• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 izmir gelinleriii koşun koşun gelinn :):)

Kuaför ve uygun nikah sonrası eğlence için yer arıyorum siz hazırlıkları ne yaptınız kızlar

Kuaför ve uygun nikah sonrası eğlence için yer arıyorum siz hazırlıkları ne yaptınız kızlar

ibrahim& ibrahime gidicem sanırım.soner çok iyi aslında ama 750 tl gelin başı fiyatı vernce vazgeçtim...

nikahdan snrada turkuaza eğlenceye gidibilirz..o konuda net değiliz

ibrahim& ibrahime gidicem sanırım.soner çok iyi aslında ama 750 tl gelin başı fiyatı vernce vazgeçtim...

nikahdan snrada turkuaza eğlenceye gidibilirz..o konuda net değiliz

Gerçekten çok 750 TL. Açıkçası 450 sen fazla veremem. Bizim eğlence mekanı belli değil henüz turkuaza görmedim hic nasıl bi yer?

750 cok demis ya makyajla birlikte mi sadece saç mı?

işte klasik şeyler; makyaş sac manikür pedikür..bi kez de sac için pravoya çağırıyorlar...her yerde olan şeyler işte cnm...

Gerçekten çok 750 TL. Açıkçası 450 sen fazla veremem. Bizim eğlence mekanı belli değil henüz turkuaza görmedim hic nasıl bi yer?

inciraltında büüyk bi mekan..canlı müzik filan oluyor..bende seneler önce gtmştm arkadaşın nikahını orda kutlamştık...

Günaydın kızlar bende haftasonu bir kaç kuaförle görüştüm. Bornova'da Saloon Locca'yı beğendim. Ben kına, düğün ve foto çekimi için gidicem 3 güne 1.000 TL dedi. Daha önce gittiniz mi buraya nasıl bir yer biliyor musunuz?

merhaba kızlar bende 2014 izmir geliniyim. ama size hazırlıklar konusunda yardımcı olabilirim. kuaför fiyatları cok ucmuş gerçekten. ben bornovada gürdala gitmiştim 500 e anlaşmıştım. provam oldu,birde düğün günü yanımda iki kişi vardı

Merhaba, Gürdal'dan memnun kaldın mı peki? Ben soner saç tasarımla anlaşmak üzereyim. 3 gün için 1.000 TL dedi :(

Kızlarr merhabaaaa ayy ne güzeel konum canlanmış ilgilenmiyorum bu ara cok sevindimm bende narlıdere de hair up da yaptırcam sacları kına düğün çekim için oraya gidicem :)

merhaba kızlar bende 2014 izmir geliniyim. ama size hazırlıklar konusunda yardımcı olabilirim. kuaför fiyatları cok ucmuş gerçekten. ben bornovada gürdala gitmiştim 500 e anlaşmıştım. provam oldu,birde düğün günü yanımda iki kişi vardı

Gurdaldan mennjn kaldnzmi? Makyoz ozellkle cok onemli benm icin...

Hem makyaj hemde sactan memnun kaldim kizlar cok ilgililer gercekten . Ne istedigimi anlattim aynisini yaptilar kafalarina gore takilmiyorlar yani:)bi gidip gorusun ama cunku bu seneki fiyatlari daha farkli olabilir

Merhaba aranıza yeni katıldım eylül 2015 gelini olacağım .
Çoğu kişi Topkapı Garden demiş ama başka önerebileceğiniz yerler var mı ben üçyolda oturuyorum pınarbaşıı çook uzak geliyor bana :110:

Merhaba Kızçeler .. Karşıyaka tarafında kuaför önerisi olanlar var mı acaba ??

Merhaba kızlarrr ben de ağustos gelini olucamm . İzmirliyim trabzona gelin gidicem kına için karşıyaka nikah sarayının üst katındaki kent restoranı tuttuk sadece bayanlar için.. Çok beğenerek seçtim

konuştum canım fiyatları şu şekilde yemekli menüleri var tavuk 20, et menü ise 25 tl ordov tabağı,ana menü,tatlı ve 2 adet meşrubatlı fiyatları bunlar ayrıca birde salon fiyatı ödüyorsun oda 5 farklı salonları var 2500,3500.5000.9000 olarak farklı fiyatlardaymış. açıkçası bize fiyatlar cazip geldi alkolüde istersek kendimiz getirip servis edilebiliyormuş

selam bende topkapi garden plus da istiyorum dugunu ama yemeksiz olcak büyük bi ihtimalle oranin tam fiyatini biliyormusunuz acaba???

Ben uygun fiyata bi kına yeri bulamadım. Nikaha az kaldı kına mekanı yok

Kuaför olarak Karataş'ta Harun Cici kuaför hakkında internette gayet başarılı olduğu görünüyor. Orası ile görüşmeyi düşünüyorum. fiyatı da gerçekten uçuk değil bildiğim kadarıyla.
Düğün için İnciraltı Şehri garden ile anlaştık. Diğer kır düğünü salonları gibi bomboş bir bahçe değil bahçesi gayet şık ;)
Ama kına için ben de bulamıyorum maalesef :(

slm kızlar benide aranıza alın başım çok büyük ama tatlı bi dertte

Back