How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlıkları

nisanliyizbiz

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
30
13
13
Kızlar Merhaba, aranızda yeniyim ve İnşallah 2015 Ağustos gelini olcağım. 1 yıldır nişanlıyım sizlerin düğün ne zaman ve çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor, Neler aldınız neler eksik kaldı? Resimleri paylaşalım. Fikir alış verişinde bulunalım. Eminim birbirimize baya yardımımız dokunur:) Buyrun sohbetee :)

Kızlar Merhaba, aranızda yeniyim ve İnşallah 2015 Ağustos gelini olcağım. 1 yıldır nişanlıyım sizlerin düğün ne zaman ve çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor, Neler aldınız neler eksik kaldı? Resimleri paylaşalım. Fikir alış verişinde bulunalım. Eminim birbirimize baya yardımımız dokunur:) Buyrun sohbetee :)
Canım benim hoşgeldin ben de yeniyim 2015 gelinleri olarak burda toplanırsak çok güzel olur. Ben de ağustos geliniyimmmm :D zaman daha var ama eksikler hiç bitmiyor inan. Bayağı şey aldım ben mutfak ürünleri hemen hemen bitti tekstil ürünlerini alacağım kısmetse. Tlefondan giriyorum netten girince fotoğraflarını paylaşırım canım sen de aldıklarını paylaşır mısın fikir olsun :)

Hoşbulduk, paylaşırım tabikii canım :) çeyizlerin hepsi gardolap üstünde yerini aldı internetten resimlerini alıp müsait olunca ekleyeceğim :) Ben de mutfak ürünlerini tamamladım gibi ama nevresim pike falan daha almadım el işi havlularım örtülerim hazır. Eksikler hiç bitmiyor listesini yaptım defter tutuyorum öyle yap canım kolaylaşıyor. Bizim ev küçük nereye ne bulursam tıkıştırıyorum ne aldığımı neyim olduğunu unutuyorum yazdım hepsini ben de. Listemi de paylaşırım sana da kolaylık olsun :)

bende 2015 agustos geliniyim inşallahhhh ((: yemek takımı çatal bıçak kahvaltı çelik tencere ne alsam hiç bilmiyorum kafam çok karıştı karacayı tavsiye ettiler sonra nette okuduğumda olumsuzlukları okudukça almak istemiyorum ayrı bir şekilde alsam mı dedim siz neler aldınız ??

bende 2015 agustos geliniyim inşallahhhh (:-) yemek takımı çatal bıçak kahvaltı çelik tencere ne alsam hiç bilmiyorum kafam çok karıştı karacayı tavsiye ettiler sonra nette okuduğumda olumsuzlukları okudukça almak istemiyorum ayrı bir şekilde alsam mı dedim siz neler aldınız ??
Hoşgeldin canım :)
Gri-iri-çiçek-desenli-kare-Güral-Porselen-yemek-takımı-modeli.jpg

Benim yemek takımım bu Güral porselenin. Fiyatıda uygun kalitesi de çok güzel. Pembe çiçekli bişey alıcaktım ama ben dayanamayıp misafirlik bardaklarımı önce aldığım için bunu da onun desenine uydurdum ve çok içime sindi :)
94-184138-big.jpg

Bu Günlük yemek takımım schaferin
siyahgul.jpg

Kahvaltı takımım da buna benziyor aynısını bulamadım ama hemen hemen aynı sadece siyah tabak yok hepsi beyaz desenleri siyah
FK,3394,66,pasabahce-azur-siyah-cicekli-kisa-su-bardak-3-lu.jpg

Bu da bardaklarımın deseni paşabahçenin 12li su bardağı 12li çay bardağı
0080660_emsan-amber-91-parca-sandikli-catal-kasik-bicak-takimi.jpeg

Bu da çatal bıçak takımım Emsan 91 parça. Ama kalitesi gerçekten çok güzel eline aldığında ağırlıyla belli ediyor zaten
derin genis 3 lu demir tutacakli kulplu  kapakli celik korkmaz celik tencere modeli.jpg

Çelik tencerelerde böyle ama benimki 4'lü Korkmazın. Aldığımız yer çok övdü ömürlük kullanırsın diye ama görcez artık :)
cem-tencere9446_525-277.jpg

Seramik tencere takımım da böyle ama emsanın Tam seramik.
Aldıklarımın hepsinden memnunum canım İnşallah fikir olmuştur sana da :) Daha resim eklerim aldıklarımı

