• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Ben yaptırdım 2li testi,sonuç pazartesi dra gidecek baan ense kalınlığı ve burun Allaha şükür onlar da sıkıntı çıkmadı ikili testi çokta sallamıyorum. Bu arada oğlum olacakmş :)
Hayırlı olsun canım benim de ense kalınlığı ve burun dansıkıjtı çıkmadı, kan testim de gebeliğim ikiz başladığı için biraz farklı olabilirmiş ama önemli olan ultrason ölçümleri dedi doktorum ve çok şükür herşey yolundaymış. :nazar: biz cinsiyetini henüz göremediködoktorum uğraştı ama sanki kız gibi geldi bana dedi. Sanırımsonraki kontrolde öğreniriz inşallah.

Kizlar bebegim %70 kız dedi doktorum cok guzeldı ultrasonda görmek eli kolu bacagı herşeyi oluşmuş ense kalınlığıda iyi çıktı çok şükür darısı başınıza
Hayırlı olsun canım ben de güzelösonuç aldım çok şükür. Cinsiyette henüz karar veremedi doktorum ama kız gibi geliyor bana dedi. Sağlıklı olsunlar da inşallah. Bu arada isim çalışmaları ne durumda?

Günaydın kızlar, ben de dün bir başağrısı başladınanlatamam. 24 saat sürdü ve uykulardan uyandırdı. Ağlamaktan helak oldum. Var mı benzer bir durum yaşayan?

Hayırlı olsun canım ben de güzelösonuç aldım çok şükür. Cinsiyette henüz karar veremedi doktorum ama kız gibi geliyor bana dedi. Sağlıklı olsunlar da inşallah. Bu arada isim çalışmaları ne durumda?
isim düşünmeye basladik hemen tabi kocam inci olsun diyor alternatifler arasinda çağla ışıl melek var bakalım daha net bisey yok bu arada bas agrisi ara ara bendede oluyor ama seninki kadar siddetli olmadi hic parol içmiştim 1 kere ama doktor parol icme bebeğin cinsiyeti erkek olursa parol sperm kalitesini etkiliyormuş öyle dedi ne kadar dogru bilemiyorum artik istirahat et bol su ic baş ağrını gecirir dedi ama dediğim gibi cok şiddetli degildi benim

Ben yaptırdım 2li testi,sonuç pazartesi dra gidecek önemli olan ense kalınlığı ve burun Allaha şükür onlar da sıkıntı çıkmadı ikili testi çokta sallamıyorum. Bu arada oğlum olacakmş :)
Ay canım çok çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Benim de kontrol Çarşamba bakalım cinsiyet hakkında bir şey diyecek mi?

Günaydın kızlar, ben de dün bir başağrısı başladınanlatamam. 24 saat sürdü ve uykulardan uyandırdı. Ağlamaktan helak oldum. Var mı benzer bir durum yaşayan?
Benim de migrenim var canım 3 ayda 3 kez tuttu. İlaç içmedim. Buz koydum. Patates sardım geçirmeye çalıştım. Klimalı ortamlarda bir de çok sıcak ortamlarda kalmamaya çalış.

Back
X