Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel bi habeerrr :) çok mutlu oluruumm :)ben izmirde evlenmiş olanlardanım :) 3,5 ay oldu, herkese yardımcı olabilirim hazırlıklar konusunda
Günaydınn canımmm bende düşünüyorum onu henüz 10 ay var ama kapalı bi salon da yada kahve gibi bi yerde yapmak istemiyorum sen ne tarz düşünüyosunBen de kına gecesi için mekan arayışındayım ama henüz karar veremedim nereyi tutsam diye
Günaydınn canımmm bende düşünüyorum onu henüz 10 ay var ama kapalı bi salon da yada kahve gibi bi yerde yapmak istemiyorum sen ne tarz düşünüyosun
Eveet en ucuz 2000 istiyolar bi salon için bende düğün salonunu sanırım pınarbaşından tutucam bu haftasnu bakmaya gidicez topkapı garden diye bi yer varmış hiç bilmiyorum pınarbaşını ben inş güzeldir :) Sen salonu nerden tuttun canımGünaydın canım,
Ben de açık hava istiyorum. Pınarbaşında ki düğün salonlarına baktım o nedenle ama kına gecesi için bile 3 binlerden bahsediyorlar. Zaten düğün için salona bir sürü masraf yaptım. Kına gecesi için daha uygun bir yer arıyorum o nedenle ama zor gibi.
Eveet en ucuz 2000 istiyolar bi salon için bende düğün salonunu sanırım pınarbaşından tutucam bu haftasnu bakmaya gidicez topkapı garden diye bi yer varmış hiç bilmiyorum pınarbaşını ben inş güzeldir :) Sen salonu nerden tuttun canım
konuştum canım fiyatları şu şekilde yemekli menüleri var tavuk 20, et menü ise 25 tl ordov tabağı,ana menü,tatlı ve 2 adet meşrubatlı fiyatları bunlar ayrıca birde salon fiyatı ödüyorsun oda 5 farklı salonları var 2500,3500.5000.9000 olarak farklı fiyatlardaymış. açıkçası bize fiyatlar cazip geldi alkolüde istersek kendimiz getirip servis edilebiliyormuşNişanlımın ailesi çanakkale de o nedenle düğün salonunu ordan tuttum. Evet topkapı gardenı bende duydum, güzel diyorlar. Sen fiyat konustun mu hiç onlarla ?
konuştum canım fiyatları şu şekilde yemekli menüleri var tavuk 20, et menü ise 25 tl ordov tabağı,ana menü,tatlı ve 2 adet meşrubatlı fiyatları bunlar ayrıca birde salon fiyatı ödüyorsun oda 5 farklı salonları var 2500,3500.5000.9000 olarak farklı fiyatlardaymış. açıkçası bize fiyatlar cazip geldi alkolüde istersek kendimiz getirip servis edilebiliyormuş
hoşgeldin canımmmm :):)Ben dee geldimmm kiii
hayırlı olsun nerde yaptın kına geceni canımben izmirde evlenmiş olanlardanım :) 3,5 ay oldu, herkese yardımcı olabilirim hazırlıklar konusunda
sadece nikah yaptım cnm :)hayırlı olsun nerde yaptın kına geceni canım
ben izmirde evlenmiş olanlardanım :) 3,5 ay oldu, herkese yardımcı olabilirim hazırlıklar konusunda