Hoşgeldin canım :) Eki Görüntüle 1231084
Benim yemek takımım bu Güral porselenin. Fiyatıda uygun kalitesi de çok güzel. Pembe çiçekli bişey alıcaktım ama ben dayanamayıp misafirlik bardaklarımı önce aldığım için bunu da onun desenine uydurdum ve çok içime sindi :)
Eki Görüntüle 1231088
Bu Günlük yemek takımım schaferin
Eki Görüntüle 1231089
Kahvaltı takımım da buna benziyor aynısını bulamadım ama hemen hemen aynı sadece siyah tabak yok hepsi beyaz desenleri siyah
Eki Görüntüle 1231090
Bu da bardaklarımın deseni paşabahçenin 12li su bardağı 12li çay bardağı
Eki Görüntüle 1231092
Bu da çatal bıçak takımım Emsan 91 parça. Ama kalitesi gerçekten çok güzel eline aldığında ağırlıyla belli ediyor zaten
Eki Görüntüle 1231093
Çelik tencerelerde böyle ama benimki 4'lü Korkmazın. Aldığımız yer çok övdü ömürlük kullanırsın diye ama görcez artık :)
Eki Görüntüle 1231094
Seramik tencere takımım da böyle ama emsanın Tam seramik.
Aldıklarımın hepsinden memnunum canım İnşallah fikir olmuştur sana da :) Daha resim eklerim aldıklarımı
Kuzumm bunlar harika bayıldım hepsi de birbirine uymuş aşkla kullanın çok güzeller :) Ben de hepsinin uydurmak istedim ama olmadı ya bir türlü denk getiremedim güzeller ama uymuyorlar birbirlerine tekir bekir gibiler çok beğendim bunları. Mutfağın siyah kırmızı olacak gibi duruyor tam yakıştırdığım renkler. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Ben de yakında yüklücem fotolarını :)

Su bardağı özellikle dikkatimi çekti fiyatı ne kadardı canım?
çok teşekkürler Amin canım uydurmaya çalıştım işte:) Babamın arkadaşının yerinden aldık canım bardakları o su bardağı benim de görür görmez dikkatimi çekti sarı yaldızlıları görmekten bıktım artık :) Fiyatını pek hatırlamıyorum ama 6lıydı ben onu 12li yaptım sanırım 6lısı 25 tlydi 12li 50 oldu. Çay bardağı ve tabağıda aynı desende ince belli büyük biraz onunda fiyatı aynıydı yanlış hatrlamıyosam :)

Bende 2015 sanırım haziran gelini olacağım :) Asker bekliyorum şafak 202 :) canım o yaptığın listeyi atabilir misin bakalım bizde ekleyelim ne var ne yok :) bende bi çok şey aldım ama ne almam gerekiyor daha neyim eksik bilmiyorum..

Bende 2015 sanırım haziran gelini olacağım :) Asker bekliyorum şafak 202 :) canım o yaptığın listeyi atabilir misin bakalım bizde ekleyelim ne var ne yok :) bende bi çok şey aldım ama ne almam gerekiyor daha neyim eksik bilmiyorum..
Tamam canım yazarım birazdan. Asker beklemek çok zor Allah yardımcın olsun ben de bekledim şubatta geldi benimkide hatırlamak bile istemiyorum o günleri çok zordu :( Ama şimdi de hiç gitmemiş gibi. Kavga edip duruyoruz hiç gelmeseydin diyorum :D Listeyi yazıp birazdan eklerim benim de daha çok eksiğim var iğneden ipliğe herşey gerekiyor. Gümüşlük için kadeh setini nasıl yaptınız? Aldınız mı? Bana onlar çok gereksiz ve pahalı geliyor sadece kadeh seti ve sürahi almayı düşünüyorum ben ama fikrinizi de alayım dedim kızlar

İnternetten araştırıp böyle bir liste hazırladım kızlar aklıma gelmeyen varsa eklersiniz :)

"Mutfak İhtiyaçları"
6 kişilik günlük yemek takımı (2 Takım)
6 kişilik günlük çatal-bıçak seti
6 Kişilik kahvaltı takımı
12 kişilik misafir yemek takımı
12 kişilik çatal-bıçak seti
Teflon ya da seramik tencere seti
Teflon tava seti
Çelik tencere seti
Sahan seti
Düdüklü Tencere
Çaydanlık-cezve seti
12 kişilik su bardağı seti
12 kişilik çay bardağı seti
Günlük su bardağı
Günlük çay bardağı
Kahve Fincanı
Tepsi takımı
Bıçak seti
Meyve bıçağı seti
Kepçe seti
Tuzluk-biberlik,yağlık-sirkelik
Tahta kaşıklar
Kek kalıbı,pasta fanusu,kurabiyelik (Ya da ikramlık takımı ama o gereksiz bence)
Baharat takımı
Kavanoz seti
Saklama kapları
Küçük boy kaseler
Dondurmalık kase ve servis kaşığı

