- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.841
Bilmem mi yirmiye bile katlarPek kalpten seviyomus. Senin benim totom senin kalbini 10a katlar biliyon demi. Bu durumda ben herturlu senden daha cok seviyo oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem mi yirmiye bile katlarPek kalpten seviyomus. Senin benim totom senin kalbini 10a katlar biliyon demi. Bu durumda ben herturlu senden daha cok seviyo oluyorum
Ben tek kanadindan bahsettiydim zatenBilmem mi yirmiye bile katlar
Haninkiz sen biricik eltinle bağ evine üçüncü çocuk yapmaya gitmedinmiBen tek kanadindan bahsettiydim zaten
Yok be ne eltisi. Dun gittik. Bugun kv ile detayli temizlik yapiyoruz.Haninkiz sen biricik eltinle bağ evine üçüncü çocuk yapmaya gitmedinmi
Kolay gelsin.bende anamgilde oturuyorum kız uyuduYok be ne eltisi. Dun gittik. Bugun kv ile detayli temizlik yapiyoruz.
Bende hepinizi kalpden seviyorum:)Çünkü ben seni kalpten seviyorum
Zeymur gibi totomun kenarıyla değil
Aman otur. Evde firsat bulamiyodun zaten. Iyi olmus.Kolay gelsin.bende anamgilde oturuyorum kız uyudu
Bende hepinizi kalpden seviyorum:)
Beni daha çok sevBende hepinizi kalpden seviyorum:)
Burada bi uyuyunca fırsat buluyorum.yemek yiyordum hiç durmuyor aldın oturttun otur dedim.kafyi eydi dudaklarını buzup alt dudağını arkiti kustucok tatliydi.ama küsmesi on saniye sürdüAman otur. Evde firsat bulamiyodun zaten. Iyi olmus.
Bi dur ya bi dur. Sevgi arsizimisin anacim sen. Tek cocuklar gibi herseyi kendine istiyonBeni daha çok sev
O halleri olmasa zaten cekilmez bu bebelerBurada bi uyuyunca fırsat buluyorum.yemek yiyordum hiç durmuyor aldın oturttun otur dedim.kafyi eydi dudaklarını buzup alt dudağını arkiti kustucok tatliydi.ama küsmesi on saniye sürdü
Yok çekilmez kız.b ugun parmağını kopariyordu zaten essek sipasiO halleri olmasa zaten cekilmez bu bebeler
Sevgisiz büyüdüm benBi dur ya bi dur. Sevgi arsizimisin anacim sen. Tek cocuklar gibi herseyi kendine istiyon
Benim oglanda elini cekmeceye sıkıstırmis oyle bi agladi ki kafasini biyere carpti sandim. Nasil kostum yanina anlatamam. Neyse ki ciddi bisey yok.Yok çekilmez kız.b ugun parmağını kopariyordu zaten essek sipasi
Belli belli. Evin ortancasimisin nesin. Buyukle kucugu sevmekten sana sevgi kalmadimiSevgisiz büyüdüm ben
Yok be kız benim parmağımi kopartiyorduBenim oglanda elini cekmeceye sıkıstırmis oyle bi agladi ki kafasini biyere carpti sandim. Nasil kostum yanina anlatamam. Neyse ki ciddi bisey yok.
En büyüğüm ben.acemiliklerini atmak için yapmışlar beniBelli belli. Evin ortancasimisin nesin. Buyukle kucugu sevmekten sana sevgi kalmadimi
Olur o kadar anasin senYok be kız benim parmağımi kopartiyordu
Beşinci dışı çıktı sipanin.kopek dişlerinin yeride beyazlamis.yine bana uykusuz gecelerOlur o kadar anasin sen