap kuzum gelinliğinide gönlünce alırsın :)
inşallah canım ya ama artık kaldıramıyoruz birbirimizi 3 sene oldu gerçi ama ayrılabiliriz planlar suya düşebilir bakalım nolcak..canım kapalıysan çok harika kapalı gelinlikler biliyorum gördüm gercekten güzel duruyor bazen tülden esarp yapıyorlar yada şapka gibi yapıyorlr bayılıyorum bak o sekil gelinliklere..evet kuzum bazı seyleri görmezden gelecen ama benim öle huyum yok cabuk parlarım çabuk sönerim pişman olurum bölede üzülürüm..bende gelinliğimi açık yaptırmıcaktım buarada ben çok zayıfım bide acık gelinlik sevmiyorum kolları güüpür dantelli cok güzel ve asil duruyo bence canım...Kapalıyım canım ben düğünde açık olcam ama benimki de açık gelinlik giydirmez sadece saçım açık olucak gibii:) Düğün üstü kavgalar hep oluyor canım benim ya bende de aynı dertler var artık yuvayı dişi kuş yapar mantığıyla görmezden gelme kararı aldımAyrılmayııınnnn olur mu öyle en kısa sürede düzelirsiniz İNŞALLAH :)
inşallah canım ya ama artık kaldıramıyoruz birbirimizi 3 sene oldu gerçi ama ayrılabiliriz planlar suya düşebilir bakalım nolcak..canım kapalıysan çok harika kapalı gelinlikler biliyorum gördüm gercekten güzel duruyor bazen tülden esarp yapıyorlar yada şapka gibi yapıyorlr bayılıyorum bak o sekil gelinliklere..evet kuzum bazı seyleri görmezden gelecen ama benim öle huyum yok cabuk parlarım çabuk sönerim pişman olurum bölede üzülürüm..bende gelinliğimi açık yaptırmıcaktım buarada ben çok zayıfım bide acık gelinlik sevmiyorum kolları güüpür dantelli cok güzel ve asil duruyo bence canım...
bizim bastan beri aileler biliyodu kuzum orda sıkıntı çektik senin annen bunu yaptı diorum mesala oda sizinkiler hala seni vermiyolar fln fln bisüreden sonra çekilmiyor sevince bide beklenti fazla oluyor sizi bize benzettim bende benimkide çok asabi aman aman anlatamam bende sinirliyim curcurnayı düşşünBen de kolları güpür dantelli istiyorum ben de de hafif kilo var 63 kilocuğum :):) ondan kolları açık giymem zaten normaldede kapalıyım ondan hoş olmaz yanı saçım çok uzun sırf düğün için kestirmedim ondan düğünde saçımı açmayı düşünüyorum :) Bizimde 6 yıllık beraberliğimiz var canım seni anlayabiliyorum bizde aynı şekilde birbirimizi kaldıramıyoruz huylarımız aynıymış bnde hemen parlarım sevdiceğim de aşırıııııı asabii :) ayak uydurmaya çalışıyorum napayım sevdiğim için katlanmaya çalışıyorum çok büyük kavgalarımız da oluyor ailelere kadar gittiği de oldu ama vazgeçemedik birbirimizden son kez deneme kararı aldık ve birdaha öyle büyük kavga olduğunda bizim de kopar heralde Allah korusunSizinde 3 sene olmuş az bi zaman değil ki iş evlilik hazırlıklarına kadar gelmiş bence öyle kolay kopmaz gibi. Kaynanamın bi lafı var her kavga ettiğimizde söyler bitti bitti diyonuz da kalpteki bitmeden bitmez kızım der :) Doğru gibi sanki :)
Ben de saçımı öyle yaptırmayı düşündümm :) Bi de saçım açık karamelden sarıya dönük renk beyaz çiçekler çok güzel olur diye düşünmüştüm yalnz değilmişim :):) Ben de evlenince olacaklardan korkmuyo değilim ailem de son kavgadan sonra istemiyo ne onu ne ailesini istemiyolar kendi kendme zorlaştırdım ama bnde sinirime sahip çıkamıyorum parlayıveriyorbizim bastan beri aileler biliyodu kuzum orda sıkıntı çektik senin annen bunu yaptı diorum mesala oda sizinkiler hala seni vermiyolar fln fln bisüreden sonra çekilmiyor sevince bide beklenti fazla oluyor sizi bize benzettim bende benimkide çok asabi aman aman anlatamam bende sinirliyim curcurnayı düşşünyok bitmez bebeğim bunu biliyorum aslında senle ben bitirirsek biter yoksa bitmez çünkü bizimkiler sinirli insanlar bizim gibisinide bulamazlar daha nolsun inşallah evlendiğimizde sıkıntı olmaz benim korkum o o yüzden ayrılabiliriz diyorum aynı eve girince farklı oluyomus simdi kıyamıyo bana ama ilerdede öle mi olcak endişeliyim burdada okuyorum hikayeler insan korkuyo..bide canım bisüreden sonra sevgililik olmuyor yani gitmiyor telden biz geniş kızlarda değiliz gez toz eglen değiliz yani beylerede yazık bisüreden sonra onlarda zaten sinirli olunca kopuyorlar bence sevgililik dönemi uzun olmamalı çünkü cılkı çıkıyor neyse güzel seylerden bahsedelim kuzum sacın çok uzun ve yaz olduğu için aralarına çiçek koydurup salabilirsin mükemmel olur :)