"Ev Tekstili"
Havlu takımı
Yorgan- 3 Tane
Yastık- 6 Tane
Banyo Seti (Paspas,klozet takımı)
Hurç (2 Büyük, 2 Küçük)
Salon örtü takımı
Mutfak örtü takımı
Mutfak önlüğü,eldiveni,fırın tutacağı
Küçük mutfak havluları (kurulama bezi olarak)
Bornoz takımı
Yatak örtüsü
Nevresim takımı (4 Tane)
Pike takımı (4 Tane)
Battaniye (3 Tane)
İsteğe Göre; 4 Mevsim Set (Complete Set)
Bunların sayılarını ortalama yazdım ama daha az veya daha fazla olabilir :)

"Elektrikli Ev Aletleri"

Elektrikli Süpürge
Ütü
Kettle
Mikser Seti
Tost Makinesi
Ekmek Kızartma Makinesi
Epilasyon Aleti
Saç Kurutma Makinesi
Ekstra Olarak;
Türk kahvesi makinesi
Katı meyve sıkacağı
Fritöz
Mutfak tartısı
Çaycı .......vs.

"Diğer İhtiyaçlar"

Konsol üzeri gondol,şamdan vs. (Süsler)
Gümüşlük için ayaklı su bardakları- viski bardakları-sürahi
Ütü Masası
Çamaşır Kurutmalığı
Çamaşır Sepeti
Kirli Sepeti
Elbise Askıları
Banyo ve Mutfak için Çöp Kovaları
Tuvalet fırçası- sabunluk banyo seti
El süpürgesi
Kova
Leğen
Deterjan Kutusu
Benim yazdıklarım, Aklımda olanlar şimdilik bunlar kızlar :)

Tamam canım yazarım birazdan. Asker beklemek çok zor Allah yardımcın olsun ben de bekledim şubatta geldi benimkide hatırlamak bile istemiyorum o günleri çok zordu :KK43: Ama şimdi de hiç gitmemiş gibi. Kavga edip duruyoruz hiç gelmeseydin diyorum :D Listeyi yazıp birazdan eklerim benim de daha çok eksiğim var iğneden ipliğe herşey gerekiyor. Gümüşlük için kadeh setini nasıl yaptınız? Aldınız mı? Bana onlar çok gereksiz ve pahalı geliyor sadece kadeh seti ve sürahi almayı düşünüyorum ben ama fikrinizi de alayım dedim kızlar
Ben memurum çalışıyorum yani.. kime sorduysam konsolları misafir odalarını sadece tozlarını almak için var olduklarını söylüyorlar zaten bnm de pek hevesim yok gereksiz olduğunu düşünüyor salon takımı yemek masası alsam yeter bana..kadeh takımıda kullanmayacağımız için almamayacağım ben :) tabii sizin hayat şartlarınız farklı olabilir.

Tamam canım yazarım birazdan. Asker beklemek çok zor Allah yardımcın olsun ben de bekledim şubatta geldi benimkide hatırlamak bile istemiyorum o günleri çok zordu :KK43: Ama şimdi de hiç gitmemiş gibi. Kavga edip duruyoruz hiç gelmeseydin diyorum :D Listeyi yazıp birazdan eklerim benim de daha çok eksiğim var iğneden ipliğe herşey gerekiyor. Gümüşlük için kadeh setini nasıl yaptınız? Aldınız mı? Bana onlar çok gereksiz ve pahalı geliyor sadece kadeh seti ve sürahi almayı düşünüyorum ben ama fikrinizi de alayım dedim kızlar
Ben memurum çalışıyorum yani.. kime sorduysam konsolları misafir odalarını sadece tozlarını almak için var olduklarını söylüyorlar zaten bnm de pek hevesim yok gereksiz olduğunu düşünüyor salon takımı yemek masası alsam yeter bana..kadeh takımıda kullanmayacağımız için almayacağım ben :) tabii sizin hayat şartlarınız farklı olabilir.

Vitrin derseniz bence de saçma ama en azından gümüşlük veya konsol olmalı yemek takımlarını falan onların dolapları topluyor bence

İnternetten araştırıp böyle bir liste hazırladım kızlar aklıma gelmeyen varsa eklersiniz :)

"Mutfak İhtiyaçları"
6 kişilik günlük yemek takımı (2 Takım)
6 kişilik günlük çatal-bıçak seti
6 Kişilik kahvaltı takımı
12 kişilik misafir yemek takımı
12 kişilik çatal-bıçak seti
Teflon ya da seramik tencere seti
Teflon tava seti
Çelik tencere seti
Sahan seti
Düdüklü Tencere
Çaydanlık-cezve seti
12 kişilik su bardağı seti
12 kişilik çay bardağı seti
Günlük su bardağı
Günlük çay bardağı
Kahve Fincanı
Tepsi takımı
Bıçak seti
Meyve bıçağı seti
Kepçe seti
Tuzluk-biberlik,yağlık-sirkelik
Tahta kaşıklar
Kek kalıbı,pasta fanusu,kurabiyelik (Ya da ikramlık takımı ama o gereksiz bence)
Baharat takımı
Kavanoz seti
Saklama kapları
Küçük boy kaseler
Dondurmalık kase ve servis kaşığı

