• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 İzmir Aralık Anneleri =)

sagol canim.evet ray olasiligi var ona gore planlama yapacak.dogum konusunu konusmadim kendisiyle henuz cok erken diye.ray forumunda benimle ayni doktora giden bir arkadastan ogrendigime gore erken dogum yada tehlikeli bir durum olursa egeye yatiriyormus ama yinede girmeyebiliyormus.ne yapsam bilemiyorum.

Merhaba, aynı sorun bende de var (ilk kızım 27 haftalık doğmuştu) hangi doktora gidiyorsun, memnunmusun?

Merhaba, aynı sorun bende de var (ilk kızım 27 haftalık doğmuştu) hangi doktora gidiyorsun, memnunmusun?
Fuat akercani tavsiye etti diger doktorum ona gidiyorum.Egede prof.Alsancakta muayenehanesi var orda bakiyor.pek kanim kaynamadi aslinda ama iyi bir hekim diyorlar
yarim saat muayene suresi var ve ultrasonu cok iyi ayrica perinatolog

Merhabalar bende aralik annesi olucam inşaallah.Karatas hastanesinde Ümran hanima gidiyorum.bu zamana kadar ne bulantim ne de kusmam oldu.sadece reflum var.diyet uyguluyorum dikkat ediyorum.doktorum da çok iyi tavsiye ederim

Gozun aydin canim cok sevindim. Canım 1550 tl ise iyiymiş sabit fiyat mi acaba bu zam gelirse degisceklermi? Gecen sene doğum yapan biri 1800 e doğum yaptım demişti bana Güngör beye acaba doktoruna göre değişiyor mu. Anlayamadım.
Canım güngör beye arkadasım sezoryanla dogum yaptı kasım ayında 1350 tl

Bu işte bi yanlislik var ama çözemedim doğrusu. Niye böyle yanlış bilgi veriyorlar anlamadim:KK43: Sağol canım olmadı gidip öğrenmek
Benım yarın kontrol var güngör beyde net öğrenırım yıne yazarım. Oda farkı oluyor belki o yuzden yuksek rakam cıkmıstır. İşitme testı içinde ayrı para alıyorlar o da içindeyse belki o yüzden rakam yuksektır. Yarın bende soracağım net ücret ne kadardır diye nurdan size bılgı verırım

Benım yarın kontrol var güngör beyde net öğrenırım yıne yazarım. Oda farkı oluyor belki o yuzden yuksek rakam cıkmıstır. İşitme testı içinde ayrı para alıyorlar o da içindeyse belki o yüzden rakam yuksektır. Yarın bende soracağım net ücret ne kadardır diye nurdan size bılgı verırım
Tamam canım tsk ederim.

Arkadaslar dün kontrolüm vardı.çınarlıda gümgör beye gıdıyorum.bu kadar ilgisiz doktor görmedim.3 dakıka bıle sürmeyen bır ultrason muayenesı yaotı sadece bebegı ölçtü. Doktor bey kalp atışını dınletmeyecekmısınuz dedım ben duydum gerek yok bı dahakıne dınleyırım dedı. Ne acelesı vardı çok merak ettım. Bır kez daha ben dınlemek ıstıyorum dedım ben duydum bı sorun yok dedı. Dojtorumu değiştircem sınırden 1 saat abartısız kendıme gelemedım. Bebegımı görmek duymak ıcın gıdıyorum adam ben gördum duydum dıye sacma bır cevap verıyor. Eşimle şoke olduk yaptırdıgım testlerı tekrar şstedı neden devlet hadtanesınde yaotırdın dedı yıne yazdı burda yaptır dedı. Ya aynı hastanede baska doktora gıdıcem ya da Karataşta Osman beye gıdıcem tavsıyelerınızı beklıyırum.

Arkadaslar dün kontrolüm vardı.çınarlıda gümgör beye gıdıyorum.bu kadar ilgisiz doktor görmedim.3 dakıka bıle sürmeyen bır ultrason muayenesı yaotı sadece bebegı ölçtü. Doktor bey kalp atışını dınletmeyecekmısınuz dedım ben duydum gerek yok bı dahakıne dınleyırım dedı. Ne acelesı vardı çok merak ettım. Bır kez daha ben dınlemek ıstıyorum dedım ben duydum bı sorun yok dedı. Dojtorumu değiştircem sınırden 1 saat abartısız kendıme gelemedım. Bebegımı görmek duymak ıcın gıdıyorum adam ben gördum duydum dıye sacma bır cevap verıyor. Eşimle şoke olduk yaptırdıgım testlerı tekrar şstedı neden devlet hadtanesınde yaotırdın dedı yıne yazdı burda yaptır dedı. Ya aynı hastanede baska doktora gıdıcem ya da Karataşta Osman beye gıdıcem tavsıyelerınızı beklıyırum.
çok sinir bozucu bir şey yaşamışsın ama hamileliğin başında yaşaman iyi oldu belki de sonra dr değiştirmek daha sıkıntılı olurdu umarım kafana göre iyi bir dr. bulursun

