2015 gelinleri buyrun sohbet edelim :)))

Bende üni. 3. Sınıf canım bizimde sebeplerimizden biri bu :)))

En iyisi canım iş güç olmadan evlenmek zor inşallah hakkımızda hayırlısı olur:))

Benim beklemem sebebim şimdilik askerlik gelince inşaAllah nişan olucak sorasında tabi altın parası vs nişandan 8 ay sorada düğün olur tahminen :)

anladım canım bu sebep bna yetiyoda artıyo bile umarım baska bi engel da cıkmaz

Çıkmaz çıkmaz allahın izniyle:)) zaten ne olcak ki maddi durum olur okul olur benimkiler bu mesela herşey içimize sinsin diye bekliyoruz aceleye gelmesin ve okul ((

Çıkmaz çıkmaz allahın izniyle:)) zaten ne olcak ki maddi durum olur okul olur benimkiler bu mesela herşey içimize sinsin diye bekliyoruz aceleye gelmesin ve okul ((

okul bitincede beklemeye devam mı ediceksnz canım

okul bitincede beklemeye devam mı ediceksnz canım

Yok canım benm okulum bitene kadar nişanlım kendini toparlıycak para biriktirmek istiyor biraz o zamana kadar.. benim okul bitince yapcaz dügünü inşallah :) daha beklemeyiz yani zaten zorlanıyoruz :))))

Merhabalar canım hoşgeldin kpss lisans mı?

canım çok şükür bitti artık lisans şimdi y.lisanstayım:)geçen seneden yadigar o rumuzum bana ama amaca çok hizmet etti rumuz yani bu yıl bence "yılın amaca yönelik rumuzu" seçilse ben seçilmeliyimsizler daha üni 3teyseniz önünüzde daha çok seneler olması lazım yahu ya da sevdicekleriniz sizlerden büyük mü?

Benim nişanlım polis canım benden bi yaş büyük ama göreve başladı yani..

Mrb kizlar Allahin izniyleee bende 2015 gelini olucamm bu sene isteme söz nisan yapmayi düsünüyoruz 2015 de dügün.
Bende yavas yavas ceyiz isine basladim son ana birakmak istemedim, icime sine sine alayim dedim.

Mrb kizlar Allahin izniyleee bende 2015 gelini olucamm bu sene isteme söz nisan yapmayi düsünüyoruz 2015 de dügün.
Bende yavas yavas ceyiz isine basladim son ana birakmak istemedim, icime sine sine alayim dedim.

İnşallah canım hayırlısııyla o günleri de görürüz burda hep birlikte :))

Kızlaar bekleme sebepleriniz nedir peki :)))))

Üniversite bitti, 3 sene çalıştı, yaşlar da küçüktü, e ancak yanii.
Ailelerimizi tanıştırdık geçen sene, aslında niyetimiz söz yapmaktı ama babiş kabul etmeyince öyle kalakaldık.
Şimdi askerden gelmesini bekliyoruz..

selam kızlaarr benim kesin değil ama Şubat 4te askere gidiyor 2015 Şubatta burda olacak nasipse o yaza yetiştirmeye çalışacağız bakalıımm

Allah kavuştursun canım :) nasıl geçecek bu yıllar böyle :)

Allah kavuştursun canım :) nasıl geçecek bu yıllar böyle :)

Valla ben çok sıkıldım..
8. yılımıza girdik, aileler tanışmasaydı yine iyidi de, tanıştı üzerinden 1,5 sene geçecek neredeyse biz hala söz yapacağız.

Valla ben çok sıkıldım..
8. yılımıza girdik, aileler tanışmasaydı yine iyidi de, tanıştı üzerinden 1,5 sene geçecek neredeyse biz hala söz yapacağız.

Tanışınca iş başlıyo çok zor benim nişanlım başka yerde görev yapıyo ben ailemin yanında üni okuyorum ben çok zorlanıyorum hem kendi ailem hem nişanlımın ailesi herşeyi ben yönetiyorum ya yoruluyorum düğünü yazın yapalm diyorm nişanlıma yapamayız diyo valla dün kavga ettik çok sinirliyim ona bu konuda. ..

En sevmediğim iş, sizin aileler konuşmadı mı düğünü? Nişanlının paşa gönlüne mi kalmış yapıp yapmamak?
Valla tüm eziyeti sen çekiyorsun orada, benim bildiğim bunlar öyle yapalım, edelim, bakarız denebilecek konular değil..
Diyorum ya, tanıştık üzerinden 1,5 sene geçti ve hala söz yok, askerden gelince yapacağımız da muallak babam ben sözlersem hemen evlendiririm dediği için, ya 6 ay içinde evlenmeyi göze alacağız ya da 3-4 ay daha söz işini erteleyeceğiz.
Onun için diyorum ki bu işler sıralıdır yani tanışırsın, sözü yaparsın konuşur çok büyük bir problem çıkmadıkça o tarih kesin olur yani.

Canım işte konuşuldu 2015 yazı diye ama ben zorlanıyorum ya yoruldum onun için sorun yok ama ben herşeyi çekip çevirmekten yoruldum.. kararımz 2015 ama aileler karşı çıkmaz kayınvalidem her zaman der oğlum düğünü öne alırsa yaparız der yani ama beyefendi para yok çok sıkışırız istediğimiz gibi olmaz diye konuştuğumuz gibi olsun öne çekmeyelim diyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…