bnm kpss atamamı bekleyıişim ve önumde ablamın oluşu canım.
güzelmiş bende ağustos istiyorum aslında ama 15 agsts hiç aklıma gelmemişti hangi güne denk gelio peki :))
Cumartesi ye geliyor canım:)))
valla biz malesef üniverste yüzünden bekliyoruz canım 3. sınıftayım şimdi hayırlısı artk
tatlım biz lise 1 den beri çıkıyoruz. önce liselerimiz bitti, sonra benim üni bitti. o benden sonra üniyi kazanmıştı, onun bu sene üni biticek.
ben öğretmenim, ama geçen yıl atanamadım. bu yıl tekrar hazırlanıyorum.
aslında atanmadan pek bu işlere girişmek istemiyodum; ama ne kadar denersem deniyeyim kesin atanıcam diye bi durum yok.
ee benimki bu yıl mezun oluyo, askerliği de kısa dönem yapıcak. o yüzden bu yaz nişanı yapalım dedik
o askerden gelip iş düzenimizi kurduğumuzda da, bizim planlarımıza göre 2015 de düğün düşünüyoruz. kısmet yine de tabii
Benim beklemem sebebim şimdilik askerlik gelince inşaAllah nişan olucak sorasında tabi altın parası vs nişandan 8 ay sorada düğün olur tahminen :)
Bende üni. 3. Sınıf canım bizimde sebeplerimizden biri bu :)))
anladım canım bu sebep bna yetiyoda artıyo bile umarım baska bi engel da cıkmaz
Çıkmaz çıkmaz allahın izniyle:)) zaten ne olcak ki maddi durum olur okul olur benimkiler bu mesela herşey içimize sinsin diye bekliyoruz aceleye gelmesin ve okul((
okul bitincede beklemeye devam mı ediceksnz canım
Merhabalar canım hoşgeldin kpss lisans mı?
canım çok şükür bitti artık lisans şimdi y.lisanstayım:)geçen seneden yadigar o rumuzum bana ama amaca çok hizmet etti rumuz yani bu yıl bence "yılın amaca yönelik rumuzu" seçilse ben seçilmeliyimsizler daha üni 3teyseniz önünüzde daha çok seneler olması lazım yahu ya da sevdicekleriniz sizlerden büyük mü?
Mrb kizlar Allahin izniyleee bende 2015 gelini olucamm bu sene isteme söz nisan yapmayi düsünüyoruz 2015 de dügün.
Bende yavas yavas ceyiz isine basladim son ana birakmak istemedim, icime sine sine alayim dedim.
Kızlaar bekleme sebepleriniz nedir peki :)))))
Üniversite bitti, 3 sene çalıştı, yaşlar da küçüktü, e ancak yanii.
Ailelerimizi tanıştırdık geçen sene, aslında niyetimiz söz yapmaktı ama babiş kabul etmeyince öyle kalakaldık.
Şimdi askerden gelmesini bekliyoruz..
Allah kavuştursun canım :) nasıl geçecek bu yıllar böyle :)
Valla ben çok sıkıldım..
8. yılımıza girdik, aileler tanışmasaydı yine iyidi de, tanıştı üzerinden 1,5 sene geçecek neredeyse biz hala söz yapacağız.
Tanışınca iş başlıyo çok zor benim nişanlım başka yerde görev yapıyo ben ailemin yanında üni okuyorum ben çok zorlanıyorum hem kendi ailem hem nişanlımın ailesi herşeyi ben yönetiyorum ya yoruluyorum düğünü yazın yapalm diyorm nişanlıma yapamayız diyo valla dün kavga ettik çok sinirliyim ona bu konuda. ..
En sevmediğim iş, sizin aileler konuşmadı mı düğünü? Nişanlının paşa gönlüne mi kalmış yapıp yapmamak?
Valla tüm eziyeti sen çekiyorsun orada, benim bildiğim bunlar öyle yapalım, edelim, bakarız denebilecek konular değil..
Diyorum ya, tanıştık üzerinden 1,5 sene geçti ve hala söz yok, askerden gelince yapacağımız da muallak babam ben sözlersem hemen evlendiririm dediği için, ya 6 ay içinde evlenmeyi göze alacağız ya da 3-4 ay daha söz işini erteleyeceğiz.
Onun için diyorum ki bu işler sıralıdır yani tanışırsın, sözü yaparsın konuşur çok büyük bir problem çıkmadıkça o tarih kesin olur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?