2015 gelinleri buyrun sohbet edelim :)))

Yani tarihi ben öne alalm diyorum oda hazır değiliz maddi açıdan diyo

Yani tarihi ben öne alalm diyorum oda hazır değiliz maddi açıdan diyo

Şöyle bişey var yoruldum diyorsun bu çok önemli, benim erkek arkadaşım da geçen sene söz istemiyle geldiler, şimdi de söz' den sonra bekleyelim aynı (2015 yazını) diyor, bende öyle istiyordum ama benim babam sözü askerliği bekleyeceğimiz için yapmamış zaten sonradan öğrendim. Adamı nasıl bekletebiliriz? Demez mi madem hazır değiller, sözü niye istiyorlar ya da 1 sene önce neye güvenip söz istediler? Ya da o kadar zaman boyunca ne yaptılar diye? Söz yaparsak herşeyi göze alacağız ya da söz işini erteleyeceğiz diyorum hani 6 ay en fazla 8 ay içinde düğünü denk getirmek adına, o boşlukta da ne düşünüyorsan yapmaya başlamış olursun. Ne sen mağdur olursun ne de ben yıpranmış olurum diyorum. Olan bizlere oluyor, arada kalan biz oluyoruz çünkü.

Kaldı ki bu devir de rahatça evlenilmiyor zaten bunu da düşündüm ben, her şekilde borcun altına giriyorsun ha 10 bin az, ha fazla ki beklediğin gibi olması da muamma bana göre yıpranmaya, gerilmeye değmez. Böyle düşünüyorum artık.

Son düzenleme:

Kesinlikle haklısın canım kesinlikle.. olan bize oluyo ya...

Ya sinir oldum anlatamıyorum ona. Yani o farkında değil benim yıpranıyorm farkında değil ki sıkıntı çektiıimin.. bide ben napıyım şimdi dün tartıştık ısrar edecek değilm ya. Oda anlamayacak trip atsam bilmiyorum nolcak.

Hakkınız da hayırlısı, demek ki bu yüzden uzatmaya gelmez diyormuş bana da herkes.

Selamm sanırım bende 2015 gelini olacağım, ama bir ihtimal 2014 sonuda olabilir.. :44:
Şimdilik 2015 diyelim biz ama..

2014' ün baharı söz, 2015 Mayıs ayına da düğün düşünüyoruz nasipse..

Allah utandırmasın canım

Merhaba kızlar :))) benim gibi kısmetse 2015 gelini olacaklar için artk topik açma vakti gelmiş sanırım varmı benim gibi bekleyenler:)))
Merhabalar forumda yeniyim,nasipse bende 2015 gelini olacağım.Biz Mart ayını düşünüyoruz ama bakalım nasip olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…