2015 izmir gelinleriii koşun koşun gelinn :):)

sadece nikah yaptım cnm :)
Bende nikahı aynı nikah dairesinde düşünüyorum düğün yemekli olcağı için nikaha cağırıcaz coğu kişiyi salon parası ne kdra denk geliyo acaba Siz nasıl yaptınız nikahı oda nikahı mı salon da mı oldu bide ücretleriyle iligli bilginz varsa bizide bilgilendirrsnz cok sevnrim :)

Karşıyaka Henna Garden'da olacak yüksek ihtimalle.
Bir yerden fiyat aldım ama memnun kalmadım salondan.

pınarnaşında topkapı garden plus, hera garden, yıldızpark ve zararsız düğün salonları çok şık bizde baktık kızlar. bunların arasından seçim yapıcaz

pınarnaşında topkapı garden plus, hera garden, yıldızpark ve zararsız düğün salonları çok şık bizde baktık kızlar. bunların arasından seçim yapıcaz
günaydın canımm :) biz topkapı gardeni tuttuk gercekten inciraltındaki salonlardan cok dha iyi pınarbasındakiler sanada şimdiden hayırlısı olsun :) Tarihiniz belli mi ?

günaydın canımm :) biz topkapı gardeni tuttuk gercekten inciraltındaki salonlardan cok dha iyi pınarbasındakiler sanada şimdiden hayırlısı olsun :) Tarihiniz bpelli mi ?

Tesekkür ederim canim sizinde hayirlisi olsun :) henüz tarihimiz belli degil ama
Topkapı garden olucak sanırım bizimde. Ne kadara tuttunuz canim salonu. İcerisinde neler dahil fiyatin

Tesekkür ederim canim sizinde hayirlisi olsun :) henüz tarihimiz belli degil ama
Topkapı garden olucak sanırım bizimde. Ne kadara tuttunuz canim salonu. İcerisinde neler dahil fiyatin
Sağol canımmm :) :) bizim yemekli olucak düğün ondan dolayı bide nişanlımn akrabağsınn tanıdıklarıydı zor bela 10500 e anlaştık fiyat konusunda cok taviz vermiyolar ama hakları zaten uygun fiyatlı iş yapıyolar hizmetleri de öyle çokta anlayışlı insanlar ben bi kaç düzenleme yapmak istiyorum kendim ayarlayıp demiştim bizim için hiç problem değil diyolar sizin gününüzü güzel kılcak herseye olumlu bakıyorz dediler sıcak insanlar inş anlaşabilrsiniz :) Bizde ordöv tabağı tavuk menü ana yemek pasta 2 adet meşrubat şeklinde konuştuk içkilide olucak onu biz temin edicez :) Dilersenz düğün arabası ve fotografcı imkanıda sunuyolar ayrıca kuaförde ben bnların hc birini istemedim bizm fiyat boyle oldu :)

Anladim canim yemeksiz dugun fiyatlari hakkinda bi bilgin var mi acaba ? Ben internette gordum 1850 tl diye ama dogru mudur bilmiyorum hic

Anladim canim yemeksiz dugun fiyatlari hakkinda bi bilgin var mi acaba ? Ben internette gordum 1850 tl diye ama dogru mudur bilmiyorum hic
canım o sanırım kış salonu için olan fiyat yaz fiyatları değişiyo ayrıca salondan salona da fiyat değişiyo ara bi sor telefndan bilgi veriyolardı en son

Merhaba kızlar bende Pınarbaşı Rose Düğün Salonunu tuttum. 14 haziran 2015 de düğünüm. Şimdilik çok içime sindi ama inşallah düğün günüde çok içime siner. Bu dileğim hepimiz için gerçekleşir inşallah. Dediğiniz gibi Pınarbaşı'ndaki salonlar bir çok yere bin basar

hayırlısı olsun cnmm :) :)

kızlar ben kuaförlere bakınmaya başladım anca karar veririm diye ama fiyatlar çok uçuk var mı İzmir'de Karşıyaka dışında önerebileceğiniz bi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…