• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 izmir gelinleriii koşun koşun gelinn :):)

ben öğretmenim eğer ağustosta eş atamam olursa kurban bayramından sonra(24 eylül) 2-3-4 ekim düğün olabilir veee hiç birşeyim yok atamam olmazsa 2016 mayıs olucak düğünüm inşallah çünkü kapalı mekan düğün istemiyorum büyük konuşmıyım yınede ama ekimde düğün olursa izmirde hava ne olur düşünemiyorum oturucağım yer izmir dışı olabilir nişanım ramazan sonunda olucak bi sürü ddetay detay detay ve ne yapıcağımı bilmiyorum

Kuaför olarak Karataş'ta Harun Cici kuaför hakkında internette gayet başarılı olduğu görünüyor. Orası ile görüşmeyi düşünüyorum. fiyatı da gerçekten uçuk değil bildiğim kadarıyla.
Düğün için İnciraltı Şehri garden ile anlaştık. Diğer kır düğünü salonları gibi bomboş bir bahçe değil bahçesi gayet şık :KK66:
Ama kına için ben de bulamıyorum maalesef :KK43:
şehri garden ile kaça anlaştınız yemeklimi peki ben yemeksiz orayı istiyorumda E Efada

Atakentteki Han kuaför hakkında bilgisi olan var mı kızlar ?

Kızlar düğün fotoğrafçısı olarak kiminle anlaştınız?

Kızlar foto güven hakkında bilgisi olan var mı? Nasıldır çalışmaları, güzel midir çekimleri?

Ben kesim için gittim.çok temiz bir salon .yıkama+kesim+fön 60 tl.Heraderma kalitesi yansımış.Güzel bir yer.Boya içinde gitmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar daha bugun üye oldum, buranın çok okundugunu ve gerçek yorumlarda bulunuldugunu bildiğim için bir kaç tavsiye vermek istiyorum. 15 Agustos'ta Talles Park'ta düğünüm oldu ASLA VE ASLA orada düğün yapmayın derim. Sebeplerini 2016 izmirli gelinlerrrr :) isimli forum sayfasına uzun uzun açıkladım. Kuafore gelince Alsancak'ta Ra Güzellik Salonu var Anıl Harmandalı ve eşi, sadece saç ve makyaj ( yanımda kmse olmadan) 1.250 TL'ydi yanında bir kişi dahi gelse 450 TL ekstra. Dha once de demo yapmıyor. Makyajı çok iyi diye anlaşmıştım, ama artık sürekli para üzerine hesap yapıldgı için 2 saatte bir gelin başı yapıyordu ve aceleye getirdi. Makyaj güzeldi ama saç herhangi bir kuafore de gitsem aynı yapardı. Duvagım geldiğinde duvagı begenmedi ve bu nasıl duvak diye dügüne saatler kala moralimi bozdu arkadaşım ve ben şok olduk. Çok fazla kendine güveni gelmiş ve insanları aşağılıyor. Çiçeğimi Alsancak Mon Jardin'de yaptırdım 350 TL ama cok guzeldi inanılmaz doğal yaptılar. Bunları unutmayın ve not alın düğünde aksılıkler yaşamayın :) Sevgiler

kızlar bende 2016 geliniyim inşşş askerim ağustos 2016 da gelecek hayırlısıyla. biz düğün yapmak istemiyoruz kınamı güzel istiyorum amaa :) nikahtan sonra yemekte olabilir eğlence amaçlı. ama sizlere sormak istediğim kafama takılan bişey var. nikahı mayıs gibi istiyorum ben 2017 oluyo bu da :( öyle olursa nikahı açık havada yapıp kır yerinde hemen orda 2 saatlik bi eğlence ve ardından aile yakın akraba yemeğe çıkılsa nasıl olur çok mu masraf olur kafam karışık bu konuda yardım edermisiniz :(

Back