Çok tesekkur ederim cnmben kese ile kalp atışını aynı gün duyduk ve gördük yani 6+ 3 de ilk muaynemdi benim,vajinal usg ile baktı ve sanırım 10.haftaya kadar öyle bakacak ama kaç mm dersen onu hatırlamıyorum akşam evde fotoya bakıp söylerim.
Hiç sorma canım yarım gün izin verdiler die yakın bir yere başka doktora yönlendirin dedim. O başka doktor rahim kalinligima 7.2 demesin mi sinirlerim bozuldu daha geçen cuma 8 olan nasıl beş günde 7.2 oluyor ilaçlarımı kullanmama rağmen. ..olcumden ölçüme farkedermis nasıl iş anlamadım. ..kendi doktoruma gidiyorum şimdi olcememis dediler...berber berberi begenmez hesabı. ..hiç kafa karistirmican kendi doktorundan başka gitmicem bana ders oldu...şimdi istanbul yolundayim...progesteron olcturdum kimse istemedi ama ben yaptırdım 0,55 ten 0,15 e dusmus e2 38 den 276 ya çıkmış. ..akşam sana yazacaktım da baktım yoktun o yüzden yazmadım...bakalım bugün ne dicekler...güzel haberler almak dileğiyle ikimiz için de Rabbim rast getirsin...
Bu doktorları anlamakta güçlük çekiyorum resmen ya.. Yani değer değerdir..Mantıken ilaçları kullanmaya devam ettiğine göre aksine artması gereken şey nasıl incelir..Kafa karışıklığına yol açıyorlar.Zaten zor süreçten geçiyoruz.İmtihan içinde imtihan yaşıyoruz canım resmen. Ben de gittim bugün 9 olmuş kalınlık ama transfer için net bi tarih vermedi belki duruma göre haftaya perşembe ya da cuma olabilir dedi.. İlaç içmeye devam tabii..Kan değerime de bakılmadı. Ben doktorumu sorgulamıyorum fazla, inanyıorum onun en iyisini düşüneceğine ya.. Sen yazıver arkadaşım haber et okurum elbet.Bazen gündüzleri açamıyorum.. Amin inşallah imtihanımızdan alnımızı ak eylesin Rabb'im..Kolaylıkla hayırla ve tabii ki pozitif sonuçlansın inşallah..
Suphanallah.. Vakti zamanı dedikleri bu sanırım..Bak Kasım ayında başlamıştım ocak ayına kaldık.. Senin de keza bir ay daha sarktı.. Bu sayfada biz kaldık başbaşa :) Canım inşallah Allah'ın izniyle benim perşembe günü transferim gerçekleşecek.. Farklı duygular içindeyim.. Heyecan, korku.. Kalbim küt küt.. Dualarını esirgeme.. Hayırlısıyla olumlu haberler vermeyi nasip eder inşallah Rabb'im.. Sen de haberdar et sürecinden yaz buraya.. Bir daha ki ay inşallah senin transferin gerçekleşecek..Benim siklus iptal oldu gelecek aya kaldım( Rahim duvarı kalınlaşmadı... Bilmiyorum gelecek ay kalınlaşır mı? Bekleyip görücezz...Güzel haberlerini bekliyorummm arkadaşım...
Suphanallah.. Vakti zamanı dedikleri bu sanırım..Bak Kasım ayında başlamıştım ocak ayına kaldık.. Senin de keza bir ay daha sarktı.. Bu sayfada biz kaldık başbaşa :) Canım inşallah Allah'ın izniyle benim perşembe günü transferim gerçekleşecek.. Farklı duygular içindeyim.. Heyecan, korku.. Kalbim küt küt.. Dualarını esirgeme.. Hayırlısıyla olumlu haberler vermeyi nasip eder inşallah Rabb'im.. Sen de haberdar et sürecinden yaz buraya.. Bir daha ki ay inşallah senin transferin gerçekleşecek..
Canım dualarım seninle...Yarın bebişini alıp hayırlısıyla geleceksin....Güzel haberlerimizi paylaşacağımıza eminim...Rabbim rast getirsin...
