Kuaför ve uygun nikah sonrası eğlence için yer arıyorum siz hazırlıkları ne yaptınız kızlar
750 cok demis ya makyajla birlikte mi sadece saç mı?ibrahim& ibrahime gidicem sanırım.soner çok iyi aslında ama 750 tl gelin başı fiyatı vernce vazgeçtim...
nikahdan snrada turkuaza eğlenceye gidibilirz..o konuda net değiliz
ibrahim& ibrahime gidicem sanırım.soner çok iyi aslında ama 750 tl gelin başı fiyatı vernce vazgeçtim...
nikahdan snrada turkuaza eğlenceye gidibilirz..o konuda net değiliz
750 cok demis ya makyajla birlikte mi sadece saç mı?
Gerçekten çok 750 TL. Açıkçası 450 sen fazla veremem. Bizim eğlence mekanı belli değil henüz turkuaza görmedim hic nasıl bi yer?
merhaba kızlar bende 2014 izmir geliniyim. ama size hazırlıklar konusunda yardımcı olabilirim. kuaför fiyatları cok ucmuş gerçekten. ben bornovada gürdala gitmiştim 500 e anlaşmıştım. provam oldu,birde düğün günü yanımda iki kişi vardı
ne kadara anlaştın paketin içnde neler var?Kızlarr merhabaaaa ayy ne güzeel konum canlanmış ilgilenmiyorum bu ara cok sevindimm bende narlıdere de hair up da yaptırcam sacları kına düğün çekim için oraya gidicem :)
Cok geç oldu canım kusura bakmaa paketler var 400 den 900 e kadar cıkıyone kadara anlaştın paketin içnde neler var?
konuştum canım fiyatları şu şekilde yemekli menüleri var tavuk 20, et menü ise 25 tl ordov tabağı,ana menü,tatlı ve 2 adet meşrubatlı fiyatları bunlar ayrıca birde salon fiyatı ödüyorsun oda 5 farklı salonları var 2500,3500.5000.9000 olarak farklı fiyatlardaymış. açıkçası bize fiyatlar cazip geldi alkolüde istersek kendimiz getirip servis edilebiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?