2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

benim evim kira olacağı için bu ay bakmaya başlayacağız :KK45:

Cnm benimkide kira :KK30:ama bes senedir nisanlim orda oturuyormus degistirmeyecegiz boya vs bide masallah baya pis kullanmislar arinmasi biraz zaman alacak hazir evlenioruz diye evi yenileyip ev sahibine yansitiyoruz:KK39:

Sende hoşgeldin cilek18 cilek18
Tünaydın hepinize :KK25:
Bende kirada oturacağım bende baktım ev hemde daha geçen ay bu ay bitecek işi inşallah:KK36:

Cnm benimkide kira :KK30:ama bes senedir nisanlim orda oturuyormus degistirmeyecegiz boya vs bide masallah baya pis kullanmislar arinmasi biraz zaman alacak hazir evlenioruz diye evi yenileyip ev sahibine yansitiyoruz:KK39:
en azından bulunmuş bir ev şanlısın :KK45:
Sende hoşgeldin cilek18 cilek18
Tünaydın hepinize :KK25:
Bende kirada oturacağım bende baktım ev hemde daha geçen ay bu ay bitecek işi inşallah:KK36:
bana sanki ev bakmak için erken geldi önümüzdeki ay düşünüyoruz biz ama geçmi ki :KK51:

bana sanki ev bakmak için erken geldi önümüzdeki ay düşünüyoruz biz ama geçmi ki :KK51:
valla oturduğun yere bağlı ben istanbuldayım ve kendi istediğim gibi ev bulmak çok zor bir sürü ev var ama ya pahalı ya eski ya da kutu gibi :KK14: ben şanslıyım o konuda nişanlımın akrabasının evini tutucaz yeni yapılıyo bina bizde görüştük hemen :KK54:

valla oturduğun yere bağlı ben istanbuldayım ve kendi istediğim gibi ev bulmak çok zor bir sürü ev var ama ya pahalı ya eski ya da kutu gibi :KK14: ben şanslıyım o konuda nişanlımın akrabasının evini tutucaz yeni yapılıyo bina bizde görüştük hemen :KK54:
evet canım çok şanslısın :KK49:
bende istanbuldayım ve hem kiralık ev yok kadar az yani yeni olarak hemde çok pahalı :KK61:

ne guzel yeni eve gelin gidiyorsun :) birde benim evi gorsen yerler cok kotuydu mineflomu ne kapliymis nisanlimin eski esyalari cikartirken yirtildi hepsii:KK61: oyle olunca tum eve bastan mineflo yaptiricaz... mutfak dolaplari desen ici seni disi beni yakar yerler yapilacak neyseki ama dolaplara care yok oyle kullanacagim:KK34:

ne guzel yeni eve gelin gidiyorsun :) birde benim evi gorsen yerler cok kotuydu mineflomu ne kapliymis nisanlimin eski esyalari cikartirken yirtildi hepsii:KK61: oyle olunca tum eve bastan mineflo yaptiricaz... mutfak dolaplari desen ici seni disi beni yakar yerler yapilacak neyseki ama dolaplara care yok oyle kullanacagim:KK34:
Herşey maddiyata bakıyo işte.. dolapları da ilerde değiştirirsiniz artık veya hiç değiştirmeye gerek kalmadan kendi evinizi alırsnız diyeyim :KK51:

inşallah ileride gönlüne göre bir ev bulursun canım :KK51:şimdi en önemli şey huzurunuz bozulmasın :KK22:
Malesef öyle bizimde şansa oldu valla inşallah seninde karşına bi yerden çıkar böyle bi ev
aminnnn canım inşallah :KK15:

davetiye bakıyor musunuz kızlar yoksa o da mı erken :KK48:

inşallah ileride gönlüne göre bir ev bulursun canım :KK51:şimdi en önemli şey huzurunuz bozulmasın :KK22:

aminnnn canım inşallah :KK15:

davetiye bakıyor musunuz kızlar yoksa o da mı erken :KK48:

Bakiyor gibi yapirorum benim ev telasesi daha onemli sanki :) eve tasindiktan sonra o isleri yapacagim sanirim ama cok sade ve sik olsun istiyorum eltim gelin damatli olanlardan yaptirmis o da hostu size fikir olabilir :KK49:

Ben seçtim davetiyemi dün konuştukta bu hafta gidip baskıya verelim diyoruz kısmetse :KK8:

X