benim kaynanam da öle kuzum o seni seviyo sana nazı geçiyo sen onu alttan al düğün olaylarına gerildi deyip duruyor sanki tanımıyorum oğlunuBen de saçımı öyle yaptırmayı düşündümm :) Bi de saçım açık karamelden sarıya dönük renk beyaz çiçekler çok güzel olur diye düşünmüştüm yalnz değilmişim :):) Ben de evlenince olacaklardan korkmuyo değilim ailem de son kavgadan sonra istemiyo ne onu ne ailesini istemiyolar kendi kendme zorlaştırdım ama bnde sinirime sahip çıkamıyorum parlayıveriyorDoğru söylüyosun kuzum onları bizden başka hiçkimse çekmez eminim ki kendileri de farkında. Sen yine bitebilir diye düşünüyosun ben körü körüne diktim kafamı kimseyi dinlemiyorum evlencem diyorum başka bişey demiyorum Evlenince bazen olumlu olarakta değişebiliyolarmış ama yani sürekli yanyanasın falan iyice bağlanır yokluğunu düşünemez gibi geliyo İnşallah olumlu olarak değişme gösterirler diyorum :) Kaynanam sabret kızım diyo başka bişey demiyo kadıncık vardır onunda bildiği heralde :)
tamam canım :)
Ailelerine gelince hep öyle diyolar da bize gelince kıymet bilmiyolar öküz diyince de kızıyolar işte :) Rabbim bize sabır versin yavrucum napalım artk gönül bu söz dinliyo mu :)benim kaynanam da öle kuzum o seni seviyo sana nazı geçiyo sen onu alttan al düğün olaylarına gerildi deyip duruyor sanki tanımıyorum oğlunubenden başkası olmaz demiş annesine haberiniz olsun demiş evde ama eee be kuzum okadar seviosanız bizi üzmeyin bu erkekleri anlamak hele sinirli erkeği anlamak çok zor..hissetiğim şeye göre sende benm gibi fazla merhametlisin diğer kızlar gibi değiliz.. valla bizim en büyük hatamız her olayı ailemize yansıtışımız bence bende öleyim bizimkilerde olumlu bakmıyolar neden ben yaptım herşeyi anlattm inş.olumlu olur kuzum olumlu değişirler yan yana kıyamaz inşallah bende sinirime sahip cıkamam en çok aileme bagrdğm için üzülürüm ama napaym oan kendmi kaybediyorum elimde değil ayy süper olur kuzum ben kıs gelini olrsam bana olmaz tac olur ama sana olur o renkte çiçek alırsın
arkadaslar kesin değil ama şubat tatilinde evlenmeyi düşünüyoruz 14 subat olmalı mı sizce bide kış aylarında düğün olur mu uzaktan gelen insanları düşünüyoruz kıs kar Allah korusun korkuyoruz ve kapalı mekan nasıl olur benm gelinliğim balayı flan siz ne düşünüyorsunuz kışın evlenen evlenmek isteyenler var mı:)
evet kuzum inşallah Rabbim bize sabır onlarada daha çok sevgi verir daha çok ask bağlılık saygı verir uğrumuzda köpek olurlar inşaallahAilelerine gelince hep öyle diyolar da bize gelince kıymet bilmiyolar öküz diyince de kızıyolar işte :) Rabbim bize sabır versin yavrucum napalım artk gönül bu söz dinliyo mu :)
tatlım öncelikle çok teşekkür ederim ben öğretmenim nisan mayıs izin bakımından sıkıntı oluyor anca haziran sonu gibi olur ordada ramazan başlıyor ya olmadı bayramdan sonra olur oda temmuz ağustos abin çok beklemek istemiyor çok bekleyince tartışmalarda çoğalıyor..ama çok teşekkür ettim abinin düğünüde hayırlı olsun Allah çok çok güzel kaderler verir inşallah :)ablam bana sorarsan nisan mayıs en iyisi :)
abimin düğününü biz kasım ayında yaptık düşün kasımda bile yagmur felan olur dedık havada yagmur vardı allahtan kar yagmadıı :)) ama çok soğuktu bilmiyorum sizde varmı ama biz tavuk alma yaptık bide donduk inanır mısın o 1 2 saat nasıl geçtii soğuktaayanii demem o kii şubatta kar felan işi sıkıntılı geçer diye düşünüyorum ama tabiki abiyle oturun konuşun ama erteleyebılırsenız nısan mayııs tam zamanı :))
hayırlı olsun martın kaçı canım nerdebenim de martta hava nasıl olacak hiç bilmiyorum ama mayıstaki düğünler çok güzel oluyor :)
çanakkale hep soğuk canım yaz dışında hep esiyorçanakkalede bakalım inş hava çok soğuk olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?