- 31 Aralık 2014
- 227
- 284
- 33
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Haklisinda iste insan careyi herseyde ariyo umutsuz kalincaben ilk transferimi olduğumda bir gece hastanede bile yattım.. sonuç olarak tutmadı.. şimdi ikinciyi deneyecez temmuzda nasip olursa.. farklı bi merkeze gidiyoruz bu sefer. doktora sorduk yatmaya gerek var mı diye.. dedi ki tutunacak olan embriyo amuda kalksan da tutaro kadar kasmaya gerek yok. yer çekimine yenik düşmez o dedi..
Super fikir bende annemBende cok foto ceken biriyim o sirada telimde pcde ne kdar fotografim varsa onu duzenliycem inşAllah
Amiiiin inşAllah bebisler dolsun her bir yanimiz bu ay hayirlisiylatebdiri alıp tevekkül lazım.. sonuçta o da bi kul olarak dünyaya gelecek ve doğacağı saat şaşmayacak.. allah bekleyen uğraşan emek veren herkese en hayırlısını nasip etsin..
Amin insAllah. Yeri geliyo varliklari yetiyo annelerin, kac gun istirahat ediceksin mesela embriyo verildikten 12gun sinra sonuc belli oluyormus bn o oniki gun ystis dusunuyorumdaCanım oncellıkle hayırlı olsun .Aslında ihtiyacın olmuyor cok bır seye, benım annem bana sohbet muhabbet oldu yanında bırı olması oyuzden ıyı ,Yarın gıdıcek yanlız kalıcambir de yemek konusunda iyi oluyor ben her gun et yemeye ozen gosteriyorum mesela , havuc iciyorum bide soya fasulyedi,insallah nasipolur emeklerimiz bosa cikmaz
Ben cumartesi gunu gunum var mesela ona gidicem ,3 gun dinlenme yeter diye dusunuyorum sonra agir is yapmadan gunluk yasamina devam et,yemek yaparim evi toparlarim ama supurme silme yapmam mesela Onun disinda yuruyus yaparim belki haftaya,egilme uzanma ikinma agir kaldirma yeter cnm , benim doktorum 12 gun yatan var bunu sakin yapma seni daha cok strese sokar dediAmin insAllah. Yeri geliyo varliklari yetiyo annelerin, kac gun istirahat ediceksin mesela embriyo verildikten 12gun sinra sonuc belli oluyormus bn o oniki gun ystis dusunuyorumda
Haklisinda iste insan careyi herseyde ariyo umutsuz kalinca
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz mutlu haberler alırız inşallah bizi gerçekten bizden başka kimse anlamıyor.
Bugün benim ikinci günüm ve annem beni wc haricinde kaldırmiyor ama yazdıklarınizi okudum gerçekten böyle zaman geçirmek çok çok zor sürekli aklında acaba tuttu mu tutmamdi mi, onun için kendimizi yormadan normal hayata dönmek lazım bakalım benimde cumartesi arkadaşımın doğum günü var esimi ve annemi ikna edebilirsem oraya giderek yatak faslını kapatmış olurum
ben bu sefer çok rapor almadan işime döneceğim.. en azından arkadaş ortamı iş güç derken vakit daha çabuk geçer.. bi de benim evde yattığım zamanda hep sinirimi bozan farklı şeyler oldu.. kayınvalidem bu süreçte moralimizi fazlasıyla bozdu.. hem biraz onlardan da uzakta kalmış oluruz diye düşünüyorum.
İnşşallah bebegin sana sımsıkı tutunur canımmallahım sana geliyorummmm benim yaramaz oğlum daha yaramaz oldu kesinlikle 5dk durmuyor bizde atraksiyon bitmiyor anne deyip üstüme atlıyor benimde 4. günüm bakalım tutacak mı benim pek umudum yokkk bu canavarla..
Benim tek sıkıntım canimi bilmiyorum atlar ziplarim amaan bisi olmaz derim dayanamam diye korkuyorumBen cumartesi gunu gunum var mesela ona gidicem ,3 gun dinlenme yeter diye dusunuyorum sonra agir is yapmadan gunluk yasamina devam et,yemek yaparim evi toparlarim ama supurme silme yapmam mesela Onun disinda yuruyus yaparim belki haftaya,egilme uzanma ikinma agir kaldirma yeter cnm , benim doktorum 12 gun yatan var bunu sakin yapma seni daha cok strese sokar dedi
İnşAllah rabbim o minicik yavrunu tutundurur sana, emeklerimiz bosa cikmasin inşAllah . iyi dusun iyi olsun evladinda kucuk guzel guzel anlatmaya calis algilama durumunu halledemezsen biraz kendini korumaya alabilrsin.sonucta diger yavrununda sana ihtiyaci vardir oyun oynuyor belkiallahım sana geliyorummmm benim yaramaz oğlum daha yaramaz oldu kesinlikle 5dk durmuyor bizde atraksiyon bitmiyor anne deyip üstüme atlıyor benimde 4. günüm bakalım tutacak mı benim pek umudum yokkk bu canavarla..
Korkma canım baş strestende ağrır.kötü düşünme.benımde bugun sabah bır baktım kahverengı leke sonra sımdıye kadar devam etti akıntı gibi .5. Gün embriyo transferının 3.gunu .doktorum bunlar normal seyler ne iyiye ne kötüye işaretdegıl dedı ama ınsallah güzel seylerın habercısıdırOfff kızlar imdat başım ağrıyor ne yapabilirim normalde adetime bir iki gün kala hep agrirdı başım aynı ağrı ve adetime üç gün var
Offf kızlar imdat başım ağrıyor ne yapabilirim normalde adetime bir iki gün kala hep agrirdı başım aynı ağrı ve adetime üç gün var
inşallah isteyen herkese nasip olur canım sen de mi tarnsfer oldunİnşşallah bebegin sana sımsıkı tutunur canımm
inşallah canım ya sen transfer oldun mu beklemede misin allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin..İnşAllah rabbim o minicik yavrunu tutundurur sana, emeklerimiz bosa cikmasin inşAllah . iyi dusun iyi olsun evladinda kucuk guzel guzel anlatmaya calis algilama durumunu halledemezsen biraz kendini korumaya alabilrsin.sonucta diger yavrununda sana ihtiyaci vardir oyun oynuyor belki
Canım ben pazartesı gumu 5.gün embrıyo Transferi oldum bugun 3. Gundu .2 tane blast iyi kalktede bebegim yerlestırıldı ınsallah tutunurlar banainşallah canım ya sen transfer oldun mu beklemede misin allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?