- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
Nerdeki embroyologla konustun canım.Arkadaşlar merhaba biraz önce embriyolok la konuştum şansımızın düşük olduğunu söyledi çok çaresizim moralim bozuldu
Insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin seninde bebegini rabbin korusun saglikla kucagina almayi nasip etsinHayirli olsun cnm inşallah pozitif sonuç alirsin hayirlisiyla
İnşallah canım..Kizlar merhaba bugun transferim oldu 2 tane 4. Gun embriyosu transfer edildi suan kayinvalidemde dinleniyorum insallah hersey guzel olsun hepimiz icin
Nerdeki embroyologla kUOTE="whiterose00, post: 44378285, member: 630088"]Nerdeki embroyologla konustun canım.
Hayırlısı olsun üzülme dua et. Ümidini yitirmeArkadaşlar merhaba biraz önce embriyolok la konuştum şansımızın düşük olduğunu söyledi çok çaresizim moralim bozuldu
Ben 13. Haftaya kadar kullanıcamMerhaba kızlar dr nuz progestan fitil kaçıncı haftada bırakmanız gerektigini söyledi
Allah tan ümit kesilmez canım denemeye devam edecegizNerdeki embroyologla konustun canım.
Amin inşallah cnmInsallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin seninde bebegini rabbin korusun saglikla kucagina almayi nasip etsin
Sana da nice mutlu seneler canim 2016 yili sana bebisler getirsin insallah canimArkadaşlar nice mutlu huzurlu umut dolu yıllara 2016 yılını bebeklerimizle geçirmek dileğiyle allahım herkesin hayalleri gerçek olsun
Canim o.kadar cok var ki imkansiz denip de hamile.kalan. arkadasima dr tüp bile tutmaz dedi. Denedi negatif oldu. 2 ay sonra kendiliginden hamile kaldi. 2.yi de dogurdu yeni. O kadar cok varki. Allahin ol demesi önemli. Yok yumurta yok sprem yok tüp. Hepsi sebep noktasinda var. Tek gerçek nasip olması. Elimizden geleni yapıp, dua edecegiz ve tevekkül edecegiz. Rabbim isteyen dileyen herkese ve bana hayırla sağlıkla güZellikle evlatlar nasip etsin.inşallahArkadaşlar aranızda doktorların umutsuz konuşup az şans vererek pozitif sonuç alan varmı
Hiçbir zaman ümidini yitirme canım! Rabbime sığın tüm samimiyetinle, tüm çaresizliğinle, tüm inancinla. Istemeyi bilmek onemli. İnşallah Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Olmamasi icin bir sebep yok. Hiçbirşey O'na zor ve ağır degil. Bu bilinçle istersek cabalarsak inşallah olurSana da nice mutlu seneler canim 2016 yili sana bebisler getirsin insallah canim
Amin teşekürler allah hepimize gönlümüzdeki bebekleri nasip etsinCanim o.kadar cok var ki imkansiz denip de hamile.kalan. arkadasima dr tüp bile tutmaz dedi. Denedi negatif oldu. 2 ay sonra kendiliginden hamile kaldi. 2.yi de dogurdu yeni. O kadar cok varki. Allahin ol demesi önemli. Yok yumurta yok sprem yok tüp. Hepsi sebep noktasinda var. Tek gerçek nasip olması. Elimizden geleni yapıp, dua edecegiz ve tevekkül edecegiz. Rabbim isteyen dileyen herkese ve bana hayırla sağlıkla güZellikle evlatlar nasip etsin.inşallah
Hayirli olsun tedavin canim benim de baslarda yanma oluyordu sonradana olmamaya basladi merak etme yani bir sikinti oldugunu sanmiyorumSlm arkadâslar. Tup bebek tedavisine başladım. Iki gundur cetrotide hastanede vuruluyordum. Ignenin yapıldığı bölgede yanma oluyordu. Bugün üçüncü günüm. Az once yine cetrotide yaptım kendime. Ama hiç yanma olmadı. Acaba iğneyi yanlış mi uyguladim sizce?
Sağol canım bu benim ilk tedavim. ilk iki iğnem hastanede uygulandı yanma oldu. üçüncü iğneyi ben kendim yaptım ve yanma olmayınca endişelendim.Hayirli olsun ted
Hayirli olsun tedavin canim benim de baslarda yanma oluyordu sonradana olmamaya basladi merak etme yani bir sikinti oldugunu sanmiyorum
Cnm merak etdim seni Dr. Gorusebildinmi sonuç ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?