çok sinir bozucu bir şey yaşamışsın ama hamileliğin başında yaşaman iyi oldu belki de sonra dr değiştirmek daha sıkıntılı olurdu umarım kafana göre iyi bir dr. bulursun
Aynen iyiki başta oldu böyle bir durum. Zaten ikinci gidişimdi pişman etti.

Canım benim dr umda Reşat bey, kesinlikle tavsiye ederim. Çok ilgili bir dr. 2 kere dinletti bana kalp atışlarını. Ayrıca bende ilk testlerimi sağlık ocağında yaptırmıştım. Sadece eksik olanları orada yaptırmamı istedi. Ona bir görün derim.

Canım benim dr umda Reşat bey, kesinlikle tavsiye ederim. Çok ilgili bir dr. 2 kere dinletti bana kalp atışlarını. Ayrıca bende ilk testlerimi sağlık ocağında yaptırmıştım. Sadece eksik olanları orada yaptırmamı istedi. Ona bir görün derim.
Bende öyle düşündüm Reşat bey ya da Karataştaki Osman beyi düşündüm. 7+5 oldum hala kulaklarımla kalp atışını duyamadım psikolojik olarak dün beni çökertti doktor. Neyse artık bundada vardır bir hayır. 11. Haftada gıdeyım diye düşünüyorum. İkili test ne zaman yaplıyor. Ona göre gidicem

Bende öyle düşündüm Reşat bey ya da Karataştaki Osman beyi düşündüm. 7+5 oldum hala kulaklarımla kalp atışını duyamadım psikolojik olarak dün beni çökertti doktor. Neyse artık bundada vardır bir hayır. 11. Haftada gıdeyım diye düşünüyorum. İkili test ne zaman yaplıyor. Ona göre gidicem
Bana Reşat bey 15 hazirana gün verdi, o zaman kontrolüm. Eğer ona gidersen gerçekten de farkını anlarsın canım. Aramızda 4 gün var. Sen de 15-20 haziran arasında gidebilirsin.

Merhabalar bende aralik annesi olucam inşaallah.Karatas hastanesinde Ümran hanima gidiyorum.bu zamana kadar ne bulantim ne de kusmam oldu.sadece reflum var.diyet uyguluyorum dikkat ediyorum.doktorum da çok iyi tavsiye ederim
merhaba canım sen ikili tarama testi yaptırdın mı

Bana Reşat bey 15 hazirana gün verdi, o zaman kontrolüm. Eğer ona gidersen gerçekten de farkını anlarsın canım. Aramızda 4 gün var. Sen de 15-20 haziran arasında gidebilirsin.
Buyuk ıhtımalle resat beyi düşüncem o zaman kaçıncı hafta oluyo ikili tarama için mi 15 ne gun verdi?

Canım İzmirli annelerim:)hepinize merhaba.Bende İzmirliyim.Hepimize rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar benim ailemin yarısı doktor:)Bu nedenle birçok doktoru tanıyor ve biliyorum.Aynı zamanda doğum fotoğrafçılığıda yapıyorum o yüzden konumuza çok aşinayım.gerçi kendim hamile kalınca işler biraz değişti:)eski soğukkkanlılığım kendi bebeğimde geçmiyor:))
Şimdi doktor ve hastane konusunda öncelikle Egepol her konuda iyi Dr.Gökalp bey ve Dr.Hakan bey süperlerdir.Egepol normal doğum yapacak olan arkadaşlara biraz dejavantaj olabilir çünkü gece sancınız tuttarsa kim nöbetçi ise o doğuma girer.
İkinci önerim smyrna art kadın sağlığı merkezinde Doç.dr Şaban Adakan süper bir doktor.Smyrnada doğuma kadar takip yapılıp doğum Çınarlıda yapılıyor.
Üçüncü olarakta tınzatepe hastanesinde dr.Gülçin hanım süper ve dr.Can bey iyi.Hastanede iyi.
Tavsilerim bunlar.:))Hepimize sağlıklı güzel bir hamilelik diliyorum.

Back
X