- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #6.881
Gozu donmus resmen. Neyimi begenmediysen. Gerci sen beni begenmediydin de dimi. Abla bu bana cirkinsin dediNaıl kıydın bebelere mazef::)
Diilim tabi abla. Dunya guzeli diilim ama elim yuzum duzgun cok sukur. Ne aradi baskalarinda bilmem. Hain gaciSen çirkin değilsin oda çok yakışıklı
Oldu o zaman sen disarda yap kacamak bende evde yapiim. Kucuk kacamaktan bisey olmuyo madem. Sende goz yum benimkilere.Napim ne yapabilirim.ben diyorum evinde dur.AC değilsin açıkta değilsin.bu küçük kacamaklarimada göz yumuversin ne var yani
Süs uleyn adami katil etme.karı kısmı evde kocasını beklerOldu o zaman sen disarda yap kacamak bende evde yapiim. Kucuk kacamaktan bisey olmuyo madem. Sende goz yum benimkilere.
Ayy ablaOlmaz şirine(Kalk beraber bi kaçamak yapalım)
Yok ya. Sen baskalariyla gonlunu egle. Bende evde saf saf seni bekliim. Benimkide gonul. Madem eglenmek istiyo bende eglerim gonlumuSüs uleyn adami katil etme.karı kısmı evde kocasını bekler
Bakiyomda kacamak yapalim diyince pek bi mutlu oldun.Ayy abla
He oldumBakiyomda kacamak yapalim diyince pek bi mutlu oldun.
Neyykanadali35 caniim. Senle takilalimmi biraz ne dersin.
Boyun devrilmesin emiHe oldum
Noldu zorunami gitti
Sen beni kiskandinmiBoyun devrilmesin emi
Kizkanmadim kizdim. Anlamiyon bile. Hala aklin fikrin kacamakta.Sen beni kiskandinmi
Ben senin dilini gelistiririmkanadali35 bi anda farkettimki benim pratik yapmaya cok ihtiyacim var. Sen bana gel. Ozel ders ver bana. Dil gelisimime yardim et.