2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Rabb'im der ki; siz elinizden geleni yaparsınız.Olması gereken de budur. Bu sizin imtihanınız.. Ama vakti zamanı ben belirlerim. Bunun apaçık örneğini sende görüyoruz. Çok çok daha iyisi olacak beklemeler sabırlar bundan. Canım sen de dualarımdasın. Allah'ıma her şükrüm her hamdımın ardından sana ve herkese dualar ediyorum..Yüreğimin en derininden. En hissi duaları ediyorum. Yüce Mevlam imtihanımızı ak eylesin. Evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sabretmek bize düşüyor. Sabır ve O'na olan inancımız yitmesin yeter ki.. Allah'a emanet olasın. Rabb'im hayırlısıyla tez zamanda rast getirsin inşallah. Öpüyorum..

Merhaba canm bizdede morfoloji sikintisi var hangi merkezde yaptrdn?

Merhaba 29 mart da 3.gün embriyosu transfer edildi 11.gün beta 70.5
13.gün beta değeri de 93 çıktı normal mi sizce iki gün sonra bi daha kan vercem

Merhaba nerelerdesin neler yapıyorsun??Zamanın nasıl geçiyor bende sabrımın meyvesini aldım 6 haftalık olduk şimdilik ikiz görünüyor kalp atışını henüz duyamadık bu haftasonu işallah...umarım görürsün ve güzel haberlerini alırım...Kendine çok iyi bak yol arkadaşım...

Kızlar Gunaydın ben süpriz birsekilde hamile kaldim ve sizinle paylasmak istedim umarim beni unutmamissinizdir suan 5+2 haftaya kalp atislarini dinliycez insallah hepinize sevgiler....

:))) Ahh canım nasıl mutlu oldum anlatamam.. Rabb'im sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Ben de iyiyim bugünüme binlerce sonsuzlarca şükür ve hamd olsun.. 5 aylık olduk bizde :) Biraz zor geçirdim ilk etapta ama yakınmak yok, şükür var.. Sen de kendine çoook dikkat et.. Allah ım evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip eylesin inşallah..Allah a emanet olasınız inşallah

Herkese Merhaba, ben 2 kez kist ve tüplerimden ameliyat geçirdim. Yumurta sayımda sıkıntı yoktu. Birgül hocayla tedavime başladım ve tamamladım. Ameliyat sonrası 2. denememde hamile kaldım. Şuan 8. haftamdayım. Özellikle tedavi sürecinde bu sitedeki arkadaşların bilgilerinden çok yararlandım ve sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedim. Kadıköy Şifa hastanesi butik çalışması nedeniyle çok rahat ettiğim bir hastane oldu.Özellikle Yüksel Bircan hemşirenin deneyimleri bilgi aktarımları çok rahatlatıcı oldu. Daha önceki transferlerim Amerikan'daydı.Kesinlikle fabrika modunda çalışan bir hastane önermiyorum.Kadıköy şifada beni en çok rahatsız eden şey maalesef erkek hemşirelerdi.Bu tedavinin en sinir bozucu tarafıydı ki normalde rahat bir insanım.Ama insanın tedavi süresinde gerçekten çok yorulmamız, bazı konularda hassasiyet beklememize neden oluyor. Dr.Birgül hnm başından itibaren çok destek verdi. Hamile olmama benden çok sevindi diyebilirim. Tedavi sürecinde kesinlikle maddi bir ilişki hissetmedim. Femina Kadın Kliniği bu konuda kendimi özel hasta oalrak değil tamamen yakınımın kliniğinde tedavi alıyormuşum rahatlığı sağladı. Ben önce kadın has.drum Bülent Faka ve tüp bebek drum Birgül Sarıkamış'a ve Yüksel hemşireye ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunmak istedim. Ve mutlaka ziyaret edip tanışmanızı isterim. Lab. olarak çalışmalarının Amerikan Has göre daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Maalesef yatarken bazı konuşmalara şahit oldum. Drlar arasında sıkıntı olabilir ama hastaların duyabilecekleri ortamlarda bazı konuluların farklı alanlarda tartışılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda Kadıköy şifa çok daha profesyonel geldi. Sadece Engin hocayı beklerken farklı bir embriyolog ilgilendi ve embriyolardan 2sinin gelişiminin durması beni transfer sırasında bilgilendirmeleri moralimi bozdu.Dr Birgül hnmın açıklamaları gene gönlüme su serpti. Ben tereddütlerimle hamile kaldım.Eşim istiyor diye bu yola başvurdum. İnanın istemeniz istememenizin bir öneminin olduğuna inanmıyorum.Beden sağlığınızın, sağlıklı beslenmenizin, genetik hastalıkların ve en önemlisi olacağı varsa olur diyebilmenin önemini anlamak çok önemli.Tüm isteyenlere Allah bebek versin.Ön yargılı olmayın.8.haftamda ne bir miğde bulantısı ne farklı bir rahatsızlığım var. Sadece sık idrara çıkma gibi ufak tefek konular var. Sorularınız olursa lütfen yazıın.Ben size kesinlikle Kadıköy Şifa ve Birgül hocaya danışın diyorum.Sağlıkla kalın

Bana reklam yapıosun gibi më geldi yüz kere Birgül kadıköy dedin öyle değilse de k.bakma bn öyle hissettim hislerim kuvvetlidir hayırlı olsun bebegin

Son düzenleme:
Tedavi sürecinde yaşadığım ikilemler ve zor geçen günlerimi başkaları yaşamasın istedim.Vefa duygum yüksektir.Ama görüyorum ki insanlara ne haliniz varsa görün demek lazımmış.Ben böyle bir paranoyaklık görmedim.Cerrahpaşanın hocalarının da reklama ihtiyacının olmadığını hepimiz biliyoruz.

Anliyorumteşekkür ederiz

Ben de yaşadığınız sıkıntıları pek anlayamadım. En üstte bir cümle var, kalan kısmı hastaneye övgü. Tam probleminiz neydi, hangi aşamalardan geçtiniz, diğer denemeleriniz neden olmadı, Kadıköy şifa nasıl bir yöntem izledi de gebe kaldınız. Bu bilgileri paylaşırsanız okuyanları aydınlatmış ve bilgi sahibi etmiş olursunuz.

Unutulmuşum ben ama ya
merhaba canım!uzun süredir foruma girmiyordum. bakayım dedim eskilerden kim var ne yapmış diye? seni gördüm çok sevindim mutlu oldum. violet_79 gördüm. güzel haberini öğrendim. amine_büşra hepsine çok mutlu oldum. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…