Valla ben mecbur kishda evlenicem qaliba hic bir zaman istemediyim seydi amma kader.Onemli olan insanin icinde bahar olmasi varsin kish olsun :)arkadaslar kesin değil ama şubat tatilinde evlenmeyi düşünüyoruz 14 subat olmalı mı sizce bide kış aylarında düğün olur mu uzaktan gelen insanları düşünüyoruz kıs kar Allah korusun korkuyoruz ve kapalı mekan nasıl olur benm gelinliğim balayı flan siz ne düşünüyorsunuz kışın evlenen evlenmek isteyenler var mı:)
bende yaz düğünü severim canım ama napalım nasip..siz hangi ay düşünüyorsunuz?mekan işini napcaksınız kapalı olcak mecbur tabi ama hem mevlütlü hem çalgılı mı olur çok kararsızım ben kapalı mekanda yemek kokmasını sevmem ben oynarken bilmiyorum napcaz :sValla ben mecbur kishda evlenicem qaliba hic bir zaman istemediyim seydi amma kader.Onemli olan insanin icinde bahar olmasi varsin kish olsun :)
hmmm benim isim belli deyil yabanci erkekle evleniyorum daha document falan surer ama kisha denk gelicek. En buyuk hayalim kir duyunuydu ama kapali mekanda sevdiklerinle eylenceli bir duyun de olabilirbende yaz düğünü severim canım ama napalım nasip..siz hangi ay düşünüyorsunuz?mekan işini napcaksınız kapalı olcak mecbur tabi ama hem mevlütlü hem çalgılı mı olur çok kararsızım ben kapalı mekanda yemek kokmasını sevmem ben oynarken bilmiyorum napcaz :s
hayırlı olsun canım yabancı damat demekki inş.eğlenceli olur düğünlerimiz :)hmmm benim isim belli deyil yabanci erkekle evleniyorum daha document falan surer ama kisha denk gelicek. En buyuk hayalim kir duyunuydu ama kapali mekanda sevdiklerinle eylenceli bir duyun de olabilir
Insallah yaa onemli olan hayirli olsun mutluluk olsun gerisi boshhayırlı olsun canım yabancı damat demekki inş.eğlenceli olur düğünlerimiz :)
bizimki cimri götürür mü bilmiyorum ahahahahBal ayina da Dubaiye gidin al sana yaz :)
inş.canım evet bol bol mutluluk olsun inş. :)Insallah yaa onemli olan hayirli olsun mutluluk olsun gerisi bosh
oley benim gibi bi arkadaş buldum kendime..hayırlı olsun canım..dış çekim kar olunca güzel oluyomus diye duydum ama bilmiyorum inş.senin istediğin gibi olur hava..benim endişelerim kapalı mekan hem mevlüd hem çalgı olunca yemek kokucak düğün salonu ve ben o konuda hassasım hem yemek kokusu hem insanlar oynucak fln ben daralırım..bide karda kısta misafirlerimiz nasıl gelcek o konuda şüpheliyim inş.sağ salim gelirler..ben fazla endişeliyim sanırım..bide gelinliğimz nasıl olmalı sen mekan için özel bişeyler düşündün mü el elle verilim kıs düğünümüzü en ilginç sekilde yapalım mutlu mutlu inş.Canim bende 15 tatil geliniyim 31.01.2015 nişanım da 11.01.2014 de oldu nişanda hava gayet iyiydi ve hic kışın cefasini gormedim. Dilegim o ki dugunumde de ayni hava olur sansimiza artik. Tek düşüncem dış cekim rahat olur muydu ki kuzenimin dugunu gecen kış oldu ve sanki yaz gibi cikmis fotograflar gunes gozlukleri bile vardi fotoğrafçı herseyi hallediyormus. Bütün akrabalar sehir disindan gelecekler umarim cok asiri kar falan yagip kimse madur olmaz onun disinda artik kışın da dugun yapılıyor ve cok guzel oluyor:)
oley benim gibi bi arkadaş buldum kendime..hayırlı olsun canım..dış çekim kar olunca güzel oluyomus diye duydum ama bilmiyorum inş.senin istediğin gibi olur hava..benim endişelerim kapalı mekan hem mevlüd hem çalgı olunca yemek kokucak düğün salonu ve ben o konuda hassasım hem yemek kokusu hem insanlar oynucak fln ben daralırım..bide karda kısta misafirlerimiz nasıl gelcek o konuda şüpheliyim inş.sağ salim gelirler..ben fazla endişeliyim sanırım..bide gelinliğimz nasıl olmalı sen mekan için özel bişeyler düşündün mü el elle verilim kıs düğünümüzü en ilginç sekilde yapalım mutlu mutlu inş.
oooooo bayıldım zevklerimiz aynı..Bende öle istiyorum canım yanımada şal alırım kürk gibi oluyo ya ondan sende düşünebilirsin soğuk olur belki..fikirlerimz uyusuyo kuzum..haklısın canım kusursuz olsun istiyoruz yoksa millet yemek kokusu ve çalgıcıyı takmaz ama ben rahatsız olurum..bide salep dağıtmak istiyorum ama kalabalık olursa benim cimri sevdiceğim kalpten gider hahaCanim kollari dirsege kadar gupur dantelli gelinlik istiyorum mor beyaz el çiçeği düşünüyorum. Duvagimi da topuzumun altindan taktiracam insallah dugun salonumuz tutuldu gayet buyuk bi yer masalara mor taşlar falan koydurmak istiyorum bakalim artık simdilik aklima gelenler bunlar. Sende cok musmutlu olursun inşallah :)
havalandırma fikri güzelmiş kuzum soğuk olcak ama bakalım nolcak..Hem yemekli mevlutlu hemde oyunlu olacak acaba aralarinda hic saat farki olabilecek mi mesela 7 de mevlud 9 da dugun falan gibi ortami söyle bi havalandirma imkani olsa hem sen rahat edersin hemde misafirler ama yemekli oldugunu herkes bilecek gorecek pek sorun etmezler de sen benim gibi kusursuz olsun istoyorsun :))
inş.canım biz gitmiştik bikere çok üşümüştük :)Canim belki tuttuğunuz yerin klimasi varsa hava sirkülasyonu saglanir pek kimse de üşümez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?