Yok canım , benim nişanlım asker kısa dönem yapacak, o geldiğinde tarihi koyucaz, tam net değil ama hesaplarımıza göre 2015 eylül-kasım arasında bi tarih olucak.tarih belli mii salon tutuldu muu :) :)
Ayy allah kavuştursunnn :) :) Ben tuttum canm pınarbaşında bnmki de Topkapı Garden'la anlaştık 15 agustos için :)Yok canım , benim nişanlım asker kısa dönem yapacak, o geldiğinde tarihi koyucaz, tam net değil ama hesaplarımıza göre 2015 eylül-kasım arasında bi tarih olucak.
Düğün salonunu sormuşsun nerden tutacaksın, ben nişanımı pınarbaşında yaptım çokta nezih bi yerdi salonumuz.
Nerde oturuyosun canım ?Hangi semtler uygun olur sana ?kızlar ben kuaförlere bakınmaya başladım anca karar veririm diye ama fiyatlar çok uçukvar mı İzmir'de Karşıyaka dışında önerebileceğiniz bi yer
hangi salonu canım? Bende nişanda ordaydım , benimkisi 1.kat kapalı olandı içi çok şıktı, en küçük salonu oydu, nişan olduğu için fazla misafrimiz yoktu tam bize göreydi ve oradaki hizmetten çok çok memnun kaldık. Arkadaşım pınar salonunda yaptı yoktu böyle bir rezillik, hem salonu kötüydü hem orkestrası hemde hiç hizmet yoktu. Topkapı da orda ki çalışanlar etrafımızda pervaneydi valla. Düğün için kır salonunu düşünüyoruz.Ayy allah kavuştursunnn :) :) Ben tuttum canm pınarbaşında bnmki de Topkapı Garden'la anlaştık 15 agustos için :)
tabiii hoşgeldinn :) Gizem ben nasılsın canım :)Merhabaaa ben de izmir geliniyim aranıza girebilir miyiiim
aaaa şuan seni bulduğuma cok sevindiimmmm :) :) garden 1 i tuttuk bi ztadilata girdi bu sezon cok güzel olcakmış salonlar plus olan gibi dizayn ediyolar bnde hizmet konusunda tereddütlüydüm cnkü tam bi düğün varken gidip göremedikhangi salonu canım? Bende nişanda ordaydım , benimkisi 1.kat kapalı olandı içi çok şıktı, en küçük salonu oydu, nişan olduğu için fazla misafrimiz yoktu tam bize göreydi ve oradaki hizmetten çok çok memnun kaldık. Arkadaşım pınar salonunda yaptı yoktu böyle bir rezillik, hem salonu kötüydü hem orkestrası hemde hiç hizmet yoktu. Topkapı da orda ki çalışanlar etrafımızda pervaneydi valla. Düğün için kır salonunu düşünüyoruz.
Hoşbulduuum teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın? Hazırlıklar başladı mıtabiii hoşgeldinn :) Gizem ben nasılsın canım :)
memnun oldum cnmm :) teşkr ederimm iyimm işyerindeyim vakit öldüryorum:) başladı başladııı sende ne var ne yok :)Hoşbulduuum teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın? Hazırlıklar başladı mı
Pınar ben bu arada :)
Biz heralde biraz erken basladık hazırlıklara.Mobilyaları ve beyazesyaları düğün mekanını falan hallettik. Sadece ufak tefek hazırlıklar kaldı.memnun oldum cnmm :) teşkr ederimm iyimm işyerindeyim vakit öldüryorum:) başladı başladııı sende ne var ne yok :)
ay ne güzeelllll :) bnmde beyaz eşylar bitti sayılır tv hariç :) mobilyaları dün begendik haftaiçi alıcaz salonu tuuttuk 15 agustos topkapı gardenda olcak inş yavrm sizin belli mi?Biz heralde biraz erken basladık hazırlıklara.Mobilyaları ve beyazesyaları düğün mekanını falan hallettik. Sadece ufak tefek hazırlıklar kaldı.
Sizin tarih falan belli mi ?
Topkapıyı biliyorum canım cok güzel bi salon. Hangisi peki topkapıda bikaç tane var diye biliyorum cünkü.ay ne güzeelllll :) bnmde beyaz eşylar bitti sayılır tv hariç :) mobilyaları dün begendik haftaiçi alıcaz salonu tuuttuk 15 agustos topkapı gardenda olcak inş yavrm sizin belli mi?
garden 1 mi oluyo o sanırım sanırım gezdik bizde oraları ama alkol coğunda yoktu hepsi güzel pınarbasındaki yerlerin ya :)Kına için yer bulabildin mi?Topkapıyı biliyorum canım cok güzel bi salon. Hangisi peki topkapıda bikaç tane var diye biliyorum cünkü.
Bizimde 8 ağustosta Alibaba Havuzbaşı. Topkapının ilerisinde o da
merhaba canım yoğunluktan ara sıra bakabiliyorum :) Karabağlar'da oturuyorum ama Karşıyaka dışında her yere gidebilirim Alsancak, Bornova, Buca, Gaizemir fark etmez :)Nerde oturuyosun canım ?Hangi semtler uygun olur sana ?
Benim nişanlım kuaför ama o yapmıcak ayarlıcak kuafrö bnmki muallak yani ona bıraktım :) bornovada soner sac tasarım var cok harika sac yapıyolar ama bayağı tuzlumuş fiyat olrak üçyolda vip var kuzenimn eşi gelin saçını ona yaptırmıştı olduğundan cok dha güzel cıktı kuaförden hatun :)merhaba canım yoğunluktan ara sıra bakabiliyorum :) Karabağlar'da oturuyorum ama Karşıyaka dışında her yere gidebilirim Alsancak, Bornova, Buca, Gaizemir fark etmez :)
sen karar verdin mi kuaföre?
Benim nişanlım kuaför ama o yapmıcak ayarlıcak kuafrö bnmki muallak yani ona bıraktım :) bornovada soner sac tasarım var cok harika sac yapıyolar ama bayağı tuzlumuş fiyat olrak üçyolda vip var kuzenimn eşi gelin saçını ona yaptırmıştı olduğundan cok dha güzel cıktı kuaförden hatun :)
günaydın canımm :) biz topkapı gardeni tuttuk gercekten inciraltındaki salonlardan cok dha iyi pınarbasındakiler sanada şimdiden hayırlısı olsun :) Tarihiniz belli mi ?
youtube(kocakıran kına konsepti)yaz bak güzel işler var.....kocakıran by royal düğün salonuBen de kına gecesi için mekan arayışındayım ama henüz karar veremedim nereyi tutsam diye
beyaz inci,aşiyan :)))))) bunlarda güzelpınarnaşında topkapı garden plus, hera garden, yıldızpark ve zararsız düğün salonları çok şık bizde baktık kızlar. bunların arasından seçim yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?