Doğuma Hazırlık 2015 İZMİR KENT HASTANESİ DOĞUM FİYATLARI?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

chamomile35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
37
19
88
44
Arkadaşlar 2015 Mayıs sonuna doğru allah izin verirse doğum yapacağım. Şuan özel bir doktoru takip ediyorum. Kent hastanesinde son zamanlarda doğum yapmış arkadaşlardan fiyat bilgisi almak istiyorum. Kent hastanesi doktorlarıyla veya dışarıdan gelen doktorlarla farketmez herkes hastane+doktor ücreti tam olarak ne verdiyse paylaşabilir mi? Bir de hangi doktoru takip ettiklerini ve memnuniyetlerini yazarlarsa herkes faydalanabilir diye düşünüyorum.

pazartesi görüştüm 6000 tl benim dr baris bey yeni gitmeye başladım ama çok iyi ilgili bir dr

Hicbirsey dahil degil :) şöyle ki; mesela sutun gelmedi sut sagma makinesi istedin yada bebege mama verildi bunlar ek ucret!! hatta ben haziran ortasi yapicam ozamana kadar fiyatta oynama bile olabilir dediler.. dogum yaklasinca tam oturup herseyi netlestirmek gerekiyor hastaneyle..

Benim doktorum dışarıdan gelecek kendisi 3000tl istiyor. Sizinkiyle konuştunuz mu kendisi ne kadar istiyor?

Kent hatanesi doktor disinda 2500 aliyormus normal dogumda 1 gun kaliyormussun sezaryanda 2 gun. Fiyat ayni

Evet bende tanıdığımdan öğrendim hastane kendisi 2500 TL alıyormuş diğer doktorlar ne kadar alıyor merak ediyorum açıkçası.

bildiğim kadarıyla oda süsleme ve fotoğrafçı fiyata dahil değil. ayrıca anlaşmaı oldukları kişiler harici de bunlar için kimseyi kabul etmiyorlar. bunlar için de ne kadar istedikleri konusunda bilgisi olan var mı

arkadaşım 2 ay once yaptı orda vip suit oda da kaldı hastaneye 4500tl odemişler.bende nasipse orda yapıcam. tabii + doktor parasıda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…