Canım dualarım seninle...Yarın bebişini alıp hayırlısıyla geleceksin....Güzel haberlerimizi paylaşacağımıza eminim...Rabbim rast getirsin...
Amiiiiiiiinnn..Allah razı olsun.. İnşallah canım inşallah..
Nasılsın??? Seni merak ettim?
Canım gün sayıyorum pazar günü inşallah öğreneceğiz. Arkadaşlarım benden sabırsız test al yap diyorlar. Kasım da başladım ocak sonu gldi zamanla o kadar sınandım ki sanırım piştim. Acayip sabır ve suküt halindeyim test alayım da bakayım demiyorum. Belirti var mı kollamıyorum çnkü bugüne kadar yaşamadığım belirti kalmadı. Transfer sonrası dinlendim çok haraketli şeyler yapmadım.. Dua ediyorum canım. Rabb'im bunca emeğimizi zayi etmesin inşallah. Şu anda ilaç estrofem, kan sulandırıcı iğne göbekten, kalçadan iğne, jel, bant ve folik asite devam..Allah'ım bundan sonrasının rahatlığını yaşatsın inşallah.. Sen henüz regl olmadın di mi?.
Canım gün sayıyorum pazar günü inşallah öğreneceğiz. Arkadaşlarım benden sabırsız test al yap diyorlar. Kasım da başladım ocak sonu gldi zamanla o kadar sınandım ki sanırım piştim. Acayip sabır ve suküt halindeyim test alayım da bakayım demiyorum. Belirti var mı kollamıyorum çnkü bugüne kadar yaşamadığım belirti kalmadı. Transfer sonrası dinlendim çok haraketli şeyler yapmadım.. Dua ediyorum canım. Rabb'im bunca emeğimizi zayi etmesin inşallah. Şu anda ilaç estrofem, kan sulandırıcı iğne göbekten, kalçadan iğne, jel, bant ve folik asite devam..Allah'ım bundan sonrasının rahatlığını yaşatsın inşallah.. Sen henüz regl olmadın di mi?.
Naptin? Nasılsın?
Canııımmm... Rabb'imin izniyle gebeyim.. Bugünlere sonsuz şükürler olsun. Nasıl olduğuma gelince algısızım bir tuhafım inanamıyorum. Uyuşmuş kalmış durumdayım..Süphanallah. Çok farklı bir şey.Allah ım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Canım güzel haber verme sırası sen de..Ben inanıyorum ki senin de olumlu olacak.Neden bilmiyorum ama son ana kaldık ya biz ikimizin de olumlu sonuçlanacağını düşümdüm hep. Duaya devam. Lütfen yaz haberdar et. Duanın kabul olacağını inanarak et duanı lütfen.. Bak gör kabul olacak..
Canım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..İnşallah senin mutluluğunu da paylaşacaz. Estrofeme bende 10 ya da 11. gün başladım sanırım.Çok net hatırlamıyorum 3. kutudayım günde devam ediyorum 8 saat ara ile. Saati saatine iç sen de.Düzenli olsun. Ahh o umutsuzluğu bilmem mi her şeye kendimizi ayarlayalım diye çamur ediyoruz içimi.. Zor bulduğumuz için o korku farklı şekliyle devam ediyor. Kesei bi göreyim kalp atışını duyayım. Sağlklı gelişim tamamlar inşallah..Kucağımıza alana kadar devam. Dualarımdasın. Rabb'im sana da hayırlısıyla yaşatacak bu duyguyu.. Allah'ım evlat sahip olmak isteyen herkese sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin.Aratmadan buldursun. Vücudum ruhum hala çok yorgun.Bunu yaşamayan bilmez gerçekten. Bol bol dua.. Yasin Fetih Meryem Suresi.. Salavat-ı Şerif.. Canım seninkininde vakti şimdi o yüzden hep bir bahaneyle ertelendik. Allah ım utandırmasın..Beni ne kadar mutlu ettin anlatamam...sormaya korktum...öyle sevindim ki bugün bir umutsuzluk çöktü içime ama sen dagittin hepsini bende cuma günü kontrole gidecem e2 baktirip adetin 11 günü oluyor ama yalnizca ikinci günü depot vurdum estrofem gittiğimde baslicam su an hiçbirşey kullanmıyorum. .. sen estrofeme kaçıncı gün başladın? ?? Sana demiştim bu yolda birlikte basaracagiz umarım bu ay benim endo güzel kalinlasir duâ larını bekliyorum çok sevindim çok. ..