"Ev Tekstili"
Havlu takımı
Yorgan- 3 Tane
Yastık- 6 Tane
Banyo Seti (Paspas,klozet takımı)
Hurç (2 Büyük, 2 Küçük)
Salon örtü takımı
Mutfak örtü takımı
Mutfak önlüğü,eldiveni,fırın tutacağı
Küçük mutfak havluları (kurulama bezi olarak)
Bornoz takımı
Yatak örtüsü
Nevresim takımı (4 Tane)
Pike takımı (4 Tane)
Battaniye (3 Tane)
İsteğe Göre; 4 Mevsim Set (Complete Set)
Bunların sayılarını ortalama yazdım ama daha az veya daha fazla olabilir :)

"Elektrikli Ev Aletleri"

Elektrikli Süpürge
Ütü
Kettle
Mikser Seti
Tost Makinesi
Ekmek Kızartma Makinesi
Epilasyon Aleti
Saç Kurutma Makinesi
Ekstra Olarak;
Türk kahvesi makinesi
Katı meyve sıkacağı
Fritöz
Mutfak tartısı
Çaycı .......vs.

"Diğer İhtiyaçlar"

Konsol üzeri gondol,şamdan vs. (Süsler)
Gümüşlük için ayaklı su bardakları- viski bardakları-sürahi
Ütü Masası
Çamaşır Kurutmalığı
Çamaşır Sepeti
Kirli Sepeti
Elbise Askıları
Banyo ve Mutfak için Çöp Kovaları
Tuvalet fırçası- sabunluk banyo seti
El süpürgesi
Kova
Leğen
Deterjan Kutusu
Benim yazdıklarım, Aklımda olanlar şimdilik bunlar kızlar :)

Kapsamlı bir liste olmuş gerekli olan her şey var liste tutmak bence de mantıklı çıktısını aldım işaretleyerek devam ederim bende :) Teşekkürler canım.. Ayrıca kız tarafı olarak bittiğimizin de resmidir bu şu listeye bak daha da eklenecekler zamanla illa çıkacaktır :D:D

Ben memurum çalışıyorum yani.. kime sorduysam konsolları misafir odalarını sadece tozlarını almak için var olduklarını söylüyorlar zaten bnm de pek hevesim yok gereksiz olduğunu düşünüyor salon takımı yemek masası alsam yeter bana..kadeh takımıda kullanmayacağımız için almayacağım ben :) tabii sizin hayat şartlarınız farklı olabilir.

Şartlar kötü ya ben çalışmıyorum bile :) ama hndbrsanın dediği gibi ikisinden birisi olmalı sanki yemek takımlarını falan toplar mutfaak yetmez ki nereye koyucaz onca misafirlik eşyayı :) Ayaklı su bardağı almazsan misafir geldiğinde meşrubat için ne kullanacaksın canım?

Kapsamlı bir liste olmuş gerekli olan her şey var liste tutmak bence de mantıklı çıktısını aldım işaretleyerek devam ederim bende :) Teşekkürler canım.. Ayrıca kız tarafı olarak bittiğimizin de resmidir bu şu listeye bak daha da eklenecekler zamanla illa çıkacaktır :D:D
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem çok sevinirim :) Kız tarafı olarak külliyen bittik zaten bi çeyiz kaç milyar tutuyo huhuuuu:) Ben de hem içime sinen hem de ekonomik bir çeyiz hazırlamaya çalışıyorum çok araştırıyorum bu yüzden de malum çalışmıyorum da işler zor yani :) Allah hepimizin yardımcısı olsun sevdiceklerimizin de tabi onların da işi çok zor :)

Merhaba canım bende inşallah 2015 gelini olacağım :)
Ben aldıklarımın resimlerini tek tek ekleyemem biraz uzun sürer:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ herşeyim burda beklerim :)
Sandık çeyizi yatak odası için ev tekstili ve mutfagın büyük bir bölümü tamam :)
Elektrikli eşyalardan elektrikli süpürge tost makinesi ekmek kızartma makinesi kettle aldım geriye blendr seti ve ütü kaldı :)
bendee çokkk uzun bi liste yaptım onuda paylaşırım isterseniz :)

canm nasıpse bende 2015 temmuz gelınıyım :) aldıklarım topıgımde var bulaıblırsn hepımız ııcın hayrlısı olsnnn

Back