2015 gelinleri buyrun sohbet edelim :)))

ela70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
124
5
38
34
Karaman
Merhaba kızlar :))) benim gibi kısmetse 2015 gelini olacaklar için artk topik açma vakti gelmiş sanırım varmı benim gibi bekleyenler:)))

merhaba yalnız değilmişim :) bizde kısmetse seneye bahara nişan 2015'e de düğün düşünüyoruz :) hazırlıklar nasıl gidiyor benim ki tam gaz devam maaş hep çeyizlere gidiyor :)

Son düzenleme:
merhaba yalnız değilmişim :) bizde kısmetse seneye bahara nişan 2015'e de düğün düşünüyoruz :) hazırlıklar nasıl gidiyor benim ki tam gaz devam maaş hep çeyizlere gidiyor :)

Ah Ne güzel :) annem bana hiçbirşey aldırmıyor herşeyi bir anda yapalım sen pişman olursun diye :) ben biraz kararsızım çünkü :)))

Aynen canım bende senin gibiyim pazar günü maaş aldım kalan param 250 tl maaşın hepsi çeyizlere taksitlerre gidiyo

Ah Ne güzel :) annem bana hiçbirşey aldırmıyor herşeyi bir anda yapalım sen pişman olursun diye :) ben biraz kararsızım çünkü :)))

bende öyleydim ama iş çeyiz olunca ve hepsi bir hevesle özenerek alınınca hiç vazgeçilmiyo kıyamıyorum ben bir çeyizimin yerine başka bişey koyamıyorum :)))

Aynen canım bende senin gibiyim pazar günü maaş aldım kalan param 250 tl maaşın hepsi çeyizlere taksitlerre gidiyo

allah kavuştursun canım askerini :) ayyy taksit işine çeyizde girmeme kararı aldım ve istikrarlı bir şekilde devam ediyorum canım ben biriktirip alıyorum tabi konu çeyiz olunca daha kolay birikiyor :)

bende öyleydim ama iş çeyiz olunca ve hepsi bir hevesle özenerek alınınca hiç vazgeçilmiyo kıyamıyorum ben bir çeyizimin yerine başka bişey koyamıyorum :)))

Toplu almayı düşünüyorum canım ama yine de beğendiğim bişey olursa alırız gördükçe :) bunlar işin tatlı hevesleri çok keyifli işler dmi:)

allah kavuştursun canım askerini :) ayyy taksit işine çeyizde girmeme kararı aldım ve istikrarlı bir şekilde devam ediyorum canım ben biriktirip alıyorum tabi konu çeyiz olunca daha kolay birikiyor :)

Amin canım sağol .Ben para biriktiremiyorum oyüzden sürekli takside girerim yada güne girerim .Yoksa para uçar gider Ama taksitlerimi düzenli öderim.O Konuda bi sıkıntı yaşamam

Selamm sanırım bende 2015 gelini olacağım, ama bir ihtimal 2014 sonuda olabilir.. :44:
Şimdilik 2015 diyelim biz ama..

2014' ün baharı söz, 2015 Mayıs ayına da düğün düşünüyoruz nasipse..

Selamm sanırım bende 2015 gelini olacağım, ama bir ihtimal 2014 sonuda olabilir.. :44:
Şimdilik 2015 diyelim biz ama..

2014' ün baharı söz, 2015 Mayıs ayına da düğün düşünüyoruz nasipse..
Ne güzel canm bizde 15 ağst 2015 inşallaaah şık bi tarin olsun diye :)))

merhaba kızlarher sene belli bir başlık altındayım geçen yıl kpss topiklerindeydim birde asker bekleme başlığında, bu yıl ve önümüzdeki yıl evlilikle ilgili başlıklardayım inşallah

Kızlaar bekleme sebepleriniz nedir peki :)))))

tatlım biz lise 1 den beri çıkıyoruz. önce liselerimiz bitti, sonra benim üni bitti. o benden sonra üniyi kazanmıştı, onun bu sene üni biticek.
ben öğretmenim, ama geçen yıl atanamadım. bu yıl tekrar hazırlanıyorum.
aslında atanmadan pek bu işlere girişmek istemiyodum; ama ne kadar denersem deniyeyim kesin atanıcam diye bi durum yok.
ee benimki bu yıl mezun oluyo, askerliği de kısa dönem yapıcak. o yüzden bu yaz nişanı yapalım dedik
o askerden gelip iş düzenimizi kurduğumuzda da, bizim planlarımıza göre 2015 de düğün düşünüyoruz. kısmet yine de tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…