- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #6.921
Lailamitdi neydi ben orayi çok merak ediyorum oaya gidelim.yarında sinemaya guderiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen çocuk emziriyorsun. Nasıl iceceksin acabakanadali35 how about drinking smt this night?
Ok. I know you gonna make peace with Mazef but it's ok for mekanadali35 how about drinking smt this night?
Haha you are so funnykanadali35 akıllı ol ağzını burnunu kirarim
We decided to divorce. I don't want to be with her anymore.Ok. I know you gonna make peace with Mazef but it's ok for me
I thik so:)Haha you are so funny
Sen oyle san. Sen beni boynuzladin. Bende seni kapinin onune koydum.hahaytZey-mur sende paşa paşa bana geri donecen boşuna heveslendirme sunu
Kirarim.lan bacaklarını toplumlarına sikarim.ya benimsin ya kara toprağınSen oyle san. Sen beni boynuzladin. Bende seni kapinin onune koydum.hahayt
What can i say. I respect your decisionWe decided to divorce. I don't want to be with her anymore.
Zikimin kokunu yezey-mur o değilde canım kek çekiyor soslu moslu yarın yapalimmi
Senden bize zaten bitek zikkimla kökü kaldi geri kalan herşeyi yediğim icinZikimin kokunu ye
Senin olacagima topragin olurum daha iyi. Hic diilse o sarar sRmalar beni aldatmaz.Kirarim.lan bacaklarını toplumlarına sikarim.ya benimsin ya kara toprağın
Beni boynuzladigin kadina soyle o yapsin sana.zey-mur o değilde canım kek çekiyor soslu moslu yarın yapalimmi
I am very decided this time.What can i say. I respect your decision