Hep bu simgeyi koymak istemiştim ama korkudan koyamıyordum bile.. Şİmd
Canım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..İnşallah senin mutluluğunu da paylaşacaz. Estrofeme bende 10 ya da 11. gün başladım sanırım.Çok net hatırlamıyorum 3. kutudayım günde devam ediyorum 8 saat ara ile. Saati saatine iç sen de.Düzenli olsun. Ahh o umutsuzluğu bilmem mi her şeye kendimizi ayarlayalım diye çamur ediyoruz içimi.. Zor bulduğumuz için o korku farklı şekliyle devam ediyor. Kesei bi göreyim kalp atışını duyayım. Sağlklı gelişim tamamlar inşallah..Kucağımıza alana kadar devam. Dualarımdasın. Rabb'im sana da hayırlısıyla yaşatacak bu duyguyu.. Allah'ım evlat sahip olmak isteyen herkese sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin.Aratmadan buldursun. Vücudum ruhum hala çok yorgun.Bunu yaşamayan bilmez gerçekten. Bol bol dua.. Yasin Fetih Meryem Suresi.. Salavat-ı Şerif.. Canım seninkininde vakti şimdi o yüzden hep bir bahaneyle ertelendik. Allah ım utandırmasın..
Allah'ın izniyle güzel zamanlarımız konuşulacak.. Estrofem sabah 7 öğlen 15:00 akşam 23:00 şeklinde jeli sabah 7 akşam 7 şeklinde aldım. Almaya da devam. Sen de düzene sok alarmını kur öylece al. Düzen her zaman iyidir.. Haydi Rabb'im hayırlısıyla rast getirsin..Sekiz saatte hiç dikkat etmedim haklısın dikkat etmek lazım...canım benim yol arkadaşım beni
Bırakma hep birlikte ilerleyelim güzel Günlerimizi konuşalım işallah. ..haberdar et beni...
Allah'ın izniyle güzel zamanlarımız konuşulacak.. Estrofem sabah 7 öğlen 15:00 akşam 23:00 şeklinde jeli sabah 7 akşam 7 şeklinde aldım. Almaya da devam. Sen de düzene sok alarmını kur öylece al. Düzen her zaman iyidir.. Haydi Rabb'im hayırlısıyla rast getirsin..
Canım ne yaptın..Transfer zamanın belli oldu mu.
Yok canım 12 şubatta kontrole gidicem...şimdilik climara bant kullanıyorum e2 de 7 çıktı adetten sonra 25.gun nerdeyse kontrol...teslim oldum artık sorgulamiyorum bir sakinlestim sorma...sen nasılsın?? Teşekkür ederim beni unutmadigin için...
Unutur muyum hiç ?Dualarımdasın. Allah'ım kolaylaştırsın hayırlısıyla.. O sakinleşmeyi biliyorum ben de öyleydim bi dinginlik çökmüştü üzerime. Böylesi daha iyi arkadaşım. Ben de iyiyim elhamdülillah, ufacık mide bulantılarım başladı. Sağlıkla kucağıma alayım da çekilen çile kutsaldır ne yapayım.. Sen yeni bir gelişme oldukça yazıver, Allah'ım rast getirsin.[/QUOTE
Canım ne yaptın ? Ben de uzun zamandır nete giremedim merak da ettim. Biraz zor geçiriyorum sürekli yatar pozisyondayım.midem çok kötü. Dolayıısyla bir şey yapamıyorum nete bile giremedim. İnşallah hayırlı güzel haberler verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?