How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 gelinleri buyrun sohbet edelim :)))

ela70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
124
5
38
34
Karaman
Merhaba kızlar :))) benim gibi kısmetse 2015 gelini olacaklar için artk topik açma vakti gelmiş sanırım varmı benim gibi bekleyenler:)))

merhaba yalnız değilmişim :) bizde kısmetse seneye bahara nişan 2015'e de düğün düşünüyoruz :nazar::nazar::) hazırlıklar nasıl gidiyor benim ki tam gaz devam maaş hep çeyizlere gidiyor :)

Son düzenleme:
merhaba yalnız değilmişim :) bizde kısmetse seneye bahara nişan 2015'e de düğün düşünüyoruz :nazar::nazar::) hazırlıklar nasıl gidiyor benim ki tam gaz devam maaş hep çeyizlere gidiyor :)

Ah Ne güzel :) annem bana hiçbirşey aldırmıyor herşeyi bir anda yapalım sen pişman olursun diye :) ben biraz kararsızım çünkü :)))

Aynen canım bende senin gibiyim pazar günü maaş aldım kalan param 250 tl :D maaşın hepsi çeyizlere taksitlerre gidiyo:D

Ah Ne güzel :) annem bana hiçbirşey aldırmıyor herşeyi bir anda yapalım sen pişman olursun diye :) ben biraz kararsızım çünkü :)))

bende öyleydim ama iş çeyiz olunca ve hepsi bir hevesle özenerek alınınca hiç vazgeçilmiyo kıyamıyorum ben bir çeyizimin yerine başka bişey koyamıyorum :)))

Aynen canım bende senin gibiyim pazar günü maaş aldım kalan param 250 tl :D maaşın hepsi çeyizlere taksitlerre gidiyo:D

allah kavuştursun canım askerini :) ayyy taksit işine çeyizde girmeme kararı aldım ve istikrarlı bir şekilde devam ediyorum canım ben biriktirip alıyorum tabi konu çeyiz olunca daha kolay birikiyor :)

bende öyleydim ama iş çeyiz olunca ve hepsi bir hevesle özenerek alınınca hiç vazgeçilmiyo kıyamıyorum ben bir çeyizimin yerine başka bişey koyamıyorum :)))

Toplu almayı düşünüyorum canım ama yine de beğendiğim bişey olursa alırız gördükçe :) bunlar işin tatlı hevesleri çok keyifli işler dmi:)

allah kavuştursun canım askerini :) ayyy taksit işine çeyizde girmeme kararı aldım ve istikrarlı bir şekilde devam ediyorum canım ben biriktirip alıyorum tabi konu çeyiz olunca daha kolay birikiyor :)

Amin canım sağol .Ben para biriktiremiyorum oyüzden sürekli takside girerim yada güne girerim .Yoksa para uçar gider:D Ama taksitlerimi düzenli öderim.O Konuda bi sıkıntı yaşamam

Selamm sanırım bende 2015 gelini olacağım, ama bir ihtimal 2014 sonuda olabilir.. :44:
Şimdilik 2015 diyelim biz ama.. :1:

2014' ün baharı söz, 2015 Mayıs ayına da düğün düşünüyoruz nasipse.. :31:

Selamm sanırım bende 2015 gelini olacağım, ama bir ihtimal 2014 sonuda olabilir.. :44:
Şimdilik 2015 diyelim biz ama.. :1:

2014' ün baharı söz, 2015 Mayıs ayına da düğün düşünüyoruz nasipse.. :31:
Ne güzel canm bizde 15 ağst 2015 inşallaaah şık bi tarin olsun diye :)))

merhaba kızlar:16:her sene belli bir başlık altındayım geçen yıl kpss topiklerindeydim birde asker bekleme başlığında, bu yıl ve önümüzdeki yıl evlilikle ilgili başlıklardayım inşallah:16:

Kızlaar bekleme sebepleriniz nedir peki :)))))

tatlım biz lise 1 den beri çıkıyoruz. önce liselerimiz bitti, sonra benim üni bitti. o benden sonra üniyi kazanmıştı, onun bu sene üni biticek.
ben öğretmenim, ama geçen yıl atanamadım. bu yıl tekrar hazırlanıyorum.
aslında atanmadan pek bu işlere girişmek istemiyodum; ama ne kadar denersem deniyeyim kesin atanıcam diye bi durum yok.
ee benimki bu yıl mezun oluyo, askerliği de kısa dönem yapıcak. o yüzden bu yaz nişanı yapalım dedik :8:
o askerden gelip iş düzenimizi kurduğumuzda da, bizim planlarımıza göre 2015 de düğün düşünüyoruz. kısmet yine de tabii :